Klanten beoordelen ons met een:

  • Deelnemer Keurmerk Private Lease
  • Laat de auto bij uw thuis afleveren
  • Behoud / opbouw schadevrije jaren
  • Betaal geen meerprijs voor kleurkeuze
  • Onderhoud bij alle merkdealers
  • Deelnemer Keurmerk Private Lease
  • Laat de auto bij uw thuis afleveren
  • Behoud / opbouw schadevrije jaren
  • Betaal geen meerprijs voor kleurkeuze
  • Onderhoud bij alle merkdealers

Reviews

Hoe tevreden is mevr. van Laar (Smart Forfour)?

  • Uw keuze voor Privelease van Noordlease: 10
  • Uw leaseauto: 10
  • Over onze service en dienstverlening: 10

Wat zegt mevr. van Laar?

11-12-2015 "Ik heb vorige week mijn tweede leaseauto van Privelease opgehaald in Groningen. Wat een fijn bedrijf. Alle medewerkers zijn ontzettend vriendelijk en beantwoorden vragen die er zijn zeer snel en erg duidelijk. Hoeveel vragen er ook zijn. Niets dan lof voor alle medewerkers!! De aflevering van de nieuwe auto was ook weer meer dan prima geregeld. Ik ben meer dan tevreden en rij met superveel plezier in mijn geweldige Smart"!!

Hoe tevreden is dhr. Meezen (Peugeot 108)?

  • Uw keuze voor Privelease van Noordlease: 9
  • Uw leaseauto: 8
  • Over onze service en dienstverlening: 9

Wat zegt dhr. Meezen?

8-12-2015 "Privelease van Noordlease is een prima keuze. Je wordt als klant serieus genomen, ze denken aan alles. Daarnaast een goede en heldere informatievoorziening. Wij rijden nu al weer een jaar met veel plezier in 'onze' Peugeot 108. Tot op heden alleen maar lof".

Hoe tevreden is dhr. Feijen (Volkswagen Up)?

  • Uw keuze voor Privelease van Noordlease: 9
  • Uw leaseauto: 9
  • Over onze service en dienstverlening: 10

Wat zegt dhr. Feijen?

7-12-2015 "Zeer tevreden. Sinds 2 jaar rijden wij in een auto van Privelease van Noordlease en wij raden het iedereen aan. Goede prijs kwaliteitverhouding en geen onzin voor of achteraf. Volgend jaar weer een nieuwe".

Hoe tevreden is mevr. Herben-Mortiaux (Seat Mii)?

  • Uw keuze voor Privelease van Noordlease: 10
  • Uw leaseauto: 10
  • Over onze service en dienstverlening: 10

Wat zegt mevr. Herben-Mortiaux?

7-12-2015 "In één woord: GEWELDIG, niets aan toe te voegen"!

Hoe tevreden is dhr. Breur (Renault Clio)?

  • Uw keuze voor Privelease van Noordlease: 10
  • Uw leaseauto: 10
  • Over onze service en dienstverlening: 10

Wat zegt dhr. Breur?

4-12-2015 "Mijn Renault Clio bevalt mij zo goed, dat ik een jaar voordat mijn contract afloopt, al bij Noordlease heb aangegeven dat ik opteer voor dezelfde auto bij het afsluiten van een nieuw contract. Hierbij speelt in mijn besluit ook de attente en uitstekende service van Noordlease een belangrijke rol".

Hoe tevreden is dhr. Klarenbeek (VW Up)?

  • Uw keuze voor Privelease van Noordlease: 9
  • Uw leaseauto: 9
  • Over onze service en dienstverlening: 9

Wat zegt dhr. Klarenbeek?

18-11-2015 "Sinds November 2013 bezit ik een VW Up van Privelease van Noordlease. Vanaf het eerste contact via de telefoon en pc met de mensen van Privelease van Noordlease was het contact perfect. Geen verhaaltjes, maar echt vertellen hoe Noordlease zaken doet. Duidelijk uitleg wat Privelease inhoud. Ook het ontvangst in Groningen was prima, echt door mensen die van hun werk houden en de klant op 1 zetten. OP de dag van aflevering, stond mijn VW UP helemaal kant en klaar. Na de zakelijke beslommeringen afgehandeld te hebben ontving ik de sleutel en papieren. Het geheel was perfect geregeld en zeer klantvriendelijk. Geen dubbele bodem maar helder zaken doen. Ook de latere contacten zijn prima geweest, bijzonder vriendelijke mensen waar je altijd terecht kan met vragen of eventuele problemen. Een voorbeeld; stond in Arnhem met een lekke band, Privelease van Noordlease gebeld en binnen een uur stond er een sleepwagen die mij naar Duiven bracht voor een nieuwe band. Alles bij elkaar een prima bedrijf om zaken mee te doen"!

Hoe tevreden is dhr. Turksema (Renault Clio Hatchback)?

  • Uw keuze voor Privelease van Noordlease: 8
  • Uw leaseauto: 8
  • Over onze service en dienstverlening: 8

Wat zegt dhr. Turksema?

29-10-2015 "Prettig en duidelijk, bevalt uitstekend"!

Hoe tevreden is dhr. Ruijter (Peugeot 108)?

  • Uw keuze voor Privelease van Noordlease: 9
  • Uw leaseauto: 9
  • Over onze service en dienstverlening: 9

Wat zegt dhr. Ruijter?

28-10-2015 "Alles is zeer goed geregeld (zeer tevreden)"!

Hoe tevreden is mevr. van der Meer (VW Up)?

  • Uw keuze voor Privelease van Noordlease: 10
  • Uw leaseauto: 10
  • Over onze service en dienstverlening: 10

Wat zegt mevr. van der Meer?

9-10-2015 "Privelease is inderdaad onbezorgd rijden! De service, bereikbaarheid en bejegening zijn fantastisch. Ik raad het iedereen in mijn omgeving aan".

Hoe tevreden is mevr. van Laar (Renault Twingo)?

  • Uw keuze voor Privelease van Noordlease: 10
  • Uw leaseauto: 10
  • Over onze service en dienstverlening: 10

Wat zegt mevr. van Laar?

5-10-2015 "Niets dan lof voor uw organisatie. Altijd zeer snel en accuraat"!

Hoe tevreden is dhr. Vogelenzang de Jong (Suzuki Celerio)?

  • Uw keuze voor Privelease van Noordlease: 10
  • Uw leaseauto: 10
  • Over onze service en dienstverlening: 10

Wat zegt dhr. Vogelenzang de Jong?

3-10-2015 "Voor mij de eerste keer in een echt hele nieuwe auto. Goed geholpen door jullie bedrijf met vriendelijke medewerkers".

Hoe tevreden is de Fam. Kruize (Peugeot 108)?

  • Uw keuze voor Privelease van Noordlease: 10
  • Uw leaseauto: 10
  • Over onze service en dienstverlening: 10

Wat zegt de Fam. Kruize?

30-09-2015 "Een organisatie die zegt wat hij doet en doet wat hij zegt! Duidelijke voorwaarden, zonder haken en ogen! Keurige service op locatie, telefonisch en per mail. Top wat ons betreft..".

Kia Picanto 1.0 MPi 67pk 4-zits ComfortPlusLine Navigator

Kia Picanto

€ 217 incl. BTW
60 maanden/10000 km per jaar

Tijdelijk met gratis cruise control
FC Emmen Volkswagen Up

FC Emmen Volkswagen up!

€ 225 incl. BTW
60 maanden/10000 km per jaar

Special FC Emmen edition
Opel Karl 1.0 Start/Stop 75pk 120 Jaar Edition

Opel Karl

€ 225 incl. BTW
60 maanden/10000 km per jaar

120 jaar edition
Kia Picanto 1.0 MPi 67pk 4-zits EconomyPlusLine

Kia Picanto

€ 229 incl. BTW
60 maanden/10000 km per jaar
Er zijn nog 4 beschikbaar
EconomyPlusLine & Cruise control
Citroen C3 1.2 PureTech 82pk S&S Feel Edition

Citroen C3

€ 308 incl. BTW
60 maanden/10000 km per jaar

Met navigatie en parkeersensoren
Mazda 2 1.5 SKYACTIV-G 90PK Sport Selected

Mazda 2

€ 315 incl. BTW
60 maanden/10000 km per jaar

Luxe uitvoering met achteruitrijcamera
Renault Clio 1.0 TCe 100pk Zen

Renault Clio

€ 349 incl. BTW
60 maanden/10000 km per jaar


Peugeot 208 1.2 Puretech 82pk Signature

Peugeot 208

€ 359 incl. BTW
60 maanden/10000 km per jaar


Renault Mégane Hatchback 1.3 TCe 100pk GPF Zen

Renault Mégane

€ 405 incl. BTW
60 maanden/10000 km per jaar

Hatchback
Kia Ceed SW 1.0 T-GDi 120pk DynamicPlusLine

Kia Ceed

€ 419 incl. BTW
60 maanden/10000 km per jaar


Mazda CX-3 2.0 SKYACTIV-G 120pk Sport Selected

Mazda CX 3

€ 449 incl. BTW
60 maanden/10000 km per jaar

Navigatie & parkeersensoren
Audi A1 Sportback 25 TFSI 95pk Epic

Audi A1

€ 449 incl. BTW
60 maanden/10000 km per jaar

Audi Connect navigatie en infotainment plus
Peugeot 308 SW 1.2 PureTech 110pk S&S Active

Peugeot 308

€ 465 incl. BTW
60 maanden/10000 km per jaar

Stationwagon
Kia ProCeed 1.0 T-GDi 120pk ECOdynamics GT-Line

Kia ProCeed

€ 475 incl. BTW
60 maanden/10000 km per jaar


Peugeot 3008 1.2 PureTech 130pk S&S Allure

Peugeot 3008

€ 529 incl. BTW
60 maanden/10000 km per jaar


Peugeot 5008 1.2 PureTech 130pk S&S Active

Peugeot 5008

€ 549 incl. BTW
60 maanden/10000 km per jaar


Mazda CX-5 2.0 SKYACTIV-G 165pk 2WD Aut Business Comfort

Mazda CX 5

€ 599 incl. BTW
60 maanden/10000 km per jaar

Automaat
Auto naar keuze

Auto naar keuze

Heeft u uw droomauto niet gevonden?



Lekke band

Het succes van privé lease, ik had een lekke band vanmorgen, gebeld en binnen het half uur gerepareerd en geen banden gewisseld, top service.

Bram Reinders

Grote glimlach

Vandaag zelf mijn UP gehaald. Goede ontvangst en omdat ik 2 families had geadviseerd naar Noordlease te gaan een MEGA GROTE bos bloemen ontvangen. En de 260 km naar huis met een grote glimlach gereden.

Jacqueline Postma

Wat een ontvangst!

Wat een ontvangst! ! Heel vriendelijk en zijn super geholpen! Ga zo door!!

Saskia van Etten- van Nijatten

Goede service

Bedankt voor de goeie service en we zijn zeer netjes geholpen!

Cor Kiekens

Complimenten

Nou ik moet mijn complimenten maken voor de ontvangst en hoe alles geregeld was .rij nu al een paar weken in de up en ben zeer tevreden .Veel positieve reacties en zelfs al de kinderen die ook over willen stappen

John Hensgens

Geen kleine lettertjes

Een jaar geleden hebben we na veel speurwerk op internet, voor Hitachi Capital Mobility gekozen. Ook al is het 150km bij ons vandaan. Mijn vrouw was wat sceptisch en het klonk te mooi om waar te zijn. Nu een jaar later zijn we nog steeds tevreden en staat er helemaal niets geks in de kleine lettertjes en is alles wat het lijkt ook echt waar. Gewoon TOP!

Dhr. Mooijen

Nooit meer kopen

Auto kopen? Nooit meer! Auto leasen? Altijd! Uitstekende ervaring. Nog even en dan zijn er 3 jaar voorbij en dan? Zeker weer leasen bij Privélease. Een aanrader voor iedereen! Auto rijden zonder zorgen en altijd goed via Hitachi Capital Mobility!!!

Familie Schuurman

Via onze zoon

Via onze zoon attent gemaakt op de mogelijkheid van Private Lease bij Hitachi Capital Mobility. Conclusie: we hadden het veel eerder moeten doen.

fam. Sabelis

Bedankt!

Wij zijn super tevreden over de auto. Lekker rijden, luxe, alles goed werkt, zuinig met brandstof. We hebben geen slapeloze nachten meer: garages zijn nu niet te betalen. Bedankt Hitachi Capital Mobility voor deze mogelijkheid!

Mw. Mooibroek

Klasse!

"Ben zeer tevreden over mijn Suzuki Swift,waar ik al bijna 32 maanden van geniet. Maar dat geldt ook voor de service en medewerkers van Prive Lease. Klasse!"

Dhr. de Brons

Beoordeling door klanten: 8,9/10 - 139 beoordelingen