146 x 130 Peugeot logo

Peugeot Private Leasen? 

 • Betaal geen meerprijs voor kleurkeuze
 • Onderhoud bij alle merkdealers
 • Behoud / opbouw schadevrije jaren

Peugeot Private Lease

Peugeot 208


Op zoek naar Peugeot Private Lease? Met Private Lease van Hitachi Capital Mobility heeft u keuze uit verschillende Peugeot Private Lease modellen. Een Peugeot leasen kan met Privélease zeer voordelig vanwege het inkoopvoordeel van Hitachi Capital Mobility. Daardoor is Private Leasen bij ons altijd voordeliger dan zelf een auto kopen.

Privélease biedt een looptijd van 36, 48 of 60 maanden. De Private Lease prijzen zijn inclusief verzekering, wegenbelasting, onderhoud, reparaties, banden en pechhulp. Géén bijtelling, u hoeft alleen nog te tanken!

Bekijk de populaire Peugeot modellen en vind uw favoriet. Bereken bovendien direct de leaseprijs van uw favoriete model. Staat het model dat u wenst er niet tussen? Geef dan uw wensen aan en wij maken voor u een offerte op maat.

Voordelen van Privelease.nl

 • Laat uw auto afleveren bij u thuis
 • Betaal geen meerprijs voor kleurkeuze
 • Behoud / opbouw schadevrije jaren
 • Onderhoud bij alle merkdealers => dus altijd een dealer bij u in de buurt

Deelnemer Keurmerk Private Lease

Keurmerk

Hitachi Capital Mobility Private Lease is houder van het Keurmerk Private Lease. Dit is een kwaliteitskeurmerk van de Stichting Keurmerk Private Lease.

Dankzij het Keurmerk Private Lease weet u zeker dat u veilig en verantwoord een leasecontract afsluit bij Privelease van Hitachi Capital Mobility. Wij doen helder en eerlijk zaken zodat u precies weet waar u aan toe bent. Dat is pas zorgeloos rijden. Lees verder over het Keurmerk.

Over Peugeot Private Lease

459 x 258 -Peugeot interieur

Het Franse automerk Peugeot bestaat als bedrijf al meer dan 200 jaar. Het merk is vernoemd naar de familie Peugeot uit de streek van Montbéliard. Het bedrijf is in 1810 begonnen met gereedschappen en horlogeveren. Pas in 1882 startte het bedrijf met vervoersmiddelen. Startende met fietsen werd de fabricage later uitgebreid met driewielers. In 1889 bouwde eigenaar Armand Peugeot zijn eerste stoomauto om vervolgens over te gaan op auto's met een benzinemotor. De eerste Peugeot auto was in 1890 gereed. Nu produceert Peugeot naast auto's nog steeds fietsen en scooters.

In het begin ontwikkelde Peugeot voornamelijk kleine modellen zoals de Bébé. Vanaf 1925 verscheen de Peugeot 201, 301 en 401. Dit was de basis voor modellen met een 0 midden in de typeaanduiding zoals wij die kennen van Peugeot. Vooral de Peugeot 504 was een zeer populair model.

Peugeot vormde in 1965 de Peugeot Société Anonyme, ook wel PSA genoemd. In 1974 kreeg PSA 30% van de aandelen van Citroën in handen, in 1976 werd dit 100%. De beide merken vormen sindsdien samen de Groupe Automobile PSA Peugeot Citroën.

Nieuwe modellen
Peugeot richt zich in de toekomst voornamelijk op elektrische aandrijflijn, mild hybrides en op plug-in hybrides. De Franse autobouwer werkt achter de schermen hard aan de ontwikkeling van deze aandrijftypes.

Autonome functies
Peugeot wil in 2020 zijn eerste autonome model op de markt brengen.

Altijd een all-in prijs voor een rijk uitgeruste auto. Inclusief:

 • Airconditioning
 • Metallic lak
 • Elektrische ramen
 • 5-deurs
 • Centrale deurvergrendeling
 • Radio
 • Onderhoud bij een merkdealer in de buurt
 • Volle tank brandstof

Meer informatie over Peugeot Private Lease

Heeft u interesse om een Peugeot te Private Leasen? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte op maat aan.

Neem contact op

Vraag offerte op maat aan

U bent van harte welkom

Onze specialisten staan u graag te woord en we geven met plezier antwoord op uw vragen over Private Lease. U bent van harte welkom in onze showroom.

Openingstijden
Maandag - vrijdag 9.30 - 18.00 uur
Zaterdag 10.00 - 16.00 uur

Plan een afspraak