Klanten beoordelen ons met een:

  • Deelnemer Keurmerk Private Lease
  • Laat uw auto afleveren op een gewenste locatie
  • Behoud / opbouw schadevrije jaren
  • Betaal geen meerprijs voor kleurkeuze
  • Onderhoud bij alle merkdealers
  • Deelnemer Keurmerk Private Lease
  • Laat uw auto afleveren op een gewenste locatie
  • Behoud / opbouw schadevrije jaren
  • Betaal geen meerprijs voor kleurkeuze
  • Onderhoud bij alle merkdealers

Mijlpaal: 100.000 Private Lease contracten in Nederland

Gepubliceerd op 27 december 2017
Mijlpaal: 100.000 Private Lease contracten in Nederland

Private lease heeft een gezonde toekomst!

VNA (Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen) maakte onlangs bekend dat er in een paar jaar tijd 100.000 Private Lease contracten zijn afgesloten, waarvan ruim 60 procent onder het Keurmerk Private Lease (waaronder ook Privélease).

De nieuwste vorm van autobezit, Private Lease, is enorm in populariteit toegenomen in Nederland. Automobilisten willen wél de beschikking hebben over een nieuwe, veilige en zuinige auto, maar niet de lasten en onzekerheden die daarbij horen.

Populariteit Private Lease

De populariteit van Private Lease is eenvoudig te verklaren; zonder zorgen en risico's kan tegen een vast, vooraf bekend maandbedrag een nieuwe, schone auto worden gereden. Daarnaast hoeft er geen spaargeld te worden geïnvesteerd. De flexibiliteit van een leaseauto past bij de verschuiving van bezit naar gebruik van een auto.

Een Private Lease auto is populair onder een brede doelgroep van verschillende leeftijden en inkomens (Bron: onderzoek GfK). Onder de leaserijders bevinden zich veel mensen die voorheen een gebruikte auto kochten, maar ook mensen die het spaargeld niet willen / kunnen besteden en tóch graag in een nieuwe auto rijden. Er is veel belangstelling vanuit 50-plussers en een toenemende interesse bij mensen met hogere inkomens.

Keurmerk blijft belangrijk

De keuze voor een auto wordt bepaald door aanbod en prijs. Het kiezen van een leasemaatschappij wordt gestuurd door voorwaarden en betrouwbaarheid. Transparante voorwaarden zonder kleine lettertjes en dus verrassingen zijn echt doorslaggevend bij het kiezen van een leasemaatschappij. Leasemaatschappijen die het Keurmerk Private Lease voeren blijken ook populairder te zijn. Dankzij dit onafhankelijke keurmerk dat onder meer door de VNA en VFN werd opgericht, is de consument goed beschermd.

Mobiliteit en autobezit gaan veranderen

Steeds meer automobilisten zien de voordelen van het gebruik van een nieuwe, veilige, zuinige auto met alle diensten inbegrepen zoals onderhoud, verzekering en pechhulp. Private Lease heeft een unieke positie in de leasemarkt veroverd en er wordt verwacht dat over enkele jaren een kwart van het wagenpark dat privé wordt gereden geleaset zal zijn. Private Lease heeft een gezonde toekomst! (Bron: AM)

Interesse in Private Lease? Met Private lease van Hitachi Capital Mobility leaset u veilig, verantwoord en vertrouwd een auto.
Wij leveren alle merken en modellen! Staat u gewenste auto er niet tussen? Vraag dan een offerte aan op maat.
 

Bekijk Private Lease modellen

Offerte op maat aanvragen

Neem contact op

Lekke band

Het succes van privé lease, ik had een lekke band vanmorgen, gebeld en binnen het half uur gerepareerd en geen banden gewisseld, top service.

Bram Reinders

Grote glimlach

Vandaag zelf mijn UP gehaald. Goede ontvangst en omdat ik 2 families had geadviseerd naar Noordlease te gaan een MEGA GROTE bos bloemen ontvangen. En de 260 km naar huis met een grote glimlach gereden.

Jacqueline Postma

Wat een ontvangst!

Wat een ontvangst! ! Heel vriendelijk en zijn super geholpen! Ga zo door!!

Saskia van Etten- van Nijatten

Goede service

Bedankt voor de goeie service en we zijn zeer netjes geholpen!

Cor Kiekens

Complimenten

Nou ik moet mijn complimenten maken voor de ontvangst en hoe alles geregeld was .rij nu al een paar weken in de up en ben zeer tevreden .Veel positieve reacties en zelfs al de kinderen die ook over willen stappen

John Hensgens

Geen kleine lettertjes

Een jaar geleden hebben we na veel speurwerk op internet, voor Hitachi Capital Mobility gekozen. Ook al is het 150km bij ons vandaan. Mijn vrouw was wat sceptisch en het klonk te mooi om waar te zijn. Nu een jaar later zijn we nog steeds tevreden en staat er helemaal niets geks in de kleine lettertjes en is alles wat het lijkt ook echt waar. Gewoon TOP!

Dhr. Mooijen

Nooit meer kopen

Auto kopen? Nooit meer! Auto leasen? Altijd! Uitstekende ervaring. Nog even en dan zijn er 3 jaar voorbij en dan? Zeker weer leasen bij Privélease. Een aanrader voor iedereen! Auto rijden zonder zorgen en altijd goed via Hitachi Capital Mobility!!!

Familie Schuurman

Via onze zoon

Via onze zoon attent gemaakt op de mogelijkheid van Private Lease bij Hitachi Capital Mobility. Conclusie: we hadden het veel eerder moeten doen.

fam. Sabelis

Bedankt!

Wij zijn super tevreden over de auto. Lekker rijden, luxe, alles goed werkt, zuinig met brandstof. We hebben geen slapeloze nachten meer: garages zijn nu niet te betalen. Bedankt Hitachi Capital Mobility voor deze mogelijkheid!

Mw. Mooibroek

Klasse!

"Ben zeer tevreden over mijn Suzuki Swift,waar ik al bijna 32 maanden van geniet. Maar dat geldt ook voor de service en medewerkers van Prive Lease. Klasse!"

Dhr. de Brons

Beoordeling door klanten: 9,1/10 - 124 beoordelingen