Klanten beoordelen ons met een:

  • Deelnemer Keurmerk Private Lease
  • Auto leasen al vanaf €179,- p/m (all-in)
  • Onderhoud bij alle merkdealers
  • Deelnemer Keurmerk Private Lease
  • Auto leasen al vanaf €179,- p/m (all-in)
  • Onderhoud bij alle merkdealers

Reviews

Hoe tevreden is Eric Kouters uit Neede?

  • Uw keuze voor Privelease van Hitachi Capital Mobility: 9,0
  • Contact met onze medewerkers: 9,0
  • Bereikbaarheid: 9,0
  • Nakomen van afspraken/betrouwbaarheid: 9,0
  • Snelheid reageren: n.v.t.

Wat zegt Eric Kouters?

09-04-2019 "Prettig bedrijf. Je wordt één keer per jaar gebeld hoe het gaat. Je mag de auto bij de eigen dealer laten onderhouden. Beter dan Leaseplan! "

Hoe tevreden is Sjoerd Bekema uit Almere?

  • Uw keuze voor Privelease van Hitachi Capital Mobility: 10,0
  • Contact met onze medewerkers: 10,0
  • Bereikbaarheid: 10,0
  • Nakomen van afspraken/betrouwbaarheid: 9,0
  • Snelheid reageren: 9,0

Wat zegt Sjoerd Bekema?

09-04-2019 "Onze 3e auto via Privé Lease, en alleen maar positieve berichten van onze kant. Wij hebben sinds een jaar 2 pleegkinderen en hebben onze citroen c1 omgeruild voor een Renault Clio. En daarbij super geholpen en geadviseerd door Marloes. Bedankt namens Sjoerd en Saskia. "

Hoe tevreden is Ron Teunissen uit Arnhem?

  • Uw keuze voor Privelease van Hitachi Capital Mobility: 8,0
  • Contact met onze medewerkers: 8,0
  • Bereikbaarheid: 8,0
  • Nakomen van afspraken/betrouwbaarheid: 10,0
  • Snelheid reageren: 9,0

Wat zegt Ron Teunissen?

28-03-2019 "Ik heb de samenwerking isn de afgelopen drie jaren als erg prettig ervaren.
Een uitstekende service en de bereidheid om mee te denken met de klant. "

Hoe tevreden is C.A. van der Plas uit Voorhout?

  • Uw keuze voor Privelease van Hitachi Capital Mobility: 9,0
  • Contact met onze medewerkers: 9,0
  • Bereikbaarheid: 9,0
  • Nakomen van afspraken/betrouwbaarheid: 9,0
  • Snelheid reageren: 9,0

Wat zegt C.A. van der Plas?

28-03-2019 "Alles prima geregeld, zowel de inname als de uitgifte van auto's. Afspraak is afspraak, gewoon duidelijk. Prima prijs/kwaliteitverhouding. "

Hoe tevreden is Linda van der Giezen uit Almere Stad?

  • Uw keuze voor Privelease van Hitachi Capital Mobility: 9,0
  • Contact met onze medewerkers: 9,0
  • Bereikbaarheid: 9,0
  • Nakomen van afspraken/betrouwbaarheid: 9,0
  • Snelheid reageren: 9,0

Wat zegt Linda van der Giezen?

25-03-2019 "Wij hebben het totale contact als zeer prettig en plezierig ervaren.

TIP: blijf dit volhouden. "

Hoe tevreden is G. Veenhoven uit Hoogezand?

  • Uw keuze voor Privelease van Hitachi Capital Mobility: 10,0
  • Contact met onze medewerkers: 10,0
  • Bereikbaarheid: 10,0
  • Nakomen van afspraken/betrouwbaarheid: 10,0
  • Snelheid reageren: 10,0

Hoe tevreden is Margreet Florissen uit Groningen?

  • Uw keuze voor Privelease van Hitachi Capital Mobility: 10,0
  • Contact met onze medewerkers: 10,0
  • Bereikbaarheid: 10,0
  • Nakomen van afspraken/betrouwbaarheid: 10,0
  • Snelheid reageren: 10,0

Wat zegt Margreet Florissen?

26-02-2019 "Een 10 plus voor dit bedrijf,helaas met pijn in mijn hart afscheid nemen van mijn schattige Peugeot 108 na 3 jaar.
Zodra de mogelijkheid er weer is zou ik zeker weer voor dit bedrijf gaan voor een lease auto!!!!!!! "

Hoe tevreden is J.P. de Leau uit Nieuwegein?

  • Uw keuze voor Privelease van Hitachi Capital Mobility: 9,0
  • Contact met onze medewerkers: 9,0
  • Bereikbaarheid: 9,0
  • Nakomen van afspraken/betrouwbaarheid: 9,0
  • Snelheid reageren: 9,0

Wat zegt J.P. de Leau?

20-02-2019 "Na veelvuldig op Internet zoeken en vergelijken nog steeds tevreden met gemaakte keuze. Voorwaarden en financiële kosten helemaal naar wens. Ik koop geen nieuwe auto meer... :) "

Hoe tevreden is Johan Swieringa uit Harlingen?

  • Uw keuze voor Privelease van Hitachi Capital Mobility: 8,0
  • Contact met onze medewerkers: 8,0
  • Bereikbaarheid: 10,0
  • Nakomen van afspraken/betrouwbaarheid: 7,0
  • Snelheid reageren: 8,0

Wat zegt Johan Swieringa?

15-02-2019 "KISS. Keep it simple stupid. Dat is het contract. Duidelijk. "

Hoe tevreden is Jacqueline Postma uit Den Haag?

  • Uw keuze voor Privelease van Hitachi Capital Mobility: 9,0
  • Contact met onze medewerkers: 9,0
  • Bereikbaarheid: 9,0
  • Nakomen van afspraken/betrouwbaarheid: 10,0
  • Snelheid reageren: 9,0

Wat zegt Jacqueline Postma?

13-02-2019 "Marloes Boersma is echt mijn rots in de branding geweest. Ik heb best veel vragen maar ze kwam er altijd keurig en snel op terug en mijn verzoekjes werden keurig meegenomen. Je weet daardoor echt waar je aan begint. Het is onze tweede keer dat we deze stap doen bij ….voor mij nog steeds Noordlease….

Ik heb ook deze keer alle aanbieders vergeleken... maar prijs kwaliteit deed mij besluiten daarom weer voor 5 jaar de keuze hier te doen. "

Hoe tevreden is mevr. van Laar (Smart Forfour)?

  • Uw keuze voor Privelease van Noordlease: 10
  • Uw leaseauto: 10
  • Over onze service en dienstverlening: 10

Wat zegt mevr. van Laar?

11-12-2015 "Ik heb vorige week mijn tweede leaseauto van Privelease opgehaald in Groningen. Wat een fijn bedrijf. Alle medewerkers zijn ontzettend vriendelijk en beantwoorden vragen die er zijn zeer snel en erg duidelijk. Hoeveel vragen er ook zijn. Niets dan lof voor alle medewerkers!! De aflevering van de nieuwe auto was ook weer meer dan prima geregeld. Ik ben meer dan tevreden en rij met superveel plezier in mijn geweldige Smart"!!

Hoe tevreden is dhr. Meezen (Peugeot 108)?

  • Uw keuze voor Privelease van Noordlease: 9
  • Uw leaseauto: 8
  • Over onze service en dienstverlening: 9

Wat zegt dhr. Meezen?

8-12-2015 "Privelease van Noordlease is een prima keuze. Je wordt als klant serieus genomen, ze denken aan alles. Daarnaast een goede en heldere informatievoorziening. Wij rijden nu al weer een jaar met veel plezier in 'onze' Peugeot 108. Tot op heden alleen maar lof".

Hoe tevreden is dhr. Feijen (Volkswagen Up)?

  • Uw keuze voor Privelease van Noordlease: 9
  • Uw leaseauto: 9
  • Over onze service en dienstverlening: 10

Wat zegt dhr. Feijen?

7-12-2015 "Zeer tevreden. Sinds 2 jaar rijden wij in een auto van Privelease van Noordlease en wij raden het iedereen aan. Goede prijs kwaliteitverhouding en geen onzin voor of achteraf. Volgend jaar weer een nieuwe".

Hoe tevreden is mevr. Herben-Mortiaux (Seat Mii)?

  • Uw keuze voor Privelease van Noordlease: 10
  • Uw leaseauto: 10
  • Over onze service en dienstverlening: 10

Wat zegt mevr. Herben-Mortiaux?

7-12-2015 "In één woord: GEWELDIG, niets aan toe te voegen"!

Hoe tevreden is dhr. Breur (Renault Clio)?

  • Uw keuze voor Privelease van Noordlease: 10
  • Uw leaseauto: 10
  • Over onze service en dienstverlening: 10

Wat zegt dhr. Breur?

4-12-2015 "Mijn Renault Clio bevalt mij zo goed, dat ik een jaar voordat mijn contract afloopt, al bij Noordlease heb aangegeven dat ik opteer voor dezelfde auto bij het afsluiten van een nieuw contract. Hierbij speelt in mijn besluit ook de attente en uitstekende service van Noordlease een belangrijke rol".

Hoe tevreden is dhr. Klarenbeek (VW Up)?

  • Uw keuze voor Privelease van Noordlease: 9
  • Uw leaseauto: 9
  • Over onze service en dienstverlening: 9

Wat zegt dhr. Klarenbeek?

18-11-2015 "Sinds November 2013 bezit ik een VW Up van Privelease van Noordlease. Vanaf het eerste contact via de telefoon en pc met de mensen van Privelease van Noordlease was het contact perfect. Geen verhaaltjes, maar echt vertellen hoe Noordlease zaken doet. Duidelijk uitleg wat Privelease inhoud. Ook het ontvangst in Groningen was prima, echt door mensen die van hun werk houden en de klant op 1 zetten. OP de dag van aflevering, stond mijn VW UP helemaal kant en klaar. Na de zakelijke beslommeringen afgehandeld te hebben ontving ik de sleutel en papieren. Het geheel was perfect geregeld en zeer klantvriendelijk. Geen dubbele bodem maar helder zaken doen. Ook de latere contacten zijn prima geweest, bijzonder vriendelijke mensen waar je altijd terecht kan met vragen of eventuele problemen. Een voorbeeld; stond in Arnhem met een lekke band, Privelease van Noordlease gebeld en binnen een uur stond er een sleepwagen die mij naar Duiven bracht voor een nieuwe band. Alles bij elkaar een prima bedrijf om zaken mee te doen"!

Hoe tevreden is dhr. Turksema (Renault Clio Hatchback)?

  • Uw keuze voor Privelease van Noordlease: 8
  • Uw leaseauto: 8
  • Over onze service en dienstverlening: 8

Wat zegt dhr. Turksema?

29-10-2015 "Prettig en duidelijk, bevalt uitstekend"!

Hoe tevreden is dhr. Ruijter (Peugeot 108)?

  • Uw keuze voor Privelease van Noordlease: 9
  • Uw leaseauto: 9
  • Over onze service en dienstverlening: 9

Wat zegt dhr. Ruijter?

28-10-2015 "Alles is zeer goed geregeld (zeer tevreden)"!

Hoe tevreden is mevr. van der Meer (VW Up)?

  • Uw keuze voor Privelease van Noordlease: 10
  • Uw leaseauto: 10
  • Over onze service en dienstverlening: 10

Wat zegt mevr. van der Meer?

9-10-2015 "Privelease is inderdaad onbezorgd rijden! De service, bereikbaarheid en bejegening zijn fantastisch. Ik raad het iedereen in mijn omgeving aan".

Hoe tevreden is mevr. van Laar (Renault Twingo)?

  • Uw keuze voor Privelease van Noordlease: 10
  • Uw leaseauto: 10
  • Over onze service en dienstverlening: 10

Wat zegt mevr. van Laar?

5-10-2015 "Niets dan lof voor uw organisatie. Altijd zeer snel en accuraat"!

Hoe tevreden is dhr. Vogelenzang de Jong (Suzuki Celerio)?

  • Uw keuze voor Privelease van Noordlease: 10
  • Uw leaseauto: 10
  • Over onze service en dienstverlening: 10

Wat zegt dhr. Vogelenzang de Jong?

3-10-2015 "Voor mij de eerste keer in een echt hele nieuwe auto. Goed geholpen door jullie bedrijf met vriendelijke medewerkers".

Hoe tevreden is de Fam. Kruize (Peugeot 108)?

  • Uw keuze voor Privelease van Noordlease: 10
  • Uw leaseauto: 10
  • Over onze service en dienstverlening: 10

Wat zegt de Fam. Kruize?

30-09-2015 "Een organisatie die zegt wat hij doet en doet wat hij zegt! Duidelijke voorwaarden, zonder haken en ogen! Keurige service op locatie, telefonisch en per mail. Top wat ons betreft..".

Peugeot 108 1.0 e-VTi 72pk 5D Active

Peugeot 108

€ 192 incl. BTW
60 maanden/10000 km per jaar


Meer informatie

Kia Picanto 1.0 MPi 67pk 4-zits EconomyPlusLine

Kia Picanto

€ 199 incl. BTW
60 maanden/10000 km per jaar

Nu met gratis cruise control

Meer informatie

Kia Picanto 1.0 MPi 67pk 4-zits Navigator

Kia Picanto

€ 222 incl. BTW
60 maanden/10000 km per jaar


Meer informatie

Toyota Aygo 1.0 VVT-i 72pk 5D x-fun

Toyota Aygo

€ 225 incl. BTW
60 maanden/10000 km per jaar


Meer informatie

Opel Karl 1.0 Start/Stop 75pk 120 Jaar Edition

Opel Karl

€ 225 incl. BTW
60 maanden/10000 km per jaar


Meer informatie

Citroen C3 1.2 PureTech 82pk S&S Feel Edition

Citroen C3

€ 308 incl. BTW
60 maanden/10000 km per jaar

Met navigatie en parkeersensoren

Meer informatie

Kia Rio 1.0 T-GDI EcoDynamics 100pk DynamicLine

Kia Rio

€ 324 incl. BTW
60 maanden/10000 km per jaar

Met navigatie en achteruitrijcamera

Meer informatie

Volkswagen Polo 1.0 TSI 95pk Comfortline

Volkswagen Polo

€ 325 incl. BTW
60 maanden/10000 km per jaar


Meer informatie

Peugeot 208 1.2 Puretech 82pk Signature

Peugeot 208

€ 359 incl. BTW
60 maanden/10000 km per jaar


Meer informatie

Peugeot 2008 1.2 PureTech 82pk Active

Peugeot 2008

€ 374 incl. BTW
60 maanden/10000 km per jaar


Meer informatie

Kia Ceed SW 1.0 T-GDi 120pk DynamicPlusLine

Kia Ceed

€ 419 incl. BTW
60 maanden/10000 km per jaar


Meer informatie

Mazda 3 Hatchback Skyactiv-G 122pk

Mazda 3

€ 429 incl. BTW
60 maanden/10000 km per jaar


Meer informatie

Audi A1 Sportback 25 TFSI 95pk Epic

Audi A1

€ 449 incl. BTW
60 maanden/10000 km per jaar


Meer informatie

Mercedes A-Klasse A 160 109pk Business Solution

Mercedes A Klasse

€ 459 incl. BTW
60 maanden/10000 km per jaar


Meer informatie

Kia ProCeed 1.0 T-GDi 120pk ECOdynamics GT-Line

Kia ProCeed

€ 475 incl. BTW
60 maanden/10000 km per jaar


Meer informatie

Mazda CX-5 2.0 SKYACTIV-G 165pk 2WD

Mazda CX 5

€ 505 incl. BTW
60 maanden/10000 km per jaar


Meer informatie

Peugeot 5008 1.2 PureTech 130pk S&S Active

Peugeot 5008

€ 549 incl. BTW
60 maanden/10000 km per jaar


Meer informatie

Peugeot 5008 1.2 PureTech 130pk S&S Allure

Peugeot 5008

€ 569 incl. BTW
60 maanden/10000 km per jaar


Meer informatie

Auto naar keuze

Auto naar keuze

Staat uw auto er niet tussen?
Vraag hier uw prijs op maat aan

Meer informatie

Lekke band

Het succes van privé lease, ik had een lekke band vanmorgen, gebeld en binnen het half uur gerepareerd en geen banden gewisseld, top service.

Bram Reinders

Grote glimlach

Vandaag zelf mijn UP gehaald. Goede ontvangst en omdat ik 2 families had geadviseerd naar Noordlease te gaan een MEGA GROTE bos bloemen ontvangen. En de 260 km naar huis met een grote glimlach gereden.

Jacqueline Postma

Wat een ontvangst!

Wat een ontvangst! ! Heel vriendelijk en zijn super geholpen! Ga zo door!!

Saskia van Etten- van Nijatten

Goede service

Bedankt voor de goeie service en we zijn zeer netjes geholpen!

Cor Kiekens

Complimenten

Nou ik moet mijn complimenten maken voor de ontvangst en hoe alles geregeld was .rij nu al een paar weken in de up en ben zeer tevreden .Veel positieve reacties en zelfs al de kinderen die ook over willen stappen

John Hensgens

Geen kleine lettertjes

Een jaar geleden hebben we na veel speurwerk op internet, voor Hitachi Capital Mobility gekozen. Ook al is het 150km bij ons vandaan. Mijn vrouw was wat sceptisch en het klonk te mooi om waar te zijn. Nu een jaar later zijn we nog steeds tevreden en staat er helemaal niets geks in de kleine lettertjes en is alles wat het lijkt ook echt waar. Gewoon TOP!

Dhr. Mooijen

Nooit meer kopen

Auto kopen? Nooit meer! Auto leasen? Altijd! Uitstekende ervaring. Nog even en dan zijn er 3 jaar voorbij en dan? Zeker weer leasen bij Privélease. Een aanrader voor iedereen! Auto rijden zonder zorgen en altijd goed via Hitachi Capital Mobility!!!

Familie Schuurman

Via onze zoon

Via onze zoon attent gemaakt op de mogelijkheid van Private Lease bij Hitachi Capital Mobility. Conclusie: we hadden het veel eerder moeten doen.

fam. Sabelis

Bedankt!

Wij zijn super tevreden over de auto. Lekker rijden, luxe, alles goed werkt, zuinig met brandstof. We hebben geen slapeloze nachten meer: garages zijn nu niet te betalen. Bedankt Hitachi Capital Mobility voor deze mogelijkheid!

Mw. Mooibroek

Klasse!

"Ben zeer tevreden over mijn Suzuki Swift,waar ik al bijna 32 maanden van geniet. Maar dat geldt ook voor de service en medewerkers van Prive Lease. Klasse!"

Dhr. de Brons

Beoordeling door klanten: 9,1/10 - 124 beoordelingen