Klanten beoordelen ons met een:

  • Betaal geen meerprijs voor een kleur
  • Behoud / opbouw schadevrije jaren
  • Gratis thuisbezorgd
  • Bestel eenvoudig online
  • Betaal geen meerprijs voor een kleur
  • Behoud / opbouw schadevrije jaren
  • Gratis thuisbezorgd
  • Bestel eenvoudig online

Online je nieuwe leasecontract afsluiten: dat kan gewoon!

Gepubliceerd op 28 mei 2020
Online je nieuwe leasecontract afsluiten: dat kan gewoon!

Op zoek naar je volgende auto? Een Privé Lease contract van Hitachi Capital Mobility kun je gewoon aan je eigen keukentafel helemaal digitaal regelen, of vanuit je luie stoel natuurlijk. Liever in deze periode nog niet het huis uit? Dan kan de auto uiteraard ook bij jou thuis afgeleverd worden.

Wat kost het?

Bij Privé Lease betaal je één overzichtelijk maandbedrag gedurende de looptijd van je contract. Dit kan wel eens een stuk voordeliger uitvallen dan de aanschaf van een nieuwe of tweedehands auto. Bereken hoeveel kilometers jij denkt te gaan rijden om een leasecontract te vinden wat bij jou past.

Online bestellen

Je kunt je nieuwe leaseauto volledig online bestellen. Kies uit het uitgebreide aanbod een auto en kies welke kleur je wil, de duur van het contract en hoeveel kilometers je gaat rijden. Optioneel kun je ook nog aanvullende verzekeringen toevoegen aan je leasecontract. Klopt het allemaal? Dan kun je een offerte aanvragen. Al helemaal zeker van je zaak? Kies dan gelijk voor bestellen en vul je gegevens in. Tip: vraag alvast een bewijs van je schadevrije jaren op bij je verzekeraar, dan kunnen we je nog sneller helpen.
Weet je al precies welke auto je wil leasen maar staat jouw droomauto er niet tussen? Dan kun je natuurlijk ook een offerte op maat aanvragen.

Financiële check

Een financiële check is altijd onderdeel van het afsluiten van een leasecontract. Hiermee wordt gekeken of het leasecontract dat je hebt uitgezocht financieel verantwoord is. De check kun je heel eenvoudig online doorlopen. Je vult online je gegevens in en deze worden door onze financiële partner gecontroleerd.

Contract tekenen

Is alles in orde? Dan kun je ook het Privé Lease contract digitaal ondertekenen. Niet meer ouderwets met de balpen, maar een online krabbel.

Hoera! Je nieuwe auto is er

Zodra de auto binnen is, wordt deze aan jou uitgeleverd. Je mag de auto natuurlijk bij onze vestiging in Groningen ophalen, maar als je wil kunnen we de auto ook bij jou thuisbrengen. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is genieten van je nieuwe auto.

Interesse?

Ben je benieuwd naar de auto’s in ons assortiment? Bekijk dan hier het aanbod. Wil jij liever nog niet alles digitaal regelen of kun je wel wat advies gebruiken? Neem gerust contact op, onze adviseurs staan klaar om de mogelijkheden met jou te bespreken.

Al 6 jaar klant

"6 jaar geleden een Clio estate genomen heb deze twee maal na het contract vernieuwd. Na 5 jaar gekozen voor een Capture, deze zat niet in het aangeboden assortiment maar hoorde binnen een paar dagen wat deze zou gaan kosten. De verdere afhandeling verliep weer uitstekend".

Zorgeloos rijden

"Gewoon top, gewoon doen, en zorgeloos rijden. Gewoon heel goed, stel je vraag en je krijgt een goed antwoord. Dit is de 3e auto en de service is in helder Nederlands".

Zeer loyaal bedrijf

"Zeer goed geholpen van begin tot eind en nog steeds. Zeer meedenkende mensen."

Lekke band

"Het succes van privé lease; ik had een lekke band vanmorgen, gebeld en binnen het half uur gerepareerd en geen banden gewisseld, top service".

Bram Reinders

Grote glimlach

"Vandaag zelf mijn UP gehaald. Goede ontvangst en omdat ik 2 families had geadviseerd naar Privé Lease te gaan een MEGA GROTE bos bloemen ontvangen. En de 260 km naar huis met een grote glimlach gereden".

Jacqueline Postma

Wat een ontvangst

"Wat een ontvangst! Heel vriendelijk en zijn super geholpen! Ga zo door".

Saskia van Etten- van Nijatten

Goede service

"Bedankt voor de goede service en we zijn zeer netjes geholpen" .

Cor Kiekens

Geen kleine lettertjes

"Een jaar geleden hebben we na veel speurwerk op internet, voor Hitachi Capital Mobility gekozen. Ook al is het 150km bij ons vandaan. Nu een jaar later zijn we nog steeds tevreden en staat er helemaal niets geks in de kleine lettertjes en is alles wat het lijkt ook echt waar. Gewoon TOP!"

Dhr. Mooijen

Beoordeling door klanten: 10.0/10 - 161 beoordelingen