VW

VOLKSWAGEN Private Leasen? 

  • Deelnemer Keurmerk Private Lease
  • Auto leasen al vanaf €179,- p/m (all-in)
  • Onderhoud bij alle merkdealers

Volkswagen Private Lease

vw up wit

Op zoek naar Volkswagen Private Lease? Met Private Lease van Hitachi Capital Mobility kunt u voordelig een Volkswagen leasen dankzij ons inkoopvoordeel. Zo is Private Leasen bij Privélease altijd voordeliger dan zelf een auto kopen.

Wij bieden standaard luxe uitgeruste auto's aan met een looptijd van 36, 48 of 60 maanden. De prijzen zijn inclusief verzekering, wegenbelasting, onderhoud, reparaties, banden en pechhulp. Dus géén bijtelling, u hoeft alleen nog te tanken!

Bekijk de populaire Volkswagen modellen en vind uw favoriet. Bereken bovendien direct de leaseprijs van uw favoriete model. Staat het model dat u wenst er niet tussen? Geef dan uw wensen aan en wij maken voor u een offerte op maat.

Populaire Volkswagen Private Lease auto's

Volkswagen Up 1.0 60PK 5D BMT Move up!

Volkswagen Up

€ 225 incl. BTW
60 maanden/10000 km per jaar


Meer informatie

Over Volkswagen Private Lease

volkswagen

Volkswagen hecht veel waarde aan een schonere leefomgeving en ontwikkelt hiertoe nieuwe technieken, materialen en een duurzame productiewijze. Volkswagen brengt steeds meer zuinige modellen op de markt. De opties op het gebied van Volkswagen lease nemen dus in rap tempo toe, zowel voor wagenparkbeheerders als berijders.

Kenmerkend voor Volkswagen is BlueMotion. Dit is een ontwikkeling waarbij auto’s met een lagere luchtweerstand, langere overbrengingsverhoudingen van de versnellingsbak en banden met lagere rolweerstand garant staan voor minder brandstofverbruik en daarmee een lagere CO2-uitstoot. Naast BlueMotion is Volkswagen ook actief met ontwikkelingen op het gebied van alternatieve brandstoffen. Zo houdt Volkswagen zich bezig met het rijden op CO2 neutrale brandstof. Ook de ontwikkeling van (semi) elektrische voertuigen staat hoog bij Volkswagen op de agenda.

Milieubewuste leaserijders zijn bij Volkswagen dus aan het juiste adres. De schoonste en meest duurzame brandstof voor mobiliteit is Groen Gas. Alle nieuwe Volkswagen EcoFuel auto's rijden op Groen Gas. De prijs voor deze duurzame brandstof is zodanig in de aanschafprijs verrekend dat u de eerste 90.000 kilometer CO-2 neutraal rijdt.

 

Volkswagen Private Lease is standaard voorzien van o.a.:

  • Radio
  • 5-deurs
  • Airbag bestuurders- en passagierszijde
  • Centrale deurvergrendeling
  • Metallic lak
  • Kleur (u betaalt geen meerprijs)

Deelnemer Keurmerk Private Lease

Keurmerk logo

Hitachi Capital Mobility Private Lease is houder van het Keurmerk Private Lease. Dit is een kwaliteitskeurmerk van de Stichting Keurmerk Private Lease.

Dankzij het Keurmerk Private Lease weet u zeker dat u veilig en verantwoord een leasecontract afsluit bij Privelease van Hitachi Capital Mobility. Wij doen helder en eerlijk zaken zodat u precies weet waar u aan toe bent. Dat is pas zorgeloos rijden. Lees verder over het Keurmerk.

Meer informatie over Volkswagen Private Lease

Heeft u interesse om een Volkswagen te Private Leasen? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte op maat aan.

Neem contact op

Vraag offerte op maat aan

Kom langs in onze showroom

Onze specialisten staan u graag te woord en onder het genot van een vers kopje koffie geven we met plezier antwoord op uw vragen over Private Lease.

Openingstijden
Maandag - vrijdag 9:30 - 18.00 uur
Zaterdag 10.00 - 16.00 uur

Plan een afspraak