146 x 130 seat logo v2

Seat Private Leasen? 

 • Deelnemer Keurmerk Private Lease
 • Laat uw auto afleveren op een gewenste locatie
 • Behoud / opbouw schadevrije jaren
 • Betaal geen meerprijs voor kleurkeuze
 • Onderhoud bij alle merkdealers

Seat Private Lease

Seat Mii


Op zoek naar Seat Private Lease? Met Private Lease van Hitachi Capital Mobility heeft u keuze uit verschillende Seat Private Lease modellen. Een Seat leasen kan met Privelease zeer voordelig vanwege het inkoopvoordeel van Hitachi Capital Mobility. Daardoor is Private Leasen bij Privélease altijd voordeliger dan zelf een auto kopen.

Privélease biedt een looptijd van 36, 48 of 60 maanden. De Private Lease prijzen zijn inclusief verzekering, wegenbelasting, onderhoud, reparaties, banden en pechhulp. Géén bijtelling, u hoeft alleen nog te tanken!

Bekijk de populaire Seat modellen en vind uw favoriet. Bereken bovendien direct de leaseprijs van uw favoriete model. Staat het model dat u wenst er niet tussen? Geef dan uw wensen aan en wij maken voor u een offerte op maat.

Voordelen van Privelease.nl

 • Betaal geen meerprijs voor kleurkeuze
 • Behoud / opbouw schadevrije jaren
 • Onderhoud bij alle merkdealers => dus altijd een dealer bij u in de buurt
 • Laat uw auto afleveren bij u thuis

Populaire Seat Private leaseauto's - Vraag direct een offerte aan

Over Seat Private Lease

459 x 258 -Seat interieur

Seat staat voor Sociedad Espanola de Automoviles de Turismo en werd aan het begin van de jaren '50 door Fiat opgericht met de bedoeling buiten Italië in licentie Fiatmodellen te laten bouwen. Ook maakt Seat onder haar eigen naam auto's, maar dit gebeurt in kleine aantallen.

Aan het begin van de jaren tachtig doet Fiat haar aandeel in Seat van de hand waardoor Seat haar handen vrij heeft om actiever aan de slag te gaan met eigen modellen. Zo ontstaan de Seat Ronda en de Seat Marbella. Beide hebben veel weg van respectievelijk de Fiat Ritmo en de Fiat Panda. In 1984 komt Seat met de Ibiza die vooral in het begin succesvol is. Dit geheel eigen model is ontwikkeld in samenwerking met de technici van Porsche en de ontwerper Giugiaro.

Inmiddels is het merk Seat in handen van Volkswagen Group. In de eerste jaren na de overname komt Seat met de Seat Toledo (1991), de nieuwe Seat Ibiza en de Seat Cordoba (1993). Bij Seat maakt men veel gebruik van de techniek, ontwikkeling en onderdelen van Volkswagen.

In 2012 zagen bij Seat vele nieuwe modellen het levenslicht. Zo kreeg de Seat Ibiza een make-over, kwam er een geheel nieuwe Seat Toledo en Seat Leon en kwamen de eerste nieuwe Seat Alhambra's op de Nederlandse wegen.

Elektrische auto’s
Vanaf 2025 wil de Volkswagen Group ongeveer tachtig modellen in het assortiment hebben met een elektrische motor. Daarvan zullen er rond vijftig alleen op een accu lopen en dertig plug-in hybrids zijn. Uiterlijk vijf jaar later moeten alle nieuwe auto's een elektrische motor hebben. Het gaat in totaal om een investering van meer dan zeventig miljard euro in de omslag naar elektrische auto's.

Waterstof
De fabrikant spreekt nu nog alleen over batterij-auto’s maar ze benadrukken dat ook waterstof zijn aandacht heeft. Het bedrijf geeft echter aan dat een waterstofauto wordt uitgebracht wanneer de markt daar rijp voor is. De eerste praktijktesten worden al uitgevoerd, maar binnen het Volkswagen-concern zal Audi het voortouw nemen als het gaat om de nieuwe techniek. 

Seat Private Lease is standaard voorzien van o.a.:

 • Radio
 • 5-deurs
 • Airbag bestuurders- en passagierszijde
 • Centrale deurvergrendeling
 • Metallic lak
 • Kleur (u betaalt geen meerprijs)

Deelnemer Keurmerk Private Lease

Keurmerk logo

Hitachi Capital Mobility Private Lease is houder van het Keurmerk Private Lease. Dit is een kwaliteitskeurmerk van de Stichting Keurmerk Private Lease.

Dankzij het Keurmerk Private Lease weet u zeker dat u veilig en verantwoord een leasecontract afsluit bij Privelease van Hitachi Capital Mobility. Wij doen helder en eerlijk zaken zodat u precies weet waar u aan toe bent. Dat is pas zorgeloos rijden. Lees verder over het Keurmerk.

Meer informatie over Seat Private Lease

Heeft u interesse om een Seat te Private Leasen? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte op maat aan.

Neem contact op

Vraag offerte op maat aan

Kom langs in onze showroom

Onze specialisten staan u graag te woord en onder het genot van een vers kopje koffie geven we met plezier antwoord op uw vragen over Private Lease.

Openingstijden
Maandag - vrijdag 9:30 - 18.00 uur
Zaterdag 10.00 - 16.00 uur

Plan een afspraak