Klanten beoordelen ons met een:

  • Deelnemer Keurmerk Private Lease
  • Laat de auto bij uw thuis afleveren
  • Behoud / opbouw schadevrije jaren
  • Betaal geen meerprijs voor kleurkeuze
  • Onderhoud bij alle merkdealers
  • Deelnemer Keurmerk Private Lease
  • Laat de auto bij uw thuis afleveren
  • Behoud / opbouw schadevrije jaren
  • Betaal geen meerprijs voor kleurkeuze
  • Onderhoud bij alle merkdealers

Veelgestelde vragen

Wilt u meer weten over Private Lease van Hitachi Capital Mobility? Hieronder leest u de antwoorden op de meest gestelde vragen. Heeft u zelf nog vragen, neem dan gerust contact met ons op via 088 2828 495 of via .

Algemene vraag? Vragen over een model?
Vragen over de leaseprijs? Vragen over het contract?
Vragen over de voorwaarden? Vragen over het onderhoud?

Algemeen

Wat is Private Lease?

Private leasen is het particulier huren van een nieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Het maandbedrag is een all-in prijs, exclusief brandstof en eventuele boetes. In de leaseprijs zijn onder andere de afschrijving, allriskverzekering, wegenbelasting, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden en pechhulp verwerkt.

Bekijk alle Private Lease modellen

Waarom Private Lease?

Private leasen biedt u financiële zekerheid. U betaalt één vast bedrag per maand voor uw auto, waar alles is inbegrepen behalve kosten voor brandstof. Van de verzekering tot de wegenbelasting en van vervangend vervoer tot pechhulp in binnen- en buitenland: het is allemaal voor u geregeld. Zo bent u een stuk voordeliger uit.

Wanneer Private Lease?

Wanneer u voor Private Lease kiest, kiest u voor zekerheid en zorgeloos rijden. Bij Private Lease betaalt u één vast maandbedrag. Daarmee bent u verzekerd van de uitgebreide service, zoals de garantie op vervangend vervoer en pechhulp in binnen- en buitenland. Alles is voor u geregeld.

Wat houdt Private Lease in?

Private Lease houdt in dat u als particulier een auto least voor een vast bedrag per maand. Het maandbedrag is een all-in prijs, exclusief brandstof en eventuele boetes. De leaseprijs is opgebouwd uit onder andere afschrijving, allriskverzekering, wegenbelasting, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden en pechhulp.

Hoe werkt Private Lease?

Private Lease van Hitachi Capital Mobility is gebaseerd op een looptijd van 3, 4 of 5 jaar, waarbij we ervan uitgaan dat u maximaal 10.000 kilometer per jaar rijdt. De kosten voor afschrijving, rente, belastingen, verzekering, reparatie, onderhoud en banden zijn in uw maandtarief verwerkt. De kosten voor brandstof en vervangend vervoer tot 48 uur vallen buiten de overeenkomst.

Met Private Lease bent u verzekerd van de uitgebreide service die Hitachi Capital Mobility u biedt. U betaalt een vast maandbedrag voor uw Private Lease auto. Dit is een all-in prijs; u hoeft alleen nog maar te tanken.

Is Private Lease een lening?

Nee, Private Lease is geen lening. Hitachi Capital Mobility blijft eigenaar van de auto. Private Lease is het particulier huren van een nieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Het maandbedrag is een all-in prijs, exclusief brandstof en eventuele boetes. Na afloop van de overeengekomen contractperiode levert u de auto weer bij ons in.

Wat maakt Private Lease zo aantrekkelijk?

Private Lease kan heel aantrekkelijk zijn, maar is het voor u wel een verstandige keuze? Dankzij het keurmerk Private Lease weet u bij welke aanbieder u veilig en verantwoord een auto kunt private leasen. Eén van de vijf zekerheden die dit keurmerk geeft, is bescherming tegen te hoge financiële lasten. Hitachi Capital Mobility is houder van dit keurmerk.

Waarom kies ik voor Private Lease van Hitachi Capital Mobility?

Het is niet eenvoudig om verschillende leasemaatschappijen met elkaar te vergelijken. Een voordelig leasetarief is niet altijd een garantie voor de goedkoopste prijs tijdens en/of na afloop van het private leasecontract. Bekijk daarom voorafgaand goed welke kosten zijn inbegrepen. Om een goede keuze te kunnen maken is het Keurmerk Private Lease in het leven geroepen. Bij leasemaatschappijen met dit keurmerk kunt u gegarandeerd veilig en verantwoord een auto private leasen. Hitachi Capital Mobility is houder van dit keurmerk.

Hoe hoog is mijn eigen risico bij schade?

Uw eigen risico bij een niet-verhaalbare schade bedraagt € 225,- per schadegeval. Dit eigen risico wordt aan u doorbelast. Is er sprake van schade veroorzaakt door een derde partij, dan brengen we het eigen risico niet in rekening.

Mocht achteraf blijken dat wij de schade niet op de derde partij kunnen verhalen, dan wordt het eigen risico van € 225,- per schadegeval alsnog aan u doorbelast.

Waar kan ik de Private Lease auto ophalen of afleveren?

Lukt het niet uw nieuwe auto op te halen bij Privélease in Groningen? Dan bezorgen wij uw auto graag bij u thuis. Zodra de dealer uw auto bij ons levert, bellen wij u voor een afspraak. U ontvangt uw auto dus wanneer het u uitkomt. Prettig geregeld.

Welke opties zitten er op een Private Lease auto?

Alle auto's uit ons Private Lease aanbod zijn uitgevoerd met airconditioning, centrale deurvergrendeling en de nieuwste technieken op gebied van veiligheid. Zelfs de metallic lak zit bij de prijs in. Ook bij de rijker uitgeruste auto's in ons aanbod - met navigatie en/of cruise control - is alles inclusief. U betaalt niets extra.

Kan ik all-season banden krijgen bij mijn Private Lease auto?

U kunt bij uw Hitachi Capital Mobility Private Lease auto all-season banden bestellen. Hier kunt u zowel in de zomer als in de winter veilig mee rijden. De meerprijs per maand bedraagt € 15,00. Vraag één van onze Private Lease consulenten naar de mogelijkheden.

Wanneer geef ik mijn jaarlijkse kilometerstand door?

Wanneer u een volledig jaar in uw Private Lease auto heeft gereden, vragen wij u uw kilometerstand door te geven. U krijgt hiervoor automatisch een herinnering in de vorm van een e-mail. Het enige dat u hoeft te doen is de instructies in deze e-mail te volgen en uw kilometerstand in te vullen. De rest regelen wij.

Hoe onderscheidt Hitachi Capital Mobility Private Lease zich?

Hitachi Capital Mobility Private Lease is standaard de meest complete en meest voordelige Private Lease aanbieder van Nederland. Bij ons zit de wegenbelasting standaard bij de prijs in. Daarnaast zijn onze auto’s standaard rijk uitgerust met onder andere metallic lak, 5-deurs uitvoering, airco en centrale deurvergrendeling én betaalt u geen meerprijs voor uw favoriete kleur.

Betaal ik bijtelling bij Private Lease?

U betaalt géén bijtelling als u een private leaseauto heeft. Bij de belastingdienst wordt deze namelijk niet gerekend tot het inkomen. Bijtelling geldt alleen wanneer u op jaarbasis meer dan 500 km per jaar privé rijdt in een auto van de zaak. In dat geval wordt er een percentage van de autoprijs voor privégebruik aangemerkt en daarover betaalt u inkomstenbelasting.

Zo werkt Private Lease bij Privelease.nl 

Bekijk Private Lease modellen

Maak hier uw prijs op maat

Modellen

Welke modellen kan ik private leasen?

Wij bieden u altijd actuele modellen aan. Dit aanbod wordt regelmatig vernieuwd. Bekijk hier de private lease modellen.

U kunt bij ons terecht voor alle merken en modellen. Staat uw favoriete model niet in ons aanbod? Maak dan uw wensen bekend en vraag een vrijblijvende offerte aan.

In welke kleuren is de auto leverbaar?

Elk model is in verschillende kleuren leverbaar. U selecteert zelf de gewenste kleur zonder een meerprijs te betalen. Meer informatie over het model en de gewenste kleur vindt u bij het modellenaanbod. U bent ook altijd van harte welkom in onze showroom in Groningen.

Staat uw favoriete kleur niet in het aanbod? Maak dan uw wensen bekend en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Mag ik accessoires toevoegen?

Ja, u kunt achteraf accessoires in uw Private Lease auto laten inbouwen. Deze accessoires dienen voor de auto geschikt te zijn en te voldoen aan de wettelijke eisen. Voorafgaand aan de inlevering van de auto mag u deze accessoires (laten) verwijderen, tenzij daardoor schade ontstaat. De kosten van deze accessoires maken geen onderdeel uit van de leaseovereenkomst en zijn voor uw eigen rekening. Het is niet mogelijk om bij aflevering accessoires te laten monteren

Kan ik mijn huidige auto bij Hitachi Capital Mobility inruilen?

Ja, dat is mogelijk. Om u een goede prijsbepaling te geven, maken wij gebruik van de experts van Prijsmeester. Samen met u bekijken we uw auto, maken we foto’s en vullen we de specificaties van uw auto in. Binnen 10 minuten heeft u een duidelijke en eerlijke prijs. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

Hoe snel kan de auto worden afgeleverd?

Na financiële acceptatie rijdt u vaak al binnen 2 weken in uw nieuwe auto.
Let op: Wij leveren het hele jaar door Private Lease auto's af, met uitzondering van 15 december tot en met 1 januari.

Kan ik een tweedehands auto private leasen?

Door de inkoopvoordelen bent u voordeliger uit wanneer u een nieuwe auto private least. Het aanbod van Hitachi Capital Mobility Private Lease bestaat daarom uitsluitend uit nieuwe auto’s. Bekijk hier het aanbod.

Kan ik zelf een auto samenstellen?

U kunt bij ons terecht voor alle merken en modellen. Staat uw favoriete model niet in ons aanbod? Maak dan uw wensen bekend en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Door de inkoopvoordelen bent u wel voordeliger uit wanneer u een nieuwe auto private uit het bestaande aanbod least. Bekijk hier de modellen.

Kan ik de Private Lease auto bezichtigen?

Uiteraard. U kunt het gehele Private Lease assortiment van Hitachi Capital Mobility bekijken in onze showroom in Groningen. Plan een proefrit in en wij zorgen dat de gewenste auto voor u klaar staat.

Is het mogelijk om een proefrit te maken?

Ja, u kunt een proefrit maken met een Private Lease auto. Maak hiervoor een afspraak via het contactformulier.

Maak hier uw prijs op maat

Leaseprijs

Wat is de goedkoopste Hitachi Capital Mobility Private Lease auto?

De goedkoopste en populairste Private Lease auto’s zijn onder andere de Peugeot 108, Opel Karl en Volkswagen UP. Dit zijn relatief kleine auto’s. De maandelijkse kosten van Private Lease contracten zijn afhankelijk van het type auto, de looptijd van het contract en het aantal kilometers dat u rijdt.

Wat kost private leasen?

De maandelijkse kosten van Private Lease contracten zijn afhankelijk van uw type auto, de looptijd van uw contract en het aantal kilometers dat u rijdt. De leaseprijs is een vast all-in maandbedrag inclusief allriskverzekering, wegenbelasting, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden en pechhulp. U betaalt als particulier bovendien geen bijtelling.

Is private leasen goedkoop?

Met Private Lease profiteert u van het inkoopvoordeel van Hitachi Capital Mobility. Daardoor is Private Lease altijd goedkoper dan wanneer u zelf een nieuwe auto koopt. De leaseprijs is een all-in prijs die onder andere bestaat uit een allriskverzekering, wegenbelasting, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden en pechhulp.

Wat is inbegrepen bij Private Lease?

Het maandbedrag van Hitachi Capital Mobility Private Lease is opgebouwd uit de volgende componenten: afschrijving, allriskverzekering, wegenbelasting, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden en pechhulp. Vervangend vervoer (in binnen- en buitenland) kan een aanvullende service zijn. Het maandbedrag is een all-in prijs, exclusief brandstof en eventuele boetes.

Wanneer is private leasen aantrekkelijk?

Private leasen is aantrekkelijk wanneer u zorgeloos wilt autorijden. Bij Private Lease betaalt u een vast maandbedrag. Dit is een all-in prijs die onder andere bestaat uit afschrijving, allriskverzekering, wegenbelasting, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden en pechhulp.

Hoe kan Hitachi Capital Mobility deze auto’s aanbieden tegen zo’n lage prijs?

U profiteert mee van verschillende inkoopvoordelen van Hitachi Capital Mobility. Vanwege ons grote inkoopvolume kunnen wij tegen aantrekkelijke condities auto’s, onderhoud, banden en verzekeringen inkopen.

Wat moet ik weten over de vaste prijs?

De leaseprijs is all-in, u hoeft alleen nog te tanken. De getoonde leaseprijzen zijn gebaseerd op minimaal 8 schadevrije jaren en een looptijd van 36, 48 of 60 maanden in combinatie met 10.000 kilometers per jaar. Heeft u geen schadevrije jaren of rijdt u meer kilometers? Maak dan zelf uw prijsberekening op maat. Het aantal schade vrije jaren heeft invloed op de verzekeringspremie, en dus ook op de private leaseprijs.

Is Private Lease aftrekbaar?

Nee, private leasen is voor particulieren niet aftrekbaar van de belasting. Een zelfstandig ondernemer kan de zakelijke gereden kilometers van een Private Lease auto opgeven (19 cent per km).

Wat is voordeliger, kopen of private leasen?

Om te beoordelen of private leasen bij Hitachi Capital Mobility voordeliger is dan zelf een auto kopen, moet u een goede vergelijking maken. Houdt daarbij rekening met een aantal vaste en variabele kosten: vaste afschrijving, verzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud carrosserie en diversen, brandstof, reparatie, banden en rente.

Wanneer is Hitachi Capital Mobility Private Lease voordelig?

Private leasen bij Hitachi Capital Mobility is voordelig omdat u één vast maandbedrag betaalt. Dit is een all-in prijs waarin onder andere de allriskverzekering, wegenbelasting, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden en pechhulp zijn inbegrepen. Daarnaast betaalt u bij Privelease géén meerprijs voor kleurkeuze.

Wat is bij de leaseprijs inbegrepen?

De volgende componenten zijn inbegrepen bij de maandelijkse leaseprijs:
· Rente en afschrijving
· Motorrijtuigenbelasting
· Reparaties
· Onderhoud
· Banden
· Verzekering: Standaard WA-casco met een eigen risico van € 225,- incl. btw bij een niet-verhaalbare schade
· 24-uurs pechdienst
· Vervangend vervoer bij reparaties, schade en onderhoud die langer duren dan 48 uur.
· Btw

Hebben wijzigingen in wegenbelasting invloed op het private leasetarief?

Ja, wijzigingen van overheidswege kunnen invloed hebben op de private leaseprijs. Een wijziging van de wegenbelasting kan vanaf het moment van inwerkingtreding in de private leaseprijs worden doorberekend.

Maak hier uw prijs op maat

Over het contract

Ik rijd meer/minder kilometers dan is afgesproken. Hoe wordt dat verrekend?

Meerkilometers worden jaarlijks tegen de meerkilometerprijs afgerekend. U hoeft hiervoor zelf niets te doen. Aan het einde van de looptijd maken wij een cumulatieve verrekening (vanaf 30.000, 40.000 of 50.000 kilometers). De meerkilometerprijs vindt u terug in uw contract.

Ook de minderkilometers worden tot 30.000, 40.000 of 50.000 kilometer aan het einde van de looptijd verrekend. Dit gebeurt niet tussentijds en alleen als u een contract heeft afgesloten van meer dan 10.000 kilometer per jaar. Kijk hier voor meer informatie over méér- en minder-kilometers en de kilometerafrekening.

Kan ik als beginnend bestuurder een auto private leasen?

Ja, u kunt een auto bij ons private leasen vanaf het moment dat u in het bezit bent van een geldig rijbewijs en wanneer u aan de voorwaarden van de financiële acceptatie voldoet.

Wat is de looptijd van een Private Lease contract?

Het Private Lease contract heeft een looptijd van 36, 48 of 60 maanden vanaf het moment dat de Private Lease auto aan u wordt afgeleverd.

Is het mogelijk om de looptijd van het contract aan te passen?

De looptijd van 36, 48, 60 maanden staat vast, hiervan kan niet worden afgeweken.

Wat gebeurt er bij voortijdige beëindiging?

Bij opzegging na het eerste jaar geldt een vaste opzeggingsvergoeding die gelijk is aan 40% van de nog resterende leasetermijnen. Het totaalbedrag dat u heeft betaald op basis van uw huidige contract wordt vergeleken met het totaalbedrag dat u zou hebben moeten betalen als u direct de leaseovereenkomst voor de kortere duur was aangegaan. In onderstaand voorbeeld ziet u de vergelijking. De voor u meest gunstige berekening van de opzeggingsvergoeding wordt gehanteerd.

Voorbeeld:
Het vaste percentage is 40%. Het termijnbedrag is € 200, -. De overeengekomen leaseperiode is 48 maanden. U zegt op tegen het begin van de 25e maand. Zonder de opzegging zou u aan termijnbedragen nog 24 maanden x € 200, - = € 4.800, - moeten betalen. De opzeggingsvergoeding bedraagt dus 40% van € 4.800, - = € 1920,-.
Stel dat het maandtarief van dit leasecontract bij een looptijd van 24 maanden € 300,- was geweest. U heeft betaald 24 x € 200,- = € 4.800,- terwijl u had moeten betalen 24 x € 300,- = € 7.200,-. Het verschil tussen deze twee is de maximale opzeggingsvergoeding: € 2.400,- Dit is voor u nadeliger dan de berekening gebaseerd op 48 maanden, zodat in plaats van € 2.400,- in dit geval € 1920,- aan u wordt doorbelast.


Totdat u anders verneemt, kunt u een opzeggingsbrief per post of per e-mail sturen naar Hitachi Capital Mobility Netherlands B.V., postbus 9500, 9703 LM Groningen of privelease@hitachicapitalmobility.nl. Bij verzending per post is het aan te raden dat per aangetekende post te doen.


Opzegging van de leaseovereenkomst tegen een eerdere dag dan de eerste dag van het tweede jaar van de leaseperiode is alleen mogelijk wegens wijziging – niet bestaand uit een verruiming van dekking of verband houdend met een wettelijke bepaling - van de Dekkingsbepalingen wettelijke aansprakelijkheidsverzekering of – indien van toepassing - de Verzekeringsvoorwaarden ongevallenverzekering/schadeverzekering inzittenden/verhaalsrechtsbijstandverzekering, zoals in die Dekkingsbepalingen en Verzekeringsvoorwaarden nader bepaald is. Bij deze opzegging betaalt u geen opzeggingsvergoeding.

Wat zijn schadevrije jaren?

Bij aanvang van uw Private Lease contract hanteren wij opgebouwde schadevrije jaren. Bij Private Lease van Hitachi Capital Mobility bouwt u ook schadevrije jaren op, in tegenstelling tot sommige andere aanbieders.

Stel; u begint met 5 schadevrije jaren en u rijdt 4 jaren schadevrij, dan heeft u aan het einde van uw contract 9 schadevrije jaren bij ons opgebouwd.

Voor meer informatie verwijzen u naar de algemene voorwaarden.

Maak hier uw prijs op maat

Voorwaarden

Moet ik aan het einde van de contractperiode een slottermijn voldoen?

Nee, u hoeft bij inlevering van de Private Lease auto geen slottermijn te voldoen.

Wordt mijn Private Lease contract geregistreerd bij het BKR?

Ja. Het bedrag dat wordt geregistreerd is 65% van alle leasetermijnen. Stel dat u een contract heeft van 36 maanden en een leaseprijs van € 230,-, dan wordt het contract aangemeld bij het BKR voor € 5.382,-

Tijdens het acceptatieproces doen wij een toetsing bij het BKR. De kans is groot dat u al geregistreerd staat, bijvoorbeeld vanwege een hypotheek of telefoonabonnement. Als u een Private Lease overeenkomst afsluit, wordt ook deze geregistreerd bij het BKR. Kijk voor meer informatie op www.bkr.nl.

Wanneer u een aanvraag doet voor bijvoorbeeld een hypotheek, vraagt de hypotheekverstrekker naar al uw vaste lasten. U bent altijd verplicht de betalingsverplichting van uw private leasecontract op te geven bij uw hypotheekverstekken. Ook als hier geen registratie van is gemaakt bij het BKR.

Is Private Lease een lening omdat deze bij het BKR wordt geregistreerd?

Nee, Private Lease is geen lening. In de BKR-registratie wordt een leaseovereenkomst zoals Private Lease aangeduid als Aflopende Kredietovereenkomst (code AK). In de loop van 2016 wordt deze code gewijzigd in Operationele Autolease (code OA). Wij verwijzen naar artikel 15 van het BKR Algemeen Reglement, versie januari 2016, lid 1, aanhef en onder b. Daarin is bepaald:

Een aflopende kredietovereenkomst is een overeenkomst waarbij:
(…)
b. aan de consument de mogelijkheid wordt geboden om een goed (roerende zaak) te gebruiken of aan hem een dienst wordt verleend en waarbij de consument gehouden is één of meer betalingen aan de zakelijke klant te doen;

De instanties die toegang tot de BKR-registratie hebben, zijn gebonden aan de bepaling van het Algemeen Reglement en zijn dus bekend met deze betekenis van de code AK (wordt in de loop van 2016 gewijzigd in OA). Dat ook andere overeenkomsten dan kredietovereenkomsten door het BKR geregistreerd worden, blijkt overigens ook uit de definitie van Overeenkomst in artikel 1 van genoemd Algemeen Reglement. Daaronder worden onder meer begrepen:

(…)
overeenkomsten niet zijnde kredietovereenkomsten die door het Bestuur als relevant beschouwd worden in relatie tot het doel van BKR. In het verleden werden op de voet van deze bepaling ook GSM-abonnementen geregistreerd.
Er staat een BKR notering achter onze naam, kunnen wij een Privé Lease auto gaan rijden?
Een BKR-toetsing maakt deel uit van de financiële acceptatie. Dit is één van de variabelen die beoordeeld wordt. Als er sprake is van een BKR notering zullen we per situatie bekijken hoe we hiermee omgaan.

Aan welk minimum inkomen moet ik voldoen?

Uw Private Lease contract mag u niet in financiële moeilijkheden brengen. Aan de hand van een overzicht van uw inkomen en vaste lasten kan Hitachi Capital Mobility beoordelen of het verstandig voor u is om een Private Lease contract bij ons aan te gaan. Wij gebruiken hiervoor een draagkrachtnorm (ook wel ‘leennorm’ genoemd). Deze draagkrachtnorm geeft aan welk bedrag u over moet houden voor uw levensonderhoud, nadat u alle vaste lasten heeft betaald.

Is Private Lease van Hitachi Capital Mobility leeftijdsgebonden?

Wij zijn er voor iedereen. Privélease hanteert daarom géén maximumleeftijd, maar wel een minimum. U dient 18 jaar te zijn en het bezit zijn van een geldig Nederlands rijbewijs.
 
Bekijk de private lease modellen

Kom ik op basis van mijn arbeidscontract in aanmerking voor een Private Lease auto?

De beoordeling van uw inkomen en woonlasten maakt deel uit van de financiële acceptatie. Dit is één van de variabelen die wij beoordelen.

Waar vind ik de voorwaarden van Private Lease?

Op Private Lease van Hitachi Mobility zijn algemene voorwaarden van toepassing. Deze kunt u hier downloaden. De algemene polisvoorwaarden van de verzekering vindt u hier.

Welke persoonlijke documenten heb ik nodig om een Private Lease auto te rijden?

Voor het opmaken van het Private Lease contract is het van belang dat u de volgende documenten aan ons overhandigt:
· Uw meest recente salarisstrook (een kopie volstaat)
· Een recent bankafschrift of print screen van internetbankieren met vermelding van de storting van uw salaris en met afschrijving van uw huur of hypotheek
· Uw meest recente polis autoverzekering of schadevrijverklaring van uw leasemaatschappij (een kopie volstaat) waaruit het aantal schadevrije jaren blijkt
· Een werkgeversverklaring als u korter dan 12 maanden in dienst bent

Kan ik mijn Private Lease auto laten afleveren bij mij thuis?

Lukt het niet uw nieuwe auto op te halen bij Privélease in Groningen? Dan bezorgen wij uw auto graag bij u thuis. Zodra de dealer uw auto bij ons levert, bellen wij u voor een afspraak. U ontvangt uw auto dus wanneer het u uitkomt. Prettig geregeld.

Behoud ik mijn schade vrije jaren met Private Lease?

In tegenstelling tot veel andere leaseaanbieders, behoudt u uw opgebouwde schadevrije jaren en bouwt u schadevrije jaren op.

Maak hier uw prijs op maat

Reparatie, onderhoud, schade en pech

Waar laat ik mijn Private Lease auto onderhouden?

Voor reparatie en onderhoud gaat u naar Hitachi Capital Mobility of naar één van onze vaste partners. Deze bevinden zich in heel Nederland. In de app My Mobility ziet u waar u de auto precies kunt aanbieden. Dit is altijd bij u in de buurt. Het autobedrijf neemt zelf contact met ons opnemen voordat zij overgaan tot herstel of onderhoud. De financiële afwikkeling vindt plaats tussen Hitachi Mobility en de betreffende onderhoudspartij.

Wat gebeurt er met schade aan een band?

Wanneer we een band om een andere reden dan de reguliere slijtage moeten vervangen of repareren, spreken we van schade.

Is de band te repareren, dan betalen wij de kosten.

Moeten we de band vervangen, dan wordt een gedeelte van de kosten aan u doorbelast. Deze kosten worden berekend aan de hand van het restprofiel van de kapotte band.

Heb ik recht op pechhulp?

Ja, pechhulp is inbegrepen in het contract. Bij schade of pech kunt u gebruik maken van de 24-uurs service van Hitachi Capital Mobility op het telefoonnummer: 0800-0233796. Belt u vanuit het buitenland? Bel dan 050-5470255.

Heb ik recht op vervangend vervoer?

Ja, u heeft zowel bij reparatie, onderhoud als bij schade recht op een vervangende auto. Als de reparatie langer dan 48 uur in beslag neemt, zijn de volledige kosten voor de vervangende auto voor rekening van Hitachi Capital Mobility. Neemt het onderhoud, de reparatie of het schadeherstel minder dan 48 uur in beslag, dan zijn de kosten van vervangend vervoer voor uw eigen rekening. In het buitenland geldt dit na 48 uur.

Wat moet ik doen als ik schade aan mijn Privé Lease auto heb?

Als u schade constateert, is het in ieder geval belangrijk dat u altijd een schadeformulier invult en opstuurt naar Hitachi Capital Mobility. U moet dit formulier zo volledig mogelijk invullen aan beide zijden en ondertekenen.

Na ontvangst krijgt u een bevestiging van Hitachi Capital Mobility met de gegevens van de door ons geselecteerde schadehersteller binnen ons netwerk. U kunt zelf een afspraak maken met de betreffende hersteller, maar in de meeste gevallen neemt de hersteller contact met u op.

Mocht u schade constateren en u heeft getuigen - dit mogen ook inzittenden zijn - noteer dan de gegevens van deze getuigen zodat wij hen kunnen benaderen bij een eventuele discussie over de aansprakelijkheid. U kunt de schade ook online melden via onderstaande link. U kunt dan ook zelf een keuze maken voor een schadeherstelbedrijf binnen ons netwerk. Let op: wij hebben hierbij nog wel een schadeformulier nodig!

Online schade melden

Uw Private Lease auto is allrisk verzekerd.

Heeft u nog vragen voor ons? Neem dan contact met ons op!

Heeft u een vraag voor ons die op deze pagina niet beantwoord wordt? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Bekijk hier onze algemene voorwaarden, de verzekeringsvoorwaarden en een voorbeeld leasecontract.

Kia Picanto 1.0 MPi 67pk 4-zits ComfortPlusLine Navigator

Kia Picanto

€ 217 incl. BTW
60 maanden/10000 km per jaar

Tijdelijk met gratis cruise control
FC Emmen Volkswagen Up

FC Emmen Volkswagen up!

€ 225 incl. BTW
60 maanden/10000 km per jaar

Special FC Emmen edition
Opel Karl 1.0 Start/Stop 75pk 120 Jaar Edition

Opel Karl

€ 225 incl. BTW
60 maanden/10000 km per jaar

120 jaar edition
Kia Picanto 1.0 MPi 67pk 4-zits EconomyPlusLine

Kia Picanto

€ 229 incl. BTW
60 maanden/10000 km per jaar
Er zijn nog 4 beschikbaar
EconomyPlusLine & Cruise control
Citroen C3 1.2 PureTech 82pk S&S Feel Edition

Citroen C3

€ 308 incl. BTW
60 maanden/10000 km per jaar

Met navigatie en parkeersensoren
Mazda 2 1.5 SKYACTIV-G 90PK Sport Selected

Mazda 2

€ 315 incl. BTW
60 maanden/10000 km per jaar

Luxe uitvoering met achteruitrijcamera
Renault Clio 1.0 TCe 100pk Zen

Renault Clio

€ 349 incl. BTW
60 maanden/10000 km per jaar


Peugeot 208 1.2 Puretech 82pk Signature

Peugeot 208

€ 359 incl. BTW
60 maanden/10000 km per jaar


Renault Mégane Hatchback 1.3 TCe 100pk GPF Zen

Renault Mégane

€ 405 incl. BTW
60 maanden/10000 km per jaar

Hatchback
Kia Ceed SW 1.0 T-GDi 120pk DynamicPlusLine

Kia Ceed

€ 419 incl. BTW
60 maanden/10000 km per jaar


Mazda CX-3 2.0 SKYACTIV-G 120pk Sport Selected

Mazda CX 3

€ 449 incl. BTW
60 maanden/10000 km per jaar

Navigatie & parkeersensoren
Audi A1 Sportback 25 TFSI 95pk Epic

Audi A1

€ 449 incl. BTW
60 maanden/10000 km per jaar

Audi Connect navigatie en infotainment plus
Peugeot 308 SW 1.2 PureTech 110pk S&S Active

Peugeot 308

€ 465 incl. BTW
60 maanden/10000 km per jaar

Stationwagon
Kia ProCeed 1.0 T-GDi 120pk ECOdynamics GT-Line

Kia ProCeed

€ 475 incl. BTW
60 maanden/10000 km per jaar


Peugeot 3008 1.2 PureTech 130pk S&S Allure

Peugeot 3008

€ 529 incl. BTW
60 maanden/10000 km per jaar


Peugeot 5008 1.2 PureTech 130pk S&S Active

Peugeot 5008

€ 549 incl. BTW
60 maanden/10000 km per jaar


Mazda CX-5 2.0 SKYACTIV-G 165pk 2WD Aut Business Comfort

Mazda CX 5

€ 599 incl. BTW
60 maanden/10000 km per jaar

Automaat
Auto naar keuze

Auto naar keuze

Heeft u uw droomauto niet gevonden?Lekke band

Het succes van privé lease, ik had een lekke band vanmorgen, gebeld en binnen het half uur gerepareerd en geen banden gewisseld, top service.

Bram Reinders

Grote glimlach

Vandaag zelf mijn UP gehaald. Goede ontvangst en omdat ik 2 families had geadviseerd naar Noordlease te gaan een MEGA GROTE bos bloemen ontvangen. En de 260 km naar huis met een grote glimlach gereden.

Jacqueline Postma

Wat een ontvangst!

Wat een ontvangst! ! Heel vriendelijk en zijn super geholpen! Ga zo door!!

Saskia van Etten- van Nijatten

Goede service

Bedankt voor de goeie service en we zijn zeer netjes geholpen!

Cor Kiekens

Complimenten

Nou ik moet mijn complimenten maken voor de ontvangst en hoe alles geregeld was .rij nu al een paar weken in de up en ben zeer tevreden .Veel positieve reacties en zelfs al de kinderen die ook over willen stappen

John Hensgens

Geen kleine lettertjes

Een jaar geleden hebben we na veel speurwerk op internet, voor Hitachi Capital Mobility gekozen. Ook al is het 150km bij ons vandaan. Mijn vrouw was wat sceptisch en het klonk te mooi om waar te zijn. Nu een jaar later zijn we nog steeds tevreden en staat er helemaal niets geks in de kleine lettertjes en is alles wat het lijkt ook echt waar. Gewoon TOP!

Dhr. Mooijen

Nooit meer kopen

Auto kopen? Nooit meer! Auto leasen? Altijd! Uitstekende ervaring. Nog even en dan zijn er 3 jaar voorbij en dan? Zeker weer leasen bij Privélease. Een aanrader voor iedereen! Auto rijden zonder zorgen en altijd goed via Hitachi Capital Mobility!!!

Familie Schuurman

Via onze zoon

Via onze zoon attent gemaakt op de mogelijkheid van Private Lease bij Hitachi Capital Mobility. Conclusie: we hadden het veel eerder moeten doen.

fam. Sabelis

Bedankt!

Wij zijn super tevreden over de auto. Lekker rijden, luxe, alles goed werkt, zuinig met brandstof. We hebben geen slapeloze nachten meer: garages zijn nu niet te betalen. Bedankt Hitachi Capital Mobility voor deze mogelijkheid!

Mw. Mooibroek

Klasse!

"Ben zeer tevreden over mijn Suzuki Swift,waar ik al bijna 32 maanden van geniet. Maar dat geldt ook voor de service en medewerkers van Prive Lease. Klasse!"

Dhr. de Brons

Beoordeling door klanten: 8,9/10 - 139 beoordelingen