146 x 130 Renault logo

Renault Private Leasen? 

 • Betaal geen meerprijs voor kleurkeuze
 • Onderhoud bij alle merkdealers
 • Behoud / opbouw schadevrije jaren

Renault Private Lease

Renault Captur


Op zoek naar Renault Private Lease? Met Private Lease van Hitachi Capital Mobility heeft u keuze uit verschillende Renault Private Lease modellen. Een Renault leasen kan met Privelease zeer voordelig vanwege het inkoopvoordeel van Hitachi Capital Mobility. Daardoor is Private Leasen bij Privélease altijd voordeliger dan zelf een auto kopen.

Privélease biedt een looptijd van 36, 48 of 60 maanden. De Private Lease prijzen zijn inclusief verzekering, wegenbelasting, onderhoud, reparaties, banden en pechhulp. Géén bijtelling, u hoeft alleen nog te tanken!

Bekijk de populaire Renault modellen en vind uw favoriet. Bereken bovendien direct de leaseprijs van uw favoriete model. Staat het model dat u wenst er niet tussen? Geef dan uw wensen aan en wij maken voor u een offerte op maat.

Voordelen van Privelease.nl

 • Behoud / opbouw schadevrije jaren
 • Betaal geen meerprijs voor kleurkeuze
 • Onderhoud bij alle merkdealers => dus altijd een dealer bij u in de buurt
 • Laat uw auto afleveren bij u thuis

Deelnemer Keurmerk Private Lease

Keurmerk

Hitachi Capital Mobility Private Lease is houder van het Keurmerk Private Lease. Dit is een kwaliteitskeurmerk van de Stichting Keurmerk Private Lease.

Dankzij het Keurmerk Private Lease weet je zeker dat je veilig en verantwoord een leasecontract afsluit bij Privélease van Hitachi Capital Mobility. Wij doen helder en eerlijk zaken zodat je precies weet waar je aan toe bent. Dat is pas zorgeloos rijden. Lees verder over het Keurmerk.

Over Renault Private Lease

459 x 258 -Renault interieur

Louis Renault bouwde in 1898 zijn eerste auto. Hij begon de firma Frères Renault in Parijs op 25 februari 1899 met zijn beide broers Marcel en Fernand. Al snel was Louis de enige directeur. Broer Marcel overleed in 1903 tijdens een race, Fernand moest zich vanwege een ziekte terugtrekken. Renault groeide heel snel in Frankrijk. Kort voor de Tweede Wereldoorlog had het merk maar liefst 40.000 medewerkers in dienst.

Louis Renault werd vrij snel na de bevrijding opgepakt op grond van verdenking van collaboratie. Hij stierf in de gevangenis. De autofabrieken werden vervolgens genationaliseerd onder de naam Régie Nationale des Usines Renault. De eerste Renault die na de oorlog op de markt kwam, was overigens nog wel een auto die door Louis ontworpen was: de 4CV.

In de jaren zestig kwamen er enkele compleet nieuwe Renault modellen op de markt. Na de Renault 4 volgden de 16, de 8 en de 12. In 1972 kwam hier de Renault 5 bij. In de jaren tachtig kwam Renault in de problemen. De auto die voor de ommekeer zorgde was de Renault 19. Omdat nagenoeg alle getallen onder de 25 gebruikt zijn, maakt Renault inmiddels geen gebruik meer van getallen als modelnaam.

Vooruitstrevend
Kenmerkend voor Renault was altijd al de vooruitstrevendheid. Zo had de Renault een goede versnellingsbak. Het bedrijf bracht als één van de eersten een overdekte auto op de markt en ook met stroomlijning werd al rekening gehouden. Inmiddels bestaat Groupe Renault uit vier bedrijven: Renault, Renault Samsung Motors, Alpine en Dacia. Ook heeft Renault een aandeel in de Volvo Group en vormt zij een alliantie met Nissan.

Elektrische aandrijving

De Franse autobouwer Renault introduceert meer auto's die op stroom rijden. Het concern heeft zijn winstprognoses voor de periode tot 2022 verhoogd.

Renault wil de komende jaren twaalf elektrisch aangedreven auto's uitbrengen, waarvan acht volledig elektrisch. Op die manier wil het bedrijf, dat nauw samenwerkt met Nissan en Mitsubishi, zijn voorsprong op het vlak van auto's met accu's behouden.

Altijd een all-in prijs voor een rijk uitgeruste auto. Inclusief:

 • Airconditioning
 • Metallic lak
 • Elektrische ramen
 • 5-deurs
 • Centrale deurvergrendeling
 • Radio
 • Onderhoud bij een merkdealer in de buurt
 • Volle tank brandstof

Meer informatie over Renault Private Lease

Heeft u interesse om een Renault te Private Leasen? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte op maat aan.

Neem contact op

Vraag offerte op maat aan

U bent van harte welkom

Onze specialisten staan u graag te woord en we geven met plezier antwoord op uw vragen over Private Lease. U bent van harte welkom in onze showroom.

Openingstijden
Maandag - vrijdag 9.30 - 18.00 uur
Zaterdag 10.00 - 16.00 uur

Plan een afspraak