146 x 130 opel logo

OPEL Private Leasen? 

 • Deelnemer Keurmerk Private Lease
 • Laat uw auto afleveren op een gewenste locatie
 • Behoud / opbouw schadevrije jaren
 • Betaal geen meerprijs voor kleurkeuze
 • Onderhoud bij alle merkdealers

Opel Private Lease

Opel Karl


Op zoek naar Opel Private Lease? Met Private Lease van Hitachi Capital Mobility heeft u keuze uit verschillende Opel Private Lease modellen. Een Opel leasen kan met Privelease zeer voordelig vanwege het inkoopvoordeel van Hitachi Capital Mobility. Daardoor is Private Leasen bij ons altijd voordeliger dan zelf een auto kopen.
 
Privélease biedt een looptijd van 36, 48 of 60 maanden. De Private Lease prijzen zijn inclusief verzekering, wegenbelasting, onderhoud, reparaties, banden en pechhulp. Géén bijtelling, u hoeft alleen nog te tanken!

Bekijk de populaire Opel modellen en vind uw favoriet. Bereken bovendien direct de leaseprijs van uw favoriete model. Staat het model dat u wenst er niet tussen? Geef dan uw wensen aan en wij maken voor u een offerte op maat.

Voordelen van Privelease.nl

 • Betaal geen meerprijs voor kleurkeuze
 • Behoud / opbouw schadevrije jaren
 • Onderhoud bij alle merkdealers => dus altijd een dealer bij u in de buurt
 • Laat uw auto afleveren bij u thuis

De beste Opel leasedeal

Over Opel Private Lease

459 x 258 - Opel interieur

Het merk Opel is ontstaan nadat de vijf broers Opel een bestaande autofabriek hadden gekocht en in 1898 hun eerste model presenteerde. Omdat deze auto geen succes werd, ging Opel over tot het importeren van Renaults en Darraqs en later ook tot het bouwen van deze merken.

Vanaf 1902 kwam Opel met eigen modellen, vaak compacte auto's bedoeld voor de gewone man. In 1924 werd de Laubfrosch gebouwd, gebaseerd op de Citroën 5CV. In de jaren twintig kwam het merk Opel onder de vlag van General Motors te vallen. Hierdoor zijn diverse Opel-modellen te vinden bij andere merken van General Motors, zoals bij Vauxhall (Verenigd Koninkrijk), Holden (Australië) en Chevrolet.

Na de oorlog ging Opel steeds meer haar eigen weg en kwam met modellen als de Opel Kadett, Opel Olympia, Opel Admiral en de Opel Manta. Met de lijn die Opel vanaf de jaren tachtig op de markt bracht veranderde het imago van Opel tot een vlot en modern merk.

Toekomstige modellen

Opel geeft aan dat alle nieuwe Opels die na 2024 worden geïntroduceerd een vorm van elektrische aandrijving hebben. Dan hebben we het dus over hybrides, plug-in hybrides en volledig elektrische auto’s. Modellen zonder vorm van elektrificatie die voor 2024 zijn gelanceerd blijven gewoon nog een aantal jaren in productie

Elektrische auto's

Opel verwacht in ieder geval tegen 2020 vier ‘elektrische’ auto’s in het programma te hebben. Naast de Ampera-e komt er ook een plug-in hybridevariant van de Grandland X en een volledig elektrische uitvoering van de nieuwe Corsa (2019). Een jaar eerder komt de opvolger van de Combo en in 2019 wordt er een grotere SUV geproduceerd (de Peugeot 5008 van Opel).

Tegen 2024 worden de negen verschillende platformen teruggebracht tot slechts twee en de tien verschillende aandrijflijnen teruggebracht worden naar vier. De platformen, de motoren en transmissies zullen van PSA Group komen.

Opel Private Lease is standaard voorzien van o.a.:

 • Radio
 • 5-deurs
 • Airbag bestuurders- en passagierszijde
 • Centrale deurvergrendeling
 • Metallic lak
 • Kleur (u betaalt geen meerprijs)

Deelnemer Keurmerk Private Lease

Keurmerk logo

Hitachi Capital Mobility Private Lease is houder van het Keurmerk Private Lease. Dit is een kwaliteitskeurmerk van de Stichting Keurmerk Private Lease.

Dankzij het Keurmerk Private Lease weet u zeker dat u veilig en verantwoord een leasecontract afsluit bij Privelease van Hitachi Capital Mobility. Wij doen helder en eerlijk zaken zodat u precies weet waar u aan toe bent. Dat is pas zorgeloos rijden. Lees verder over het Keurmerk.

Meer informatie over Opel Private Lease

Heeft u interesse om een Opel te Private Leasen? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte op maat aan.

Neem contact op

Vraag offerte op maat aan

Kom langs in onze showroom

Onze specialisten staan u graag te woord en onder het genot van een vers kopje koffie geven we met plezier antwoord op uw vragen over Private Lease.

Openingstijden
Maandag - vrijdag 9:30 - 18.00 uur
Zaterdag 10.00 - 16.00 uur

Plan een afspraak