Klanten beoordelen ons met een:

  • Betaal geen meerprijs voor een kleur
  • Behoud / opbouw schadevrije jaren
  • Gratis thuisbezorgd
  • Bestel eenvoudig online
  • Betaal geen meerprijs voor een kleur
  • Behoud / opbouw schadevrije jaren
  • Gratis thuisbezorgd
  • Bestel eenvoudig online

Private Occasion Lease – is het iets voor mij?

Gepubliceerd op 14 april 2020
Private Occasion Lease – is het iets voor mij?

In onzekere economische tijden is flexibiliteit van groot belang. Occasion Lease kan dan een uitkomst zijn. Misschien was je je al aan het oriënteren op een nieuwe auto. Wil je grote uitgaven nu liever vermijden? Of vind je een meerjarig contract nu een te groot risico? Met Occasion Lease kies je voor een kortlopend contract terwijl je nog eens rustig over je opties nadenkt.

Wat zijn de voordelen?

Korte looptijd: per dag opzegbaar

Je profiteert van een kort contract van minimaal een half jaar tot een jaar. Zo beschik je over optimale flexibiliteit: na slechts een half jaar kun je het contract al per maand opzeggen. Als er iets verandert in jouw situatie, stelt een flexibel lease contract je in staat om snel te schakelen om zo kosten te besparen.

Flexibel leasen: direct op weg met een occasion

Wanneer je ervoor kiest om een occasion te leasen, kun je vrijwel direct op weg. De auto’s worden uit voorraad geleverd: je hoeft dus niet te wachten op jouw auto. Daarbij zijn alle auto’s zorgvuldig geselecteerd. Je rijdt dus altijd in een jonge occasion met een lage kilometerstand. Bekijk hier het aanbod.

Geen onverwachte kosten of hoge investering

Wanneer je een auto aanschaft, lijkt het misschien alsof je de kosten in een keer inzichtelijk hebt. Toch is dat niet altijd het geval. Als je in het bezit bent van een occasion, kunnen er onverwachte (hoge) kosten bijkomen. Denk bijvoorbeeld aan groot onderhoud. Bij een Occasion Lease contract kom je niet voor een onplezierige verrassing te staan: alle kosten zijn inbegrepen in een vast maandbedrag.

Waar moet ik op letten?

Kilometerstand

Bij het flexibel leasen van een auto, is het verstandig om inzichtelijk te hebben hoe veel kilometers je gaat rijden. Een Occasion Lease contract is gebaseerd op 10.000 kilometer per jaar.

BKR-registratie

Een Occasion Lease contract is een financiering. Dat houdt in dat de overeenkomst wordt gemeld bij het BKR. Dit kan invloed hebben op bijvoorbeeld het aanvragen van een hypotheek. Mocht dit zich voordoen, dan kun je de overgebleven termijnen in een keer betalen. Daardoor wordt je leasecontract niet langer geregistreerd. Ook hierbij is de flexibiliteit van Occasion Lease een voordeel: na zes maanden kun je je contract kosteloos opzeggen.

Langer een auto nodig?

Occasion Lease is voornamelijk geschikt als je de auto maximaal een jaar wil gebruiken. Heb je nu al zekerheid over de toekomst? Dan past Privé Lease misschien beter bij je. Daarbij kies je voor een nieuwe auto en een meerjarig contract.

Wil je weten of Occasion Lease bij jouw behoeften aansluit? Neem gerust contact op: onze medewerkers bespreken graag alle mogelijkheden.

Al 6 jaar klant

"6 jaar geleden een Clio estate genomen heb deze twee maal na het contract vernieuwd. Na 5 jaar gekozen voor een Capture, deze zat niet in het aangeboden assortiment maar hoorde binnen een paar dagen wat deze zou gaan kosten. De verdere afhandeling verliep weer uitstekend".

Zorgeloos rijden

"Gewoon top, gewoon doen, en zorgeloos rijden. Gewoon heel goed, stel je vraag en je krijgt een goed antwoord. Dit is de 3e auto en de service is in helder Nederlands".

Zeer loyaal bedrijf

"Zeer goed geholpen van begin tot eind en nog steeds. Zeer meedenkende mensen."

Lekke band

"Het succes van privé lease; ik had een lekke band vanmorgen, gebeld en binnen het half uur gerepareerd en geen banden gewisseld, top service".

Bram Reinders

Grote glimlach

"Vandaag zelf mijn UP gehaald. Goede ontvangst en omdat ik 2 families had geadviseerd naar Privé Lease te gaan een MEGA GROTE bos bloemen ontvangen. En de 260 km naar huis met een grote glimlach gereden".

Jacqueline Postma

Wat een ontvangst

"Wat een ontvangst! Heel vriendelijk en zijn super geholpen! Ga zo door".

Saskia van Etten- van Nijatten

Goede service

"Bedankt voor de goede service en we zijn zeer netjes geholpen" .

Cor Kiekens

Geen kleine lettertjes

"Een jaar geleden hebben we na veel speurwerk op internet, voor Hitachi Capital Mobility gekozen. Ook al is het 150km bij ons vandaan. Nu een jaar later zijn we nog steeds tevreden en staat er helemaal niets geks in de kleine lettertjes en is alles wat het lijkt ook echt waar. Gewoon TOP!"

Dhr. Mooijen

Beoordeling door klanten: 9.8/10 - 161 beoordelingen