Klanten beoordelen ons met een:

  • Betaal geen meerprijs voor een kleur
  • Onderhoud bij alle merkdealers
  • Behoud / opbouw schadevrije jaren
  • Betaal geen meerprijs voor een kleur
  • Onderhoud bij alle merkdealers
  • Behoud / opbouw schadevrije jaren

Veilig onderweg in de herfst

Gepubliceerd op 5 november 2019
Veilig onderweg in de herfst

Het is weer herfst. Dat betekent regen en dalende temperaturen, laagstaande zon tijdens de spits en meer in het donker rijden. Dit zorgt natuurlijk voor meer files en ongelukken. Alle reden dus om de auto in optimale conditie te brengen en zelf extra alert te zijn achter het stuur. Met de volgende tips ga je goed voorbereid op weg.

Dalende temperaturen en verminderd zicht

De eerste nachtvorst is een feit. Je weet natuurlijk dat dit gladheid kan veroorzaken en dat gladheid voor een langere remweg zorgt. Zorg daarom voor de juiste bandenspanning en voldoende profiel. Hierdoor heb je beter grip bij een glad wegdek door regenval of vorst.

Door de koudere nachten en vorst, kan je zicht natuurlijk ook belemmerd worden door een beslagen of bevroren voorruit. Om de gevormde condens zo snel mogelijk van je voorruit te laten verdwijnen, kun je de airco inschakelen bij het ontwasemen. De (droge) aircolucht zorgt ervoor dat het vocht snel uit de auto verdwijnt, je ramen weer helder zijn en je weer goed zicht hebt. Daarnaast is het raadzaam om bij vorst goed de ramen ijsvrij te krabben en gebruik te maken van antivries ruitenwisservloeistof.

Je zicht kan natuurlijk ook slechter zijn, door de laagstaande zon. De zon komt laat op en gaat vroeg weer onder en staat tijdens de spits laag aan de hemel. Neem daarom je zonnebril mee in de auto, zodat je tijdens de spits beter zicht hebt.

Wees uitgerust en zet de verwarming niet té hoog

Zet de verwarming niet te hoog, door te rijden in een (te) warme auto kun je slaperig worden. Hierdoor vermindert je concentratie, vooral wanneer de zon onder is.

Ga je een lange autorit maken? Zorg er dan voor dat je goed uitgerust op weg gaat en neem gedurende de autorit voldoende pauzes. Ben je erg vermoeid? Doe dan een zogenaamde powernap, een korte slaap, in één van je pauzes. Tijdens een powernap van 20 minuten bouw je weer hernieuwde energie op, zodat je de route weer veilig kunt vervolgen.

Pech onderweg

Last but not least, neem te allen tijde een warme jas of deken mee. We gaan er natuurlijk niet van uit, maar mocht je onverhoopt toch pech onderweg krijgen, dan wil je natuurlijk geen kou vatten.

Kom je trouwens aan de kant van de weg te staan? Bel dan voor pechhulp: Tel. +31 (0)88 28 28 499. Wij doen er alles aan om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

Prettig geregeld.

Lekke band

Het succes van privé lease, ik had een lekke band vanmorgen, gebeld en binnen het half uur gerepareerd en geen banden gewisseld, top service.

Bram Reinders

Grote glimlach

Vandaag zelf mijn UP gehaald. Goede ontvangst en omdat ik 2 families had geadviseerd naar Noordlease te gaan een MEGA GROTE bos bloemen ontvangen. En de 260 km naar huis met een grote glimlach gereden.

Jacqueline Postma

Wat een ontvangst!

Wat een ontvangst! ! Heel vriendelijk en zijn super geholpen! Ga zo door!!

Saskia van Etten- van Nijatten

Goede service

Bedankt voor de goeie service en we zijn zeer netjes geholpen!

Cor Kiekens

Complimenten

Nou ik moet mijn complimenten maken voor de ontvangst en hoe alles geregeld was .rij nu al een paar weken in de up en ben zeer tevreden .Veel positieve reacties en zelfs al de kinderen die ook over willen stappen

John Hensgens

Geen kleine lettertjes

Een jaar geleden hebben we na veel speurwerk op internet, voor Hitachi Capital Mobility gekozen. Ook al is het 150km bij ons vandaan. Mijn vrouw was wat sceptisch en het klonk te mooi om waar te zijn. Nu een jaar later zijn we nog steeds tevreden en staat er helemaal niets geks in de kleine lettertjes en is alles wat het lijkt ook echt waar. Gewoon TOP!

Dhr. Mooijen

Nooit meer kopen

Auto kopen? Nooit meer! Auto leasen? Altijd! Uitstekende ervaring. Nog even en dan zijn er 3 jaar voorbij en dan? Zeker weer leasen bij Privélease. Een aanrader voor iedereen! Auto rijden zonder zorgen en altijd goed via Hitachi Capital Mobility!!!

Familie Schuurman

Via onze zoon

Via onze zoon attent gemaakt op de mogelijkheid van Private Lease bij Hitachi Capital Mobility. Conclusie: we hadden het veel eerder moeten doen.

fam. Sabelis

Bedankt!

Wij zijn super tevreden over de auto. Lekker rijden, luxe, alles goed werkt, zuinig met brandstof. We hebben geen slapeloze nachten meer: garages zijn nu niet te betalen. Bedankt Hitachi Capital Mobility voor deze mogelijkheid!

Mw. Mooibroek

Klasse!

"Ben zeer tevreden over mijn Suzuki Swift,waar ik al bijna 32 maanden van geniet. Maar dat geldt ook voor de service en medewerkers van Prive Lease. Klasse!"

Dhr. de Brons

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 156 beoordelingen