• Deelnemer Keurmerk Private Lease
  • Auto leasen al vanaf €198,- p/m (all-in)
  • Onderhoud bij alle merkdealers
  • Deelnemer Keurmerk Private Lease
  • Auto leasen al vanaf €198,- p/m (all-in)
  • Onderhoud bij alle merkdealers

Reviews

Hoe tevreden is Michael uit Arnhem ?

  • Uw keuze voor Privelease van Noordlease: n.v.t.
  • Contact met onze medewerkers: n.v.t.
  • Bereikbaarheid: n.v.t.
  • Nakomen van afspraken/betrouwbaarheid: n.v.t.
  • Snelheid reageren: n.v.t.

Wat zegt Michael?

16-01-2018 "Wij vinden dat we veel te lang moeten wachten op onze lease auto we horen niets moeten er zelf achter aan ook vervelend voor de verkoper die er niets aan kan doen "

Hoe tevreden is Teun Bogaard uit Diemen?

  • Uw keuze voor Privelease van Noordlease: 10,0
  • Contact met onze medewerkers: 10,0
  • Bereikbaarheid: 10,0
  • Nakomen van afspraken/betrouwbaarheid: 10,0
  • Snelheid reageren: 10,0

Wat zegt Teun Bogaard?

12-01-2018 "100 % betrouwbaar in alles, inmiddels een tweede auto
in gebruik, echter de "concurrenten" komen dichterbij,
dus blijf alert !
"

Hoe tevreden is Richard uit Assen?

  • Uw keuze voor Privelease van Noordlease: 10,0
  • Contact met onze medewerkers: 10,0
  • Bereikbaarheid: 10,0
  • Nakomen van afspraken/betrouwbaarheid: 10,0
  • Snelheid reageren: 10,0

Wat zegt Richard?

23-12-2017 "Een geweldig bedrijf
Zeer klantvriendelijk,en service waar niet de juiste woorden voor zijn
Inmiddels mijn derde auto bij noordlease
Ben zeer tevreden "

Hoe tevreden is Oudheusden uit Tilburg?

  • Uw keuze voor Privelease van Noordlease: 10,0
  • Contact met onze medewerkers: 10,0
  • Bereikbaarheid: 10,0
  • Nakomen van afspraken/betrouwbaarheid: 10,0
  • Snelheid reageren: 10,0

Wat zegt Oudheusden?

14-12-2017 "Zeer goed en vriendelijk geholpen. Het is onze tweede leas auto en als ze volgend jaar bij het aflopen van ons contract weer een smart maar SAN automaat kunnen leveren, zijn wij weer van de partij. Wellicht wel overwegen om wat dichter in de buurt te komen met een nieuwe vestiging. "

Hoe tevreden is Rijke RHA uit Apeldoorn?

  • Uw keuze voor Privelease van Noordlease: 7,0
  • Contact met onze medewerkers: 7,0
  • Bereikbaarheid: 9,0
  • Nakomen van afspraken/betrouwbaarheid: 6,0
  • Snelheid reageren: 8,0

Wat zegt Rijke RHA?

13-12-2017 "Bij inname dient de leaserijder aanwezig te zijn en de app "Mijn Volkswagen" wordt niet meegegeven. "

Hoe tevreden is M E Balkema-Plate uit Hoogezand?

  • Uw keuze voor Privelease van Noordlease: 8,0
  • Contact met onze medewerkers: 8,0
  • Bereikbaarheid: 8,0
  • Nakomen van afspraken/betrouwbaarheid: 8,0
  • Snelheid reageren: 8,0

Wat zegt M E Balkema-Plate?

08-12-2017 "Nog geen spijt gehad. Kia picanto bevalt goed. Had achteraf graag midden console erin gehad. Soms mis ik de cruise controle. "

Hoe tevreden is R. Bakker uit Groningen?

  • Uw keuze voor Privelease van Noordlease: 10,0
  • Contact met onze medewerkers: 10,0
  • Bereikbaarheid: 10,0
  • Nakomen van afspraken/betrouwbaarheid: 10,0
  • Snelheid reageren: 10,0

Wat zegt R. Bakker?

06-12-2017 "Rijden inmiddels al onze derde auto van prive lease van Noord Lease. Niets anders dan een dikke prima.
Fijn contact wanneer je iets wilt weten, goede en duidelijke afspraken. Wat ons opvalt, geen overbodige reclames. Gewoon op z'n gronings gezegd " is gout zo, kloar"
"

Hoe tevreden is Erwin uit Groningen?

  • Uw keuze voor Privelease van Noordlease: 10,0
  • Contact met onze medewerkers: 10,0
  • Bereikbaarheid: 10,0
  • Nakomen van afspraken/betrouwbaarheid: 10,0
  • Snelheid reageren: 10,0

Wat zegt Erwin?

05-12-2017 "Noordlease maakt de frase 'Bezit is last' waar: zorgeloos rijden in optima forma! "

Hoe tevreden is uit ?

  • Uw keuze voor Privelease van Noordlease: 9,0
  • Contact met onze medewerkers: 9,0
  • Bereikbaarheid: 9,0
  • Nakomen van afspraken/betrouwbaarheid: 9,0
  • Snelheid reageren: 9,0

Wat zegt ?

05-12-2017 "Wij zijn inmiddels al ruim 4,5 jaar zeer tevreden klant van PrivéLease. Het bedrijf is heel klantgericht, afspraken worden altijd nagekomen en dat tegen hele scherpe prijzen. Noordlease heeft ons nog nooit teleurgesteld. Het enige minpuntje? Wij wonen in Zeeland, de auto moet worden opgehaald in Groningen. Maar dat is eigenlijk helemaal geen probleem: onderhoud kan gewoon bij een garage in de buurt en over een paar jaar wil je toch gewoon weer een nieuwe auto van PrivéLease. Dus als je je oude auto inlevert, haal je meteen je nieuwe op... "

Hoe tevreden is monsma uit veendam?

  • Uw keuze voor Privelease van Noordlease: 10,0
  • Contact met onze medewerkers: 10,0
  • Bereikbaarheid: 10,0
  • Nakomen van afspraken/betrouwbaarheid: 10,0
  • Snelheid reageren: 10,0

Wat zegt monsma?

04-12-2017 "goede en duidelijke service.........zorgeloos rijden "

Hoe tevreden is mevr. van Laar (Smart Forfour)?

  • Uw keuze voor Privelease van Noordlease: 10
  • Uw leaseauto: 10
  • Over onze service en dienstverlening: 10

Wat zegt mevr. van Laar?

11-12-2015 "Ik heb vorige week mijn tweede leaseauto van Privelease opgehaald in Groningen. Wat een fijn bedrijf. Alle medewerkers zijn ontzettend vriendelijk en beantwoorden vragen die er zijn zeer snel en erg duidelijk. Hoeveel vragen er ook zijn. Niets dan lof voor alle medewerkers!! De aflevering van de nieuwe auto was ook weer meer dan prima geregeld. Ik ben meer dan tevreden en rij met superveel plezier in mijn geweldige Smart"!!

Hoe tevreden is dhr. Meezen (Peugeot 108)?

  • Uw keuze voor Privelease van Noordlease: 9
  • Uw leaseauto: 8
  • Over onze service en dienstverlening: 9

Wat zegt dhr. Meezen?

8-12-2015 "Privelease van Noordlease is een prima keuze. Je wordt als klant serieus genomen, ze denken aan alles. Daarnaast een goede en heldere informatievoorziening. Wij rijden nu al weer een jaar met veel plezier in 'onze' Peugeot 108. Tot op heden alleen maar lof".

Hoe tevreden is dhr. Feijen (Volkswagen Up)?

  • Uw keuze voor Privelease van Noordlease: 9
  • Uw leaseauto: 9
  • Over onze service en dienstverlening: 10

Wat zegt dhr. Feijen?

7-12-2015 "Zeer tevreden. Sinds 2 jaar rijden wij in een auto van Privelease van Noordlease en wij raden het iedereen aan. Goede prijs kwaliteitverhouding en geen onzin voor of achteraf. Volgend jaar weer een nieuwe".

Hoe tevreden is mevr. Herben-Mortiaux (Seat Mii)?

  • Uw keuze voor Privelease van Noordlease: 10
  • Uw leaseauto: 10
  • Over onze service en dienstverlening: 10

Wat zegt mevr. Herben-Mortiaux?

7-12-2015 "In één woord: GEWELDIG, niets aan toe te voegen"!

Hoe tevreden is dhr. Breur (Renault Clio)?

  • Uw keuze voor Privelease van Noordlease: 10
  • Uw leaseauto: 10
  • Over onze service en dienstverlening: 10

Wat zegt dhr. Breur?

4-12-2015 "Mijn Renault Clio bevalt mij zo goed, dat ik een jaar voordat mijn contract afloopt, al bij Noordlease heb aangegeven dat ik opteer voor dezelfde auto bij het afsluiten van een nieuw contract. Hierbij speelt in mijn besluit ook de attente en uitstekende service van Noordlease een belangrijke rol".

Hoe tevreden is dhr. Klarenbeek (VW Up)?

  • Uw keuze voor Privelease van Noordlease: 9
  • Uw leaseauto: 9
  • Over onze service en dienstverlening: 9

Wat zegt dhr. Klarenbeek?

18-11-2015 "Sinds November 2013 bezit ik een VW Up van Privelease van Noordlease. Vanaf het eerste contact via de telefoon en pc met de mensen van Privelease van Noordlease was het contact perfect. Geen verhaaltjes, maar echt vertellen hoe Noordlease zaken doet. Duidelijk uitleg wat Privelease inhoud. Ook het ontvangst in Groningen was prima, echt door mensen die van hun werk houden en de klant op 1 zetten. OP de dag van aflevering, stond mijn VW UP helemaal kant en klaar. Na de zakelijke beslommeringen afgehandeld te hebben ontving ik de sleutel en papieren. Het geheel was perfect geregeld en zeer klantvriendelijk. Geen dubbele bodem maar helder zaken doen. Ook de latere contacten zijn prima geweest, bijzonder vriendelijke mensen waar je altijd terecht kan met vragen of eventuele problemen. Een voorbeeld; stond in Arnhem met een lekke band, Privelease van Noordlease gebeld en binnen een uur stond er een sleepwagen die mij naar Duiven bracht voor een nieuwe band. Alles bij elkaar een prima bedrijf om zaken mee te doen"!

Hoe tevreden is dhr. Turksema (Renault Clio Hatchback)?

  • Uw keuze voor Privelease van Noordlease: 8
  • Uw leaseauto: 8
  • Over onze service en dienstverlening: 8

Wat zegt dhr. Turksema?

29-10-2015 "Prettig en duidelijk, bevalt uitstekend"!

Hoe tevreden is dhr. Ruijter (Peugeot 108)?

  • Uw keuze voor Privelease van Noordlease: 9
  • Uw leaseauto: 9
  • Over onze service en dienstverlening: 9

Wat zegt dhr. Ruijter?

28-10-2015 "Alles is zeer goed geregeld (zeer tevreden)"!

Hoe tevreden is mevr. van der Meer (VW Up)?

  • Uw keuze voor Privelease van Noordlease: 10
  • Uw leaseauto: 10
  • Over onze service en dienstverlening: 10

Wat zegt mevr. van der Meer?

9-10-2015 "Privelease is inderdaad onbezorgd rijden! De service, bereikbaarheid en bejegening zijn fantastisch. Ik raad het iedereen in mijn omgeving aan".

Hoe tevreden is mevr. van Laar (Renault Twingo)?

  • Uw keuze voor Privelease van Noordlease: 10
  • Uw leaseauto: 10
  • Over onze service en dienstverlening: 10

Wat zegt mevr. van Laar?

5-10-2015 "Niets dan lof voor uw organisatie. Altijd zeer snel en accuraat"!

Hoe tevreden is dhr. Vogelenzang de Jong (Suzuki Celerio)?

  • Uw keuze voor Privelease van Noordlease: 10
  • Uw leaseauto: 10
  • Over onze service en dienstverlening: 10

Wat zegt dhr. Vogelenzang de Jong?

3-10-2015 "Voor mij de eerste keer in een echt hele nieuwe auto. Goed geholpen door jullie bedrijf met vriendelijke medewerkers".

Hoe tevreden is de Fam. Kruize (Peugeot 108)?

  • Uw keuze voor Privelease van Noordlease: 10
  • Uw leaseauto: 10
  • Over onze service en dienstverlening: 10

Wat zegt de Fam. Kruize?

30-09-2015 "Een organisatie die zegt wat hij doet en doet wat hij zegt! Duidelijke voorwaarden, zonder haken en ogen! Keurige service op locatie, telefonisch en per mail. Top wat ons betreft..".

Kia Picanto 1.0 MPi 67pk 4-zits EconomyPlusLine

Kia Picanto

€ 199 incl. BTW
48 maanden/12000 km per jaar

4-zits

Meer informatie

Opel Karl 1.0 Start/Stop 75pk Edtion (zonder edition+pakket)

Opel Karl

€ 205 incl. BTW
48 maanden/12000 km per jaar

Actie!

Meer informatie

Kia Picanto 1.0 MPi 67pk 5-zits EconomyPlusLine

Kia Picanto

€ 215 incl. BTW
48 maanden/12000 km per jaar


Meer informatie

Volkswagen Up 1.0 60PK 5D BMT Move up!

Volkswagen Up

€ 225 incl. BTW
48 maanden/12000 km per jaar

Move Up

Meer informatie

Toyota Yaris 1.0 VVT-i 69pk 5D Aspiration

Toyota Yaris

€ 290 incl. BTW
48 maanden/12000 km per jaar


Meer informatie

Fiat 500 1.2 69pk Lounge

Fiat 500

€ 290 incl. BTW
48 maanden/12000 km per jaar

Er zijn nog 2 beschikbaar
Actie!

Meer informatie

Kia Rio 1.0 T-GDI EcoDynamics 100pk ComfortPlusLine Navigator

Kia Rio

€ 295 incl. BTW
48 maanden/12000 km per jaar


Meer informatie

Peugeot 208 1.2 Puretech 82pk 5D (99 gr) Blue Lion

Peugeot 208

€ 307 incl. BTW
48 maanden/12000 km per jaar


Meer informatie

Renault Clio Energy TCe 90pk ECO2 S&S Zen

Renault Clio

€ 329 incl. BTW
48 maanden/12000 km per jaar


Meer informatie

Opel Astra 1.0 Turbo 105pk Start/Stop Selection

Opel Astra

€ 375 incl. BTW
48 maanden/12000 km per jaar


Meer informatie

Renault Captur Energy TCe 90pk S&S Intens

Renault Captur

€ 390 incl. BTW
48 maanden/12000 km per jaar

Er zijn nog 2 beschikbaar

Meer informatie

Volkswagen Golf VII 1.0 TSI 85pk 5D Trendline

Volkswagen Golf

€ 395 incl. BTW
48 maanden/12000 km per jaar


Meer informatie

Auto naar keuze

Auto naar keuze

Staat uw auto er niet tussen?
Vraag hier uw prijs op maat aan

Meer informatie

Lekke band

Het succes van privé lease, ik had een lekke band vanmorgen, gebeld en binnen het half uur gerepareerd en geen banden gewisseld, top service.

Bram Reinders

Grote glimlach

Vandaag zelf mijn UP gehaald. Goede ontvangst en omdat ik 2 families had geadviseerd naar Noordlease te gaan een MEGA GROTE bos bloemen ontvangen. En de 260 km naar huis met een grote glimlach gereden.

Jacqueline Postma

Wat een ontvangst!

Wat een ontvangst! ! Heel vriendelijk en zijn super geholpen! Ga zo door!!

Saskia van Etten- van Nijatten

Goede service

Bedankt voor de goeie service en we zijn zeer netjes geholpen!

Cor Kiekens

Complimenten

Nou ik moet mijn complimenten maken voor de ontvangst en hoe alles geregeld was .rij nu al een paar weken in de up en ben zeer tevreden .Veel positieve reacties en zelfs al de kinderen die ook over willen stappen

John Hensgens

Geen kleine lettertjes

Een jaar geleden hebben we na veel speurwerk op internet, voor Noordlease gekozen. Ook al is het 150km bij ons vandaan. Mijn vrouw was wat sceptisch en het klonk te mooi om waar te zijn. Nu een jaar later zijn we nog steeds tevreden en staat er helemaal niets geks in de kleine lettertjes en is alles wat het lijkt ook echt waar. Gewoon TOP!

Dhr. Mooijen

Nooit meer kopen

Auto kopen? Nooit meer! Auto leasen? Altijd! Uitstekende ervaring. Nog even en dan zijn er 3 jaar voorbij en dan? Zeker weer leasen bij Privélease van Noordlease. Een aanrader voor iedereen! Auto rijden zonder zorgen en altijd goed via Noordlease!!!

Familie Schuurman

Via onze zoon

Via onze zoon attent gemaakt op de mogelijkheid van privé Lease bij Noordlease. Conclusie: we hadden het veel eerder moeten doen.

fam. Sabelis

Bedankt!

Wij zijn super tevreden over de auto. Lekker rijden, luxe, alles goed werkt, zuinig met brandstof. We hebben geen slapeloze nachten meer: garages zijn nu niet te betalen. Bedankt Noordlease voor deze mogelijkheid!

Mw. Mooibroek

Klasse!

"Ben zeer tevreden over mijn Suzuki Swift,waar ik al bijna 32 maanden van geniet. Maar dat geldt ook voor de service en medewerkers van Prive Lease. Klasse!"

Dhr. de Brons

Beoordeling door klanten: 8,7/10 - 106 beoordelingen