Klanten beoordelen ons met een:

  • Betaal geen meerprijs voor een kleur
  • Behoud / opbouw schadevrije jaren
  • Gratis thuisbezorgd
  • Bestel eenvoudig online
  • Betaal geen meerprijs voor een kleur
  • Behoud / opbouw schadevrije jaren
  • Gratis thuisbezorgd
  • Bestel eenvoudig online

Privé lease als alternatief voor het OV?

Gepubliceerd op 27 mei 2020
Privé lease als alternatief voor het OV?

Het ‘nieuwe normaal’ en ‘anderhalve meter samenleving’, termen die je de afgelopen tijd heel veel hoort, maar waar nog lang niet overal invulling aan is gegeven. Wel kunnen we nu al stellen dat vrijwel alle aspecten van het openbare leven ermee te maken (gaan) krijgen. Een van de plekken waar je dat nu al heel goed kan zien is het openbaar vervoer. Niet alleen kunnen er minder mensen gebruik van maken, maar met veel mensen in een compacte ruimte voelt nu toch een stuk minder prettig.

Waarschijnlijk kunnen we nog een tijd lang niet met de trein of bus zoals we gewend zijn. en dus is het verstandig om te kijken naar een alternatief voor de middellange termijn. Hierbij kan Privé Lease een passende oplossing zijn.

Waarom Privé Lease in plaats van de trein?
Privé een auto leasen wint al jaren terrein, en dat is best logisch. Het past in een bredere trend waarbij mensen vaker kiezen voor een service waarbij je niet in een keer een grote investering hoeft te doen.
Net als bij een trein- of busabonnement, betaal je bij Privé Lease een vast bedrag per maand waardoor je precies weet waar je aan toe bent. Onverwachte kosten die kunnen opspelen bij bezit van je eigen auto zijn bij een leaseauto niet aan de orde. Je hoeft alleen nog maar te tanken, verder is alles voor je geregeld.
Een Privé Lease contract biedt een alternatieve manier van vervoer waarmee je zorgeloos de weg op kan. Kies de auto en het aantal kilometers die passen bij jouw leefstijl.

Interesse?
Wil je meer informatie over een Privé Lease auto van Hitachi Capital Mobility? Neem gerust contact op. Onze adviseurs gaan graag met je in gesprek en kunnen altijd een vrijblijvend persoonlijk advies geven.


Al 6 jaar klant

"6 jaar geleden een Clio estate genomen heb deze twee maal na het contract vernieuwd. Na 5 jaar gekozen voor een Capture, deze zat niet in het aangeboden assortiment maar hoorde binnen een paar dagen wat deze zou gaan kosten. De verdere afhandeling verliep weer uitstekend".

Zorgeloos rijden

"Gewoon top, gewoon doen, en zorgeloos rijden. Gewoon heel goed, stel je vraag en je krijgt een goed antwoord. Dit is de 3e auto en de service is in helder Nederlands".

Zeer loyaal bedrijf

"Zeer goed geholpen van begin tot eind en nog steeds. Zeer meedenkende mensen."

Lekke band

"Het succes van privé lease; ik had een lekke band vanmorgen, gebeld en binnen het half uur gerepareerd en geen banden gewisseld, top service".

Bram Reinders

Grote glimlach

"Vandaag zelf mijn UP gehaald. Goede ontvangst en omdat ik 2 families had geadviseerd naar Privé Lease te gaan een MEGA GROTE bos bloemen ontvangen. En de 260 km naar huis met een grote glimlach gereden".

Jacqueline Postma

Wat een ontvangst

"Wat een ontvangst! Heel vriendelijk en zijn super geholpen! Ga zo door".

Saskia van Etten- van Nijatten

Goede service

"Bedankt voor de goede service en we zijn zeer netjes geholpen" .

Cor Kiekens

Geen kleine lettertjes

"Een jaar geleden hebben we na veel speurwerk op internet, voor Hitachi Capital Mobility gekozen. Ook al is het 150km bij ons vandaan. Nu een jaar later zijn we nog steeds tevreden en staat er helemaal niets geks in de kleine lettertjes en is alles wat het lijkt ook echt waar. Gewoon TOP!"

Dhr. Mooijen

Beoordeling door klanten: 10.0/10 - 161 beoordelingen