• Deelnemer Keurmerk Private Lease
  • Auto leasen al vanaf €199,- p/m (all-in)
  • Onderhoud bij alle merkdealers
  • Deelnemer Keurmerk Private Lease
  • Auto leasen al vanaf €199,- p/m (all-in)
  • Onderhoud bij alle merkdealers

Privacy en cookies

Privacy statement van Privé Lease van Noordlease

Inleiding
Noordlease neemt uw privacy zeer serieus en zal informatie over u (de betrokkene) op een veilige manier verwerken en gebruiken. In dit Privacy Statement leggen wij u uit welke gegevens wij verwerken en met welk doel we dat doen. Daarnaast kunt u in dit Privacy Statement lezen over uw rechten met betrekking tot onze verwerking van uw persoonsgegevens. We raden u aan dit Privacy Statement aandachtig door te nemen. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met .

Wie is Noordlease?

Noordlease is de besloten vennootschap Noordlease BV, kantoorhoudende te (9723 TX) Groningen aan Trondheimweg 5, ingeschreven in handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 02037615.
Noordlease is ten aanzien van de verwerking van uw persoonsgegevens door Noordlease de verwerkingsverantwoordelijke.
Noordlease heeft een medewerker aangesteld die verantwoordelijk is voor gegevensbescherming. U kunt deze bereiken via .

Hoe gebruikt Noordlease uw gegevens?
Hieronder vindt u een overzicht van de doeleinden waarvoor Noordlease persoonsgegevens over u verwerkt. Daarbij is telkens aangegeven welke gegevens Noordlease voor dat specifieke doel gebruikt, wat de juridische grondslag is om die gegevens te mogen verwerken en hoe lang de gegevens door Noordlease worden bewaard. Om het overzichtelijk te houden, hebben we alle gegroepeerd naar type gegevensstroom.

Dienstverlening, klantenbeheer en financiële administratie
Doeleinde: Financiële administratie
Gegevens: Klant, factuuradres, bankgegevens (Naam bank/IBAN/BIC)
Grondslag: Wettelijke verplichting
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde
Doeleinde: Verlenen van de dienst zelf
Gegevens: Contactgegevens, e-mailadres, financiële gegevens, gegevens die nodig zijn om de dienst te leveren, gegevens die tijdens de dienst gegenereerd worden
Grondslag: Uitvoering van de overeenkomst
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Beveiliging en fraudebestrijding
Doeleinde: Identiteitsverificatie
Gegevens: Naam, adres, postcode, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer, wachtwoord
Grondslag: Gerechtvaardigd belang
Betrokken belang: Commercieel belang
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde
Doeleinde: Credit-check, assurantiecheck
Gegevens: Naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer, wachtwoord, geboortedatum, inkomen, schulden, leningen, woonlasten, IBAN, aantal schadevrije jaren, rijbewijsnummer
Grondslag: Gerechtvaardigd belang
Betrokken belang: Commercieel belang
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Hoe verkrijgen wij uw persoonsgegevens?
Noordlease heeft gegevens over u in bezit omdat u gegevens aan ons verstrekt heeft en omdat Noordlease gegevens van andere partijen heeft verkregen. Die andere partijen zijn: Stichting BKR, Verzekeraars.

Wat zijn uw rechten?
Onder de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming beschikt u over een aantal rechten met betrekking tot uw gegevens en de verwerking ervan:

Inzage
U kunt uw eigen (persoons)gegevens altijd bekijken en zo nodig wijzigen in uw account. Als u de persoonsgegevens wilt zien die bij Noordlease over u zijn vastgelegd, kunt u een verzoek tot inzage doen.

Wijzigen

Als u een verandering wilt aanbrengen in de persoonsgegevens die u heeft gezien naar aanleiding van een inzageverzoek en die u niet zelf in uw account kunt veranderen, kunt u een verzoek hiertoe doen bij Noordlease. U kunt verzoeken dat Noordlease uw gegevens wijzigt, verbetert, aanvult, verwijdert, of afschermt. Het verwijderen van uw gegevens is alleen mogelijk na beëindiging van de overeenkomst.

Beperken van de verwerking
U heeft daarnaast, onder voorwaarden, het recht om Noordlease te verzoeken de verwerking van uw persoonsgegevens te beperken.

Recht van bezwaar
Als een bepaalde verwerking op grond van het ‘gerechtvaardigd belang’ van Noordlease of een derde plaatsvindt, heeft u het recht om bezwaar te maken tegen die verwerking.

Gegevensoverdracht

U heeft het recht uw persoonsgegevens van Noordlease te verkrijgen. Noordlease zal deze verstrekken in een gestructureerde en gangbare vorm, die op eenvoudige wijze in andere gangbare digitale systemen te openen valt. Op deze manier kunt u uw gegevens ook bij een andere aanbieder onderbrengen.

Toestemming intrekken
In alle gevallen waarin de grondslag voor een bepaalde gegevensverwerking uw toestemming is, heeft u het recht die toestemming in te trekken. Dat heeft voor het verleden geen gevolgen, maar betekent wel dat wij die gegevens dan niet meer mogen verwerken. Het kan zijn dat Noordlease u daardoor bepaalde diensten niet meer kan leveren.

Reactie door Noordlease
Een verzoek kan verstuurd worden naar . U kunt uw verzoek ook richten aan:
Noordlease BV
t.a.v. de directie
Trondheimweg 5
9723 TX Groningen

Noordlease zal uw verzoek zo snel mogelijk inwilligen en in elk geval niet later dan één (1) maand nadat Noordlease een dergelijk verzoek heeft ontvangen. Als Noordlease uw verzoek afwijst zal zij in het antwoord aangeven waarom het verzoek wordt afgewezen.

Ontvangers van de persoonsgegevens
De gegevens kunnen worden doorgegeven aan:
· Verwerkers
· Partijen die betrokken zijn bij de uitvoering of nakoming van een overeenkomst tussen u en Noordlease
Het kan zijn dat Noordlease verplicht is uw gegevens te verstrekken aan een derde partij, bijvoorbeeld op grond van een wettelijke verplichting.

Wat zijn cookies en hoe gebruikt Noordlease ze?

Cookies zijn kleine stukjes (tekst)informatie die bij het bezoek van de website van Noordlease worden meegestuurd aan uw browser en vervolgens op de harde schijf of in het geheugen van uw computer, tablet, mobiele telefoon of ander apparaat (hierna “Apparaat”) worden opgeslagen. De cookies die via de website van Noordlease worden geplaatst, kunnen uw apparaat of de bestanden die daarop opgeslagen staan niet beschadigen. Als we het over ‘cookies’ hebben, bedoelen we niet alleen deze kleine stukjes (tekst)informatie, maar ook vergelijkbare technieken waarmee informatie verzameld wordt, zoals bijvoorbeeld device fingerprinting.

Kan dit Privacy Statement worden gewijzigd?
Dit Privacy Statement kan worden gewijzigd. Wij adviseren u daarom regelmatig het Privacy Statement na te lezen op eventuele wijzigingen.

Waar kunt u terecht met klachten en vragen?
Mocht u nog vragen hebben over dit Privacy Statement en de wijze waarop Noordlease uw gegevens gebruikt, dan kunt u een e-mail sturen naar Ook als u een klacht heeft over de manier waarop Noordlease uw gegevens verwerkt, kunt u een e-mail sturen naar
U kunt uw verzoek ook richten aan:
Noordlease BV
t.a.v. de directie
Trondheimweg 5
9723 TX Groningen

Daarnaast kunt u ook altijd contact opnemen met de bevoegde nationale toezichthouder op het gebied van privacybescherming. In Nederland is dit de Autoriteit Persoonsgegevens.

Kia Picanto 1.0 MPi 67pk 4-zits EconomyPlusLine

Kia Picanto

€ 199 incl. BTW
48 maanden/12000 km per jaar

4-zits

Meer informatie

Opel Karl 1.0 Start/Stop 75pk Edtion (zonder edition+pakket)

Opel Karl

€ 205 incl. BTW
48 maanden/12000 km per jaar

Actie!

Meer informatie

Kia Picanto 1.0 MPi 67pk 5-zits EconomyPlusLine

Kia Picanto

€ 215 incl. BTW
48 maanden/12000 km per jaar


Meer informatie

Opel Karl 1.0 Start/Stop 75pk Edition

Opel Karl

€ 215 incl. BTW
48 maanden/12000 km per jaar


Meer informatie

Toyota Aygo 1.0 VVT-i 69pk 5D x-play

Toyota Aygo

€ 265 incl. BTW
48 maanden/12000 km per jaar


Meer informatie

Toyota Yaris 1.0 VVT-i 69pk 5D Aspiration

Toyota Yaris

€ 290 incl. BTW
48 maanden/12000 km per jaar


Meer informatie

Ford Fiesta 1.1 70pk 5D Trend

Ford Fiesta

€ 295 incl. BTW
48 maanden/12000 km per jaar


Meer informatie

Kia Rio 1.0 T-GDI EcoDynamics 100pk ComfortPlusLine Navigator

Kia Rio

€ 295 incl. BTW
48 maanden/12000 km per jaar


Meer informatie

Volkswagen Polo 1.0 TSI 95pk Comfortline

Volkswagen Polo

€ 327 incl. BTW
48 maanden/12000 km per jaar


Meer informatie

Renault Clio Energy TCe 90pk ECO2 S&S Zen

Renault Clio

€ 329 incl. BTW
48 maanden/12000 km per jaar


Meer informatie

Opel Astra 1.0 Turbo 105pk Start/Stop Selection

Opel Astra

€ 375 incl. BTW
48 maanden/12000 km per jaar


Meer informatie

Volkswagen Golf VII 1.0 TSI 85pk 5D Trendline

Volkswagen Golf

€ 395 incl. BTW
48 maanden/12000 km per jaar


Meer informatie

Auto naar keuze

Auto naar keuze

Staat uw auto er niet tussen?
Vraag hier uw prijs op maat aan

Meer informatie

Lekke band

Het succes van privé lease, ik had een lekke band vanmorgen, gebeld en binnen het half uur gerepareerd en geen banden gewisseld, top service.

Bram Reinders

Grote glimlach

Vandaag zelf mijn UP gehaald. Goede ontvangst en omdat ik 2 families had geadviseerd naar Noordlease te gaan een MEGA GROTE bos bloemen ontvangen. En de 260 km naar huis met een grote glimlach gereden.

Jacqueline Postma

Wat een ontvangst!

Wat een ontvangst! ! Heel vriendelijk en zijn super geholpen! Ga zo door!!

Saskia van Etten- van Nijatten

Goede service

Bedankt voor de goeie service en we zijn zeer netjes geholpen!

Cor Kiekens

Complimenten

Nou ik moet mijn complimenten maken voor de ontvangst en hoe alles geregeld was .rij nu al een paar weken in de up en ben zeer tevreden .Veel positieve reacties en zelfs al de kinderen die ook over willen stappen

John Hensgens

Geen kleine lettertjes

Een jaar geleden hebben we na veel speurwerk op internet, voor Noordlease gekozen. Ook al is het 150km bij ons vandaan. Mijn vrouw was wat sceptisch en het klonk te mooi om waar te zijn. Nu een jaar later zijn we nog steeds tevreden en staat er helemaal niets geks in de kleine lettertjes en is alles wat het lijkt ook echt waar. Gewoon TOP!

Dhr. Mooijen

Nooit meer kopen

Auto kopen? Nooit meer! Auto leasen? Altijd! Uitstekende ervaring. Nog even en dan zijn er 3 jaar voorbij en dan? Zeker weer leasen bij Privélease van Noordlease. Een aanrader voor iedereen! Auto rijden zonder zorgen en altijd goed via Noordlease!!!

Familie Schuurman

Via onze zoon

Via onze zoon attent gemaakt op de mogelijkheid van privé Lease bij Noordlease. Conclusie: we hadden het veel eerder moeten doen.

fam. Sabelis

Bedankt!

Wij zijn super tevreden over de auto. Lekker rijden, luxe, alles goed werkt, zuinig met brandstof. We hebben geen slapeloze nachten meer: garages zijn nu niet te betalen. Bedankt Noordlease voor deze mogelijkheid!

Mw. Mooibroek

Klasse!

"Ben zeer tevreden over mijn Suzuki Swift,waar ik al bijna 32 maanden van geniet. Maar dat geldt ook voor de service en medewerkers van Prive Lease. Klasse!"

Dhr. de Brons

Beoordeling door klanten: 8,7/10 - 106 beoordelingen