146 x 130 skoda logo

Skoda Private Leasen? 

 • Deelnemer Keurmerk Private Lease
 • Laat uw auto afleveren op een gewenste locatie
 • Behoud / opbouw schadevrije jaren
 • Betaal geen meerprijs voor kleurkeuze
 • Onderhoud bij alle merkdealers

Skoda Private Lease

Skoda Octavia


Op zoek naar Skoda Private Lease? Met Private Lease van Hitachi Capital Mobility heeft u keuze uit verschillende Skoda Private Lease modellen. Een Skoda leasen kan met Privelease zeer voordelig vanwege het inkoopvoordeel van Hitachi Capital Mobility. Daardoor is Private Leasen bij ons altijd voordeliger dan zelf een auto kopen.

Privélease biedt een looptijd van 36, 48 of 60 maanden. De Private Lease prijzen zijn inclusief verzekering, wegenbelasting, onderhoud, reparaties, banden en pechhulp. Géén bijtelling, u hoeft alleen nog te tanken!

Bekijk de populaire Skoda modellen en vind uw favoriet. Bereken bovendien direct de leaseprijs van uw favoriete model. Staat het model dat u wenst er niet tussen? Geef dan uw wensen aan en wij maken voor u een offerte op maat.

Voordelen van Privelease.nl

 • Laat uw auto afleveren bij u thuis
 • Onderhoud bij alle merkdealers => dus altijd een dealer bij u in de buurt
 • Behoud / opbouw schadevrije jaren
 • Betaal geen meerprijs voor kleurkeuze

Populaire Skoda Private leaseauto's - Vraag direct een offerte aan

Over Skoda Private Lease

459 x 258 -Skoda interieur

Het automerk Skoda is ontstaan uit een fusie in 1925 tussen Laurin & Klement een fabrikant van motorfietsen en automobielen en Skoda, een producent van spoorwegmaterialen. Vanaf 1954 ging het bedrijfsonderdeel dat de auto's produceerde zelfstandig verder onder de naam Skoda.

Tot de jaren zeventig had Skoda een goede naam. Maar door beperkte innovatie en technische ontwikkeling raakte Skoda haar goede reputatie kwijt, vooral in West-Europa. Later werd dit, met de introductie van de Skoda Favorit, hersteld. Dit model werd goed verkocht in grote delen van Oost-Europa. Na de privatisering en de overname door Volkswagen aan het begin van de jaren negentig gaat het steeds beter met Skoda. De laatste jaren groeit het marktaandeel van Skoda in Nederland.

Skoda heeft met de Fabia, Octavia, Rapid en de Superb voor iedere leaserijder een prima aanbod. Ook dankzij de, voor de leaserijder interessante, Businessline versies heeft Skoda de laatste jaren voet aan de grond weten te krijgen in leaserijdend Nederland. Skoda leasen is dus helemaal zo gek nog niet.

Nieuwe modellen
De toekomst van Skoda is elektrisch. In 2019 mag de Superb bij Skoda de plug-in hybride technologie inwijden. Het eerste volledig elektrische model komt in 2020. Tegen 2025 zal het gamma 5 elektrische modellen in 5 segmenten kennen.

Skoda Private Lease is standaard voorzien van o.a.:

 • Radio
 • 5-deurs
 • Airbag bestuurders- en passagierszijde
 • Centrale deurvergrendeling
 • Metallic lak
 • Kleur (u betaalt geen meerprijs)

Deelnemer Keurmerk Private Lease

Keurmerk logo

Hitachi Capital Mobility Private Lease is houder van het Keurmerk Private Lease. Dit is een kwaliteitskeurmerk van de Stichting Keurmerk Private Lease.

Dankzij het Keurmerk Private Lease weet u zeker dat u veilig en verantwoord een leasecontract afsluit bij Privelease van Hitachi Capital Mobility. Wij doen helder en eerlijk zaken zodat u precies weet waar u aan toe bent. Dat is pas zorgeloos rijden. Lees verder over het Keurmerk.

Kom langs in onze showroom

Onze specialisten staan u graag te woord en onder het genot van een vers kopje koffie geven we met plezier antwoord op uw vragen over Private Lease.

Openingstijden
Maandag - vrijdag 9:30 - 18.00 uur
Zaterdag 10.00 - 16.00 uur

Plan een afspraak

Meer informatie over Skoda Private Lease

Heeft u interesse om een Skoda te Private Leasen? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte op maat aan.

Neem contact op

Vraag offerte op maat aan