• Deelnemer Keurmerk Private Lease
  • Auto leasen al vanaf €199,- p/m (all-in)
  • Onderhoud bij alle merkdealers
  • Deelnemer Keurmerk Private Lease
  • Auto leasen al vanaf €199,- p/m (all-in)
  • Onderhoud bij alle merkdealers

Veelgestelde Vragen

Nieuwsgierig naar hoe Private Lease precies werkt?

We hebben met zorg de belangrijkste vragen voor u geselecteerd.
Wij hopen dat u na het lezen hiervan, antwoord hebt op al uw vragen.
Mocht u na het lezen toch nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op op 050-5470247 of via

Algemene vraag? Vragen over een model?
Vragen over de leaseprijs? Vragen over het contract?
Vragen over de voorwaarden? Vragen over het onderhoud?

Algemeen

Wat is Private Lease?

Private Lease is het particulier huren oftewel leasen van een nieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Het maandbedrag is een all-in prijs, exclusief brandstof en eventuele boetes. De leaseprijs bestaat uit o.a. de volgende componenten: afschrijving, allriskverzekering, wegenbelasting, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden en pechhulp.

Bekijk alle Private Lease modellen

Waarom Private Lease?

Private Leasen biedt u financiële zekerheid want u betaalt één vast maandbedrag auto. Dit is een all-in prijs, u betaalt alleen nog de brandstofkosten. Daarnaast bent u verzekerd van de uitgebreide service zoals vervangend vervoer of pechhulp in binnen- en buitenland; alles is voor u geregeld.

Wanneer Private Lease?

Wanneer u voor Private Lease kiest, kiest u voor zekerheid en zorgeloos rijden. Bij Private Lease betaalt u één vast maandbedrag en bent u verzekerd van de uitgebreide service zoals het verzorgen van vervangend vervoer of pechhulp in binnen- en buitenland; alles is voor u geregeld.

Wat houdt Private Lease in?

Private Lease houdt in dat een (nieuwe) auto particulier wordt geleased voor een vast bedrag per maand. Het maandbedrag is een all-in prijs, exclusief brandstof en eventuele boetes. De leaseprijs bestaat uit o.a. de volgende componenten: afschrijving, allriskverzekering, wegenbelasting, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden en pechhulp. Er zijn verschillende Private Lease auto's.

Bekijk alle modellen

Hoe werkt Private Lease?

Controleer of de Private Lease aanbieder het Private Lease Keurmerk heeft. Daarmee weet u zeker dat u veilig en verantwoord een auto kunt leasen. Met Private Lease bent u verzekerd van de uitgebreide service die Noordlease u biedt. U betaalt een vast maandbedrag voor uw Private Lease auto. Dit is een all-in prijs; u hoeft alleen nog maar te tanken.

Private Lease wat houdt dat in?

Private Lease houdt in dat een (nieuwe) auto particulier wordt geleased voor een vast bedrag per maand. Het maandbedrag wat wordt betaalt is een all-in prijs, exclusief brandstof en eventuele boetes. Een leaseprijs bestaat uit o.a. de volgende componenten: afschrijving, allriskverzekering, wegenbelasting, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden en pechhulp.

Bekijk alle modellen

Is Private Lease een lening?

Private Lease is geen lening. De leasemaatschappij blijft eigenaar van de auto. Private Lease is het particulier huren oftewel leasen van een nieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Het maandbedrag is een all-in prijs, exclusief brandstof en eventuele boetes. Na afloop van de overeengekomen contractperiode wordt de auto bij de leasemaatschappij ingeleverd.

Is Private Lease verstandig?

Private Lease kan heel aantrekkelijk zijn, maar is het voor iedereen een verstandige keuze? Dankzij het keurmerk Private Lease weet u bij welke aanbieder u veilig en verantwoord een auto kunt leasen. Eén van de vijf zekerheden die het keurmerk geeft, is bescherming tegen te hoge financiële lasten.

Welke Private Leasemaatschappij is het beste?

Een goede vergelijking maken tussen diverse leasemaatschappijen is niet altijd makkelijk: de voordeligste prijs aan de voorkant garandeert niet altijd de goedkoopst prijs gedurende en / of na afloop van het leasecontract. Bekijk daarom voorafgaand goed welke kosten zijn inbegrepen. Om een goede weloverwogen keuze te maken is het Keurmerk Private Lease in het leven geroepen.

Hoe hoog is het eigen risico schade?

Het eigen risico bij een niet-verhaalbare schade bedraagt € 225,- per schadegeval. Dit eigen risico zal aan u worden doorbelast. Als er sprake is van schade veroorzaakt door een derde partij wordt het eigen risico in niet in rekening gebracht.

Mocht achteraf blijken dat de schade niet op de derde partij te verhalen is dan zal alsnog het eigen risico van € 225,- per schadegeval aan u worden doorbelast.

Waar kan de Privé Lease auto worden opgehaald of worden afgeleverd?

Aflevering van de leaseauto vindt altijd plaats bij Noordlease in Groningen. Wij heten u van harte welkom in Autoborg zodat we persoonlijk met u kennis kunnen maken en u alle informatie kunnen geven. U krijgt de auto met een volle tank mee!

Welke opties zitten er op de Private Lease auto?

Alle auto's uit het Private Lease aanbod zijn uitgevoerd met airconditioning, centrale deurvergrendeling en de nieuwste technieken op gebied van veiligheid. Zelfs de metallic lak zit bij de prijs in. Maar ook bij de rijker uitgeruste auto's uit het aanbod zit navigatie en/of cruise control betaalt u niets extra.

Bekijk direct populaire modellen

All-season banden voor uw Privé Lease auto?

Het is mogelijk om voor uw Privé Lease auto all-season banden te bestellen. Zowel in de zomer als winter veilige kilometers. De meerprijs per maand hiervoor bedraagt € 15,00. Vraag één van onze Privé Lease consulenten naar de mogelijkheden.

Wanneer moet ik mijn jaarlijkse kilometerstand doorgeven?

Nadat u een volledig jaar in uw Privé Lease auto hebt gereden vragen wij u uw kilometerstand door te geven. U krijgt hiervoor automatisch een herinnering in de vorm van een e-mail. Het enige dat u hoeft te doen is de instructies in deze e-mail te volgen en uw kilometerstand in te vullen. De rest regelen wij voor u.

Waarin onderscheidt Privé Lease van Noordlease zich ten opzichte van andere aanbieders?

Privé Lease van Noordlease is standaard de meest complete en meest voordelige privé lease aanbieder van Nederland. Bij ons zit de wegenbelasting wél standaard bij de prijs in. Daarnaast zijn de auto bij Privé Lease van Noordlease standaard rijk uitgerust (met o.a. metallic lak, 5-deurs uitvoering, airco en centrale deurvergrendeling) én betaalt u geen meerprijs voor uw favoriete kleur.

Bekijk direct de populaire modellen

Maak hier uw prijs op maat

Modellen

Welke Privé Lease modellen kan ik leasen?

Privé Lease van Noordlease biedt een aantal actuele modellen aan. Regelmatig wordt het aanbod vernieuwd. Op onze website kunt u het actuele aanbod van Privé Lease vinden.

Ga direct naar overzicht modellen

In welke kleuren is de auto leverbaar?

Elk model is in verschillende kleuren leverbaar. U kunt zelf de gewenste kleur selecteren ZONDER meerprijs! Voor meer informatie over het model en de gewenste kleur kunt u kijken op de website bij het modellenaanbod of kom langs in de showroom van Noordlease.

Is het mogelijk om accessoires toe te voegen?

Het is toegestaan accessoires achteraf in te laten bouwen in de privéleaseauto. Accessoires die worden ingebouwd dienen voor de auto geschikt te zijn en te voldoen aan de wettelijke eisen. Voorafgaand aan de inlevering van de auto mag u deze accessoires (laten) verwijderen, tenzij daardoor schade ontstaat. De kosten van deze accessoires maken geen onderdeel uit van de leaseovereenkomst en zijn voor eigen rekening. Het is niet mogelijk om bij aflevering accessoires te laten monteren.

Is het mogelijk om mijn huidige auto in te ruilen?

Dat is mogelijk. Wij maken hierbij gebruik van de experts van Prijsmeester, zodat u een eerlijke en duidelijk bepaling heeft. Samen met u wordt uw inruilauto bekeken. We maken foto’s en vullen de specificaties van uw auto in. Binnen 10 minuten heeft u een eerlijke prijs. Zo weet u direct waar u aan toe bent!

Kom langs voor een taxatie
Bestel uw nieuwe privé leaseauto
Haal uw nieuwe privé leaseauto op en laat uw oude auto staan
Wij storten het inruilbedrag op uw rekening

Hoe snel kan de auto worden afgeleverd?

Na financiële acceptatie rijdt u soms al binnen 2 weken in uw nieuwe auto!
Let op: Wij leveren het hele jaar door Privé Lease auto's af, met uitzondering van 15 december tot en met 1 januari.

Kan ik een tweedehands auto leasen?

Nee, door de inkoopvoordelen bent u voordeliger uit wanneer u kiest voor een nieuwe auto. Het aanbod van Noordlease Privé Lease bestaat dan ook uitsluitend uit nieuwe auto’s.

Kan ik zelf een auto samenstellen?

Nee, door de inkoopvoordelen bent u voordeliger uit wanneer u kiest voor een nieuwe auto. Het aanbod van Noordlease Privé Lease bestaat dan ook uitsluitend uit nieuwe auto’s.

Is er een mogelijkheid om de Privé Lease auto te bezichtigen?

U kunt het gehele Privé Lease assortiment bekijken in Autoborg in Groningen. Uiteraard kunt u bij uw lokale dealer de auto ook bekijken, let er dan wel op dat het model exact overeenkomt met het door u gewenste Privé Lease model.

Is het mogelijk om een proefrit te maken?

U kunt een proefrit maken met een Privé Lease auto, u kunt een afspraak maken via het contactformulier.

Maak hier uw prijs op maat

Leaseprijs

Wat is de goedkoopste Private Lease auto?

De goedkoopste en populairste Private Lease auto’s zijn o.a. de Peugeot 108, Opel Karl en Volkswagen UP. Dit zijn relatief kleine auto’s. De maandelijkse kosten van Private Leasecontracten zijn afhankelijk van het type auto, de looptijd van het contract en de te rijden kilometers.

Wat kost Private Lease?

De maandelijkse kosten van een Private Lease contract zijn afhankelijk van het type auto, de looptijd van het contract en de te rijden kilometers. De leaseprijs is een vast all-in maandbedrag inclusief: allriskverzekering, wegenbelasting, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden en pechhulp. Als u privé een auto leaset betaalt u géén bijtelling.

Is Private Lease goedkoop?

Met Private Lease kunt u profiteren van het inkoopvoordeel van een leasemaatschappij. Daardoor is Private Lease altijd goedkoper dan zelf een nieuwe auto kopen. De leaseprijs is een all-in prijs en bestaat uit o.a. een allriskverzekering, wegenbelasting, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden en pechhulp.

Wat zit er in Private Lease?

In het maandbedrag van Private Lease zitten de volgende componenten: afschrijving, allriskverzekering, wegenbelasting, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden en pechhulp. Vervangend vervoer (in binnen- en buitenland) kan een aanvullende service zijn. Het maandbedrag is een all-in prijs, exclusief brandstof en eventuele boetes.

Wanneer is Private Lease aantrekkelijk?

Private Lease is aantrekkelijk wanneer zekerheid en zorgeloos rijden voorop staan. Bij Private Lease wordt er één vast maandbedrag betaald. Dit is een all-in prijs en bestaat uit o.a. de volgende componenten: afschrijving, allriskverzekering, wegenbelasting, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden en pechhulp.

Hoe kunnen jullie deze auto’s aanbieden tegen zo’n lage prijs?

Door ons grote inkoopvolume zijn we in staat om tegen aantrekkelijke condities auto's, maar ook onderhoud, banden en verzekeringen in te kopen. Zo profiteert u optimaal van de inkoopvoordelen van Noordlease.

Wat moet ik weten over de vaste prijs?

De leaseprijs is all-in, u hoeft alleen nog te tanken. De getoonde leaseprijzen zijn gebaseerd op minimaal 8 schadevrije jaren en een looptijd van 36 of 48 maanden in combinatie met 12.000 kilometers per jaar. Heeft u geen schadevrije jaren of rijdt u meer kilometers? Maak dan zelf u prijsberekening op maat. Het aantal schade vrije jaren heeft invloed op de verzekeringspremie, en dus ook op de leaseprijs.

Is Private Lease aftrekbaar?

Private Lease is voor particulieren niet aftrekbaar van de belasting. Een zelfstandig ondernemer kan de zakelijke gereden kilometers van een privé lease auto opgeven (19 cent per km).

Wat is voordeliger Private Lease of kopen?

Om te beoordelen of Private Lease voordeliger is dan kopen moet er een goede vergelijking worden gemaakt. Houdt daarom rekening met een aantal vaste en variabele kosten: vaste afschrijving, verzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud carrosserie en diversen, brandstof, reparatie, banden en rente.

Wanneer Private Lease voordelig?

Private Lease is voordelig omdat er één vast maandbedrag wordt betaalt. Dit is een all-in prijs waar de volgende kosten onderdeel van zijn: allriskverzekering, wegenbelasting, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, reparaties, banden en pechhulp.

Wat is inbegrepen bij de leaseprijs?

De volgende componenten zijn inbegrepen bij de maandelijkse leaseprijs:
· Rente en afschrijving
· Motorrijtuigenbelasting tegen huidig tarief*
· Reparaties
· Onderhoud
· Banden
· Verzekering: Standaard WA-casco met een eigen risico van € 225,- incl. btw bij een niet-verhaalbare schade
· 24-uurs pechdienst
· Vervangend vervoer bij reparaties, schade en onderhoud die langer duren dan 48 uur.
· BTW

*In de leaseprijs wordt het wegenbelasting tarief van de Provincie Groningen gebruikt.

Hebben wijzigingen in wegenbelasting invloed op het leasetarief?

Wijzigingen van overheidswege kunnen van invloed zijn op de leaseprijs. Een wijziging van de wegenbelasting kan vanaf het moment van inwerkingtreding in de leaseprijs worden doorberekend.

Maak hier uw prijs op maat

Over het contract

Ik rijd meer/minder kilometers dan is afgesproken. Hoe wordt dat verrekend?

Meerkilometers worden jaarlijks tegen de meerkilometerprijs afgerekend. U hoeft hiervoor zelf geen actie te ondernemen. Aan het einde van de looptijd wordt een cumulatieve verrekening gemaakt (vanaf 36.000 of 48.000 kilometers). Ook de minderkilometers worden tot 36.000 of 48.000 kilometer aan het einde van de looptijd verrekend, dit gebeurt niet tussentijds. Als u in totaal minder dan 36.000 of 48.000 kilometer rijdt, betalen we u niet terug. Kijk hier voor meer informatie over méér- en minder-kilometers en de kilometerafrekening.

Kan ik als beginnend bestuurder een auto leasen?

U kunt een auto leasen bij ons vanaf het moment dat u in het bezit bent van een geldig rijbewijs en wanneer aan de voorwaarden van de financiële acceptatie wordt voldaan.

Wat is de looptijd van een leasecontract?

Het leasecontract heeft een looptijd van 36 of 48 maanden vanaf het moment dat de leaseauto aan u wordt afgeleverd.

Is het mogelijk om de looptijd van het contract aan te passen?

De looptijd van 36 of 48 maanden staat vast, hier kan niet van worden afgeweken.

Wat gebeurt er bij voortijdige beëindiging?

U kunt uw leasecontract na 12 maanden voortijdig beëindigen. De maximale opzeggingsvergoeding (het plafond) is 40% van de nog resterende leasetermijnen.

Het totaalbedrag dat u heeft betaald op basis van uw huidige contract wordt vergeleken met het totaalbedrag dat u zou hebben moeten betalen als u direct de leaseovereenkomst voor de kortere duur was aangegaan. In onderstaand voorbeeld ziet u de vergelijking. De voor u meest gunstige berekening van de opzeggingsvergoeding wordt gehanteerd.

Voorbeeld:
Het vaste percentage is 40%. Het termijnbedrag is € 200, -. De overeengekomen leaseperiode is 48 maanden. U zegt op tegen het begin van de 25e maand. Zonder de opzegging zou u aan termijnbedragen nog 24 maanden x € 200, - = € 4.800, - moeten betalen. De opzeggingsvergoeding bedraagt dus 40% van € 4.800, - = € 1920,-.

Stel dat het maandtarief van dit leasecontract bij een looptijd van 24 maanden € 300,- was geweest. U heeft betaald 24 x € 200,- = € 4.800,- terwijl u had moeten betalen 24 x € 300,- = € 7.200,-. Het verschil tussen deze twee is de maximale opzeggingsvergoeding: € 2.400,-
Dit is voor u nadeliger dan de berekening gebaseerd op 48 maanden, zodat in plaats van € 2.400,- in dit geval € 1920,- aan u wordt doorbelast.

Voor de details verwijzen we u naar de algemene voorwaarden.

Kan ik een voorbeeld van een leasecontract inzien?

Ja, dat kan. Klik hier om een voorbeeld van een leasecontract in te zien.

Wat zijn schadevrije jaren?

Bij aanvang van uw leasecontract hanteren wij opgebouwde schadevrije jaren. Bij Privelease van Noordlease bouwt u ook schadevrije jaren op in tegenstelling tot sommige andere aanbieders.
Stel; u stapt in met 5 schadevrije jaren en u rijdt 4 jaar schadevrij, dan heeft u aan het einde van uw contract 9 schadevrije jaren totaal.

Voor meer informatie verwijzen u naar de algemene voorwaarden.

Maak hier uw prijs op maat

Moet ik aan het einde van de contractperiode een slottermijn voldoen?

Nee, u hoeft bij inlevering van de leaseauto geen slottermijn te voldoen.

Moet er ook borg betaald worden bij het leasen van een Privé Lease auto?

Bij Noordlease Privé Lease hoeft u geen aanbetaling te doen, er wordt wel een waarborgsom gevraagd van 2 maandtermijnen. Dit bedrag moet op onze bankrekening staan op de dag dat u de auto bij ons komt ophalen, u kunt uiteraard ook pinnen bij ons. Denk er dan wel aan dat u uw pinlimiet indien nodig tijdelijk laat verhogen. Na de contractperiode betalen we u de waarborgsom terug.

Wordt mijn Privé Lease contract geregistreerd bij het BKR?

Het bedrag wat wordt geregistreerd is 65% van alle leasetermijnen. Onderstaand een voorbeeld:
Stel u heeft een contract van 36 maanden en een leaseprijs van € 230,-, dan wordt het contract aangemeld bij BKR voor € 5.382,-

Tijdens het acceptatieproces doen wij een toetsing bij het BKR. De kans is dus groot dat je al geregistreerd staat, bijvoorbeeld vanwege een hypotheek. Als je een Privé Lease overeenkomst afsluit, wordt dit geregistreerd bij het BKR. Kijk voor meer informatie op www.bkr.nl.

Wanneer je een aanvraag doet voor een bijvoorbeeld een hypotheek, zal de hypotheekverstrekker vragen naar alle vaste lasten. Ook als er geen registratie van het leasecontract gemaakt zou zijn, ben je dus verplicht de betalingsverplichting aan te geven.

Is Privé Lease een lening omdat er bij het BKR wordt geregistreerd?

Privélease is geen lening. In de in de BKR-registratie gehanteerde terminologie wordt een leaseovereenkomst als Privé Lease, geen krediet, aangeduid als Aflopende Kredietovereenkomst (code AK). In de loop van 2016 wordt deze code gewijzigd in Operationele Autolease (code OA). Wij verwijzen naar artikel 15 van het BKR Algemeen Reglement, versie januari 2016, lid 1, aanhef en onder b. Daarin is bepaald:

Een aflopende kredietovereenkomst is een overeenkomst waarbij:
(…)
b. aan de consument de mogelijkheid wordt geboden om een goed (roerende zaak) te gebruiken of aan hem een dienst wordt verleend en waarbij de consument gehouden is één of meer betalingen aan de zakelijke klant te doen;

De instanties die toegang tot de BKR-registratie hebben, zijn gebonden aan de bepaling van het Algemeen Reglement en zijn dus bekend met deze betekenis van de code AK (wordt in de loop van 2016 gewijzigd in OA). Dat ook andere overeenkomsten dan kredietovereenkomsten door het BKR geregistreerd worden, blijkt overigens ook uit de definitie van Overeenkomst in artikel 1 van genoemd Algemeen Reglement. Daaronder worden onder meer begrepen:

(…)
overeenkomsten niet zijnde kredietovereenkomsten die door het Bestuur als relevant beschouwd worden in relatie tot het doel van BKR. In het verleden werden op de voet van deze bepaling ook GSM-abonnementen geregistreerd.

Er staat een BKR notering achter onze naam, kunnen wij een Privé Lease auto gaan rijden?

Een BKR-toetsing maakt deel uit van de financiële acceptatie. Dit is één van de variabelen die beoordeeld wordt. Als er sprake is van een BKR notering zullen we per geval bekijken hoe we hiermee omgaan.

Aan welk minimum inkomen moet ik voldoen?

Een beoordeling van het inkomen maakt onderdeel uit van de financiële acceptatie. Dit is één van de variabelen die beoordeeld wordt.

Is Privé Lease van Noordlease leeftijdsgebonden?

De minimum leeftijd is 18 jaar en u dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

Kom ik op basis van mijn contract in aanmerking voor een Privé Lease auto?

Het beoordelen van uw inkomen maakt deel uit van de financiële acceptatie. Dit is één van de variabelen die beoordeeld zal worden.

Waar kan ik de voorwaarden van Privé Lease vinden?

Op Privé Lease van Noordlease zijn algemene voorwaarden van toepassing. Deze zijn hier te downloaden.
De Algemene polisvoorwaarden van de verzekering zijn hier te vinden.

Welke persoonlijke documenten zijn er allemaal nodig om een Privé Lease auto te gaan rijden?

Voor het opmaken van het Privé Leasecontract is het van belang dat u de volgende documenten aan ons overhandigt:
· Uw meest recente salarisstrook (een kopie volstaat)
· Een recent bankafschrift of print screen van internetbankieren met vermelding van de storting van het salaris
· Uw meest recente polis autoverzekering of schadevrijverklaring van uw leasemaatschappij (een kopie volstaat) waaruit het aantal schadevrije jaren blijkt
· Een werkgeversverklaring als u korter dan 12 maanden in dienst bent

Maak hier uw prijs op maat

Reparatie, onderhoud, schade en pech

Waar kan onderhoud worden gepleegd aan de Privé Lease auto?

Voor reparatie en onderhoud gaat u naar de dealer of een vaste partner van Noordlease. Bij aflevering van de auto en in Mijn Privé Lease kunt u zien waar u de auto kunt aanbieden. Dit zal altijd bij u in de buurt zijn. Het autobedrijf zal zelf altijd contact met ons opnemen voordat zij overgaan tot herstel of onderhoud. De financiële afwikkeling vindt plaats tussen Noordlease en de betreffende onderhoudspartij.

Wat gebeurt er met schade aan een band?

Wanneer een band om een andere reden dan de reguliere slijtage vervangen of gerepareerd moet worden dan spreken we van schade.

Als de band te repareren is, dan zijn de kosten voor Noordlease.

Als de band vervangen moet worden, wordt er een gedeelte van de kosten doorbelast. Deze kosten worden berekend aan de hand van het restprofiel van de kapotte band.

Heb ik recht op pechhulp?

Pechhulp is inbegrepen in het contract. Bij schade of pech kunt u gebruik maken van de 24 uurs service van Noordlease op het telefoonnummer: 0800-0233796 of 050-5470255 (vanuit het buitenland).

Heb ik recht op vervangend vervoer?

U heeft recht op een vervangende auto, zowel bij reparatie, onderhoud als bij schade. Indien de reparatie langer dan 48 uur in beslag neemt, zijn de kosten vanaf het eerste moment dat u beschikking heeft over de vervangende auto voor rekening van Noordlease. Indien het onderhoud, de reparatie of het schadeherstel minder dan 48 uur in beslag neemt zijn de kosten van vervangend vervoer voor uw rekening. In het buitenland geldt dit na 48 uur. Bekijk hier onze tarievenkaart.

Wat moet ik doen als ik schade aan mijn Privé Lease auto heb?

Na het constateren van schade is het in ieder geval van belang dat u altijd een schadeformulier invult en opstuurt naar Noordlease. Het is van belang dat u het formulier zo volledig mogelijk invult aan beide zijden en ondertekent. Het schadeformulier vindt u in het blauwe Noordlease mapje. Na ontvangst krijgt u een bevestiging van Noordlease met de gegevens van de door ons geselecteerde schadehersteller binnen ons netwerk, u kunt dan een afspraak maken met de betreffende hersteller, in de meeste gevallen zal de hersteller zelf contact met u opnemen. Mocht u schade constateren en u heeft getuigen, dat mogen ook inzittenden zijn, noteer dan de gegevens van deze getuigen zodat deze benaderd kunnen worden bij een eventuele discussie die optreedt over de aansprakelijkheid. U kunt naast het schadeformulier ook online de schade melden via onderstaande link waar u zelf een keuze kunt maken voor een schadeherstelbedrijf binnen ons netwerk. Daarnaast hebben wij nog wel een schadeformuler nodig.

online de schade melden

Uw Privé Lease auto is allrisk verzekerd.

Heeft u een vraag voor ons die op deze pagina niet beantwoord wordt? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Bekijk hier onze algemene voorwaarden, de verzekeringsvoorwaarden en een voorbeeld leasecontract.

Kia Picanto 1.0 MPi 67pk 4-zits EconomyPlusLine

Kia Picanto

€ 199 incl. BTW
48 maanden/12000 km per jaar

4-zits

Meer informatie

Opel Karl 1.0 Start/Stop 75pk Edtion (zonder edition+pakket)

Opel Karl

€ 205 incl. BTW
48 maanden/12000 km per jaar

Actie!

Meer informatie

Kia Picanto 1.0 MPi 67pk 5-zits EconomyPlusLine

Kia Picanto

€ 215 incl. BTW
48 maanden/12000 km per jaar


Meer informatie

Opel Karl 1.0 Start/Stop 75pk Edition

Opel Karl

€ 215 incl. BTW
48 maanden/12000 km per jaar


Meer informatie

Toyota Aygo 1.0 VVT-i 69pk 5D x-play

Toyota Aygo

€ 265 incl. BTW
48 maanden/12000 km per jaar


Meer informatie

Toyota Yaris 1.0 VVT-i 69pk 5D Aspiration

Toyota Yaris

€ 290 incl. BTW
48 maanden/12000 km per jaar


Meer informatie

Ford Fiesta 1.1 70pk 5D Trend

Ford Fiesta

€ 295 incl. BTW
48 maanden/12000 km per jaar


Meer informatie

Kia Rio 1.0 T-GDI EcoDynamics 100pk ComfortPlusLine Navigator

Kia Rio

€ 295 incl. BTW
48 maanden/12000 km per jaar


Meer informatie

Volkswagen Polo 1.0 TSI 95pk Comfortline

Volkswagen Polo

€ 327 incl. BTW
48 maanden/12000 km per jaar


Meer informatie

Renault Clio Energy TCe 90pk ECO2 S&S Zen

Renault Clio

€ 329 incl. BTW
48 maanden/12000 km per jaar


Meer informatie

Opel Astra 1.0 Turbo 105pk Start/Stop Selection

Opel Astra

€ 375 incl. BTW
48 maanden/12000 km per jaar


Meer informatie

Volkswagen Golf VII 1.0 TSI 85pk 5D Trendline

Volkswagen Golf

€ 395 incl. BTW
48 maanden/12000 km per jaar


Meer informatie

Auto naar keuze

Auto naar keuze

Staat uw auto er niet tussen?
Vraag hier uw prijs op maat aan

Meer informatie

Lekke band

Het succes van privé lease, ik had een lekke band vanmorgen, gebeld en binnen het half uur gerepareerd en geen banden gewisseld, top service.

Bram Reinders

Grote glimlach

Vandaag zelf mijn UP gehaald. Goede ontvangst en omdat ik 2 families had geadviseerd naar Noordlease te gaan een MEGA GROTE bos bloemen ontvangen. En de 260 km naar huis met een grote glimlach gereden.

Jacqueline Postma

Wat een ontvangst!

Wat een ontvangst! ! Heel vriendelijk en zijn super geholpen! Ga zo door!!

Saskia van Etten- van Nijatten

Goede service

Bedankt voor de goeie service en we zijn zeer netjes geholpen!

Cor Kiekens

Complimenten

Nou ik moet mijn complimenten maken voor de ontvangst en hoe alles geregeld was .rij nu al een paar weken in de up en ben zeer tevreden .Veel positieve reacties en zelfs al de kinderen die ook over willen stappen

John Hensgens

Geen kleine lettertjes

Een jaar geleden hebben we na veel speurwerk op internet, voor Noordlease gekozen. Ook al is het 150km bij ons vandaan. Mijn vrouw was wat sceptisch en het klonk te mooi om waar te zijn. Nu een jaar later zijn we nog steeds tevreden en staat er helemaal niets geks in de kleine lettertjes en is alles wat het lijkt ook echt waar. Gewoon TOP!

Dhr. Mooijen

Nooit meer kopen

Auto kopen? Nooit meer! Auto leasen? Altijd! Uitstekende ervaring. Nog even en dan zijn er 3 jaar voorbij en dan? Zeker weer leasen bij Privélease van Noordlease. Een aanrader voor iedereen! Auto rijden zonder zorgen en altijd goed via Noordlease!!!

Familie Schuurman

Via onze zoon

Via onze zoon attent gemaakt op de mogelijkheid van privé Lease bij Noordlease. Conclusie: we hadden het veel eerder moeten doen.

fam. Sabelis

Bedankt!

Wij zijn super tevreden over de auto. Lekker rijden, luxe, alles goed werkt, zuinig met brandstof. We hebben geen slapeloze nachten meer: garages zijn nu niet te betalen. Bedankt Noordlease voor deze mogelijkheid!

Mw. Mooibroek

Klasse!

"Ben zeer tevreden over mijn Suzuki Swift,waar ik al bijna 32 maanden van geniet. Maar dat geldt ook voor de service en medewerkers van Prive Lease. Klasse!"

Dhr. de Brons

Beoordeling door klanten: 8,7/10 - 106 beoordelingen