Klanten beoordelen ons met een:

  • Betaal geen meerprijs voor een kleur
  • Onderhoud bij alle merkdealers
  • Behoud / opbouw schadevrije jaren
  • Betaal geen meerprijs voor een kleur
  • Onderhoud bij alle merkdealers
  • Behoud / opbouw schadevrije jaren

Nieuwsbrief November 2019

Gepubliceerd op 10 december 2019
Nieuwsbrief November 2019
*|MC:SUBJECT|*

Raad ons aan en ontvang een dinercheque!
Doe mee met de ‘klant maakt klant’ actie van Privélease. Raad ons aan en geef aan ons door welke vriend, vriendin, collega of familielid ook een prachtige auto van Privélease.nl wil leasen. Wij nemen vervolgens contact met hem/haar op.
 
Zodra deze persoon in een auto van Privelease.nl rijdt, ontvang jij een dinercheque t.w.v. €50,-.

Prettig geregeld.
IK WIL EEN DINERCHEQUE
VEILIG ONDERWEG IN DE HERFST
Breng de auto in optimale conditie
Het is weer herfst! Dat betekent regen en dalende temperaturen, laagstaande zon tijdens de spits en  meer in het donker rijden. Dit zorgt natuurlijk voor meer files en ongelukken! Alle reden dus om de auto in optimale conditie te brengen en zelf extra alert te zijn achter het stuur. Met de volgende tips ga je goed voorbereid op weg.
BEKIJK NU DE HERFST TIPS
PRIVÉLEASE.NL
De kleine lettertjes toegelicht

Je least een auto bij ons, maar wat zijn nu de voordelen als je least bij Privélease? Wist je bijvoorbeeld dat wij standaard rijker uitgeruste auto’s aanbieden en je schadevrije jaren bij ons opbouwt?

LEES DE KLEINE LETTERTJES
ONDERHOUD
Plan een jaarlijkse onderhoudsbeurt in
Als klant van Privélease kun je jaarlijks voor onderhoud aan je auto terecht bij een merkdealer of Bosch Car Service bij jou in de buurt! Hierdoor kun je weer veilig en tevreden op weg.
 
Direct je onderhoudsbeurt plannen?
Download de My Mobility App en plan een afspraak.
E-BIKES
Heb je wel eens een e-bike overwogen?
Door het gebruik van een e-bike kun je files vermijden en uit onderzoek blijkt dat mensen die naar het werk of school fietsen, minder stress hebben. Bovendien is het natuurlijk goed voor je gezondheid en het milieu.
BEKIJK NU HET AANBOD
AANBOD
Bekijk het aanbod aan Private Lease auto's van Hitachi Capital Mobility
CONTACT
Heb je vragen, wil je persoonlijk advies of wil je meer weten over Private Lease van Hitachi Capital Mobility? Neem gerust contact met ons op, wij staan je graag te woord.
 
NEEM NU CONTACT OP


Vestiging Groningen
Trondheimweg 5
9723 TX Groningen
T 088 - 28 28 495

Routebeschrijving
NOODNUMMERS
Heb je pech, schade, een ongeval, is er ingebroken in je auto of is je auto gestolen? Heb je hierbij direct hulp nodig? Dan helpen wij je snel weer op weg. Zet onderstaande nummers alvast in je telefoon, dan heb je deze, in geval van nood bij de hand. Wij doen er alles aan om je weer snel op weg te helpen.

Pechhulp: Tel. +31 (0)88 28 28 499
Ruitschade: Tel. +31 (0)50 54 70 256

 

 

Lekke band

Het succes van privé lease, ik had een lekke band vanmorgen, gebeld en binnen het half uur gerepareerd en geen banden gewisseld, top service.

Bram Reinders

Grote glimlach

Vandaag zelf mijn UP gehaald. Goede ontvangst en omdat ik 2 families had geadviseerd naar Noordlease te gaan een MEGA GROTE bos bloemen ontvangen. En de 260 km naar huis met een grote glimlach gereden.

Jacqueline Postma

Wat een ontvangst!

Wat een ontvangst! ! Heel vriendelijk en zijn super geholpen! Ga zo door!!

Saskia van Etten- van Nijatten

Goede service

Bedankt voor de goeie service en we zijn zeer netjes geholpen!

Cor Kiekens

Complimenten

Nou ik moet mijn complimenten maken voor de ontvangst en hoe alles geregeld was .rij nu al een paar weken in de up en ben zeer tevreden .Veel positieve reacties en zelfs al de kinderen die ook over willen stappen

John Hensgens

Geen kleine lettertjes

Een jaar geleden hebben we na veel speurwerk op internet, voor Hitachi Capital Mobility gekozen. Ook al is het 150km bij ons vandaan. Mijn vrouw was wat sceptisch en het klonk te mooi om waar te zijn. Nu een jaar later zijn we nog steeds tevreden en staat er helemaal niets geks in de kleine lettertjes en is alles wat het lijkt ook echt waar. Gewoon TOP!

Dhr. Mooijen

Nooit meer kopen

Auto kopen? Nooit meer! Auto leasen? Altijd! Uitstekende ervaring. Nog even en dan zijn er 3 jaar voorbij en dan? Zeker weer leasen bij Privélease. Een aanrader voor iedereen! Auto rijden zonder zorgen en altijd goed via Hitachi Capital Mobility!!!

Familie Schuurman

Via onze zoon

Via onze zoon attent gemaakt op de mogelijkheid van Private Lease bij Hitachi Capital Mobility. Conclusie: we hadden het veel eerder moeten doen.

fam. Sabelis

Bedankt!

Wij zijn super tevreden over de auto. Lekker rijden, luxe, alles goed werkt, zuinig met brandstof. We hebben geen slapeloze nachten meer: garages zijn nu niet te betalen. Bedankt Hitachi Capital Mobility voor deze mogelijkheid!

Mw. Mooibroek

Klasse!

"Ben zeer tevreden over mijn Suzuki Swift,waar ik al bijna 32 maanden van geniet. Maar dat geldt ook voor de service en medewerkers van Prive Lease. Klasse!"

Dhr. de Brons

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 156 beoordelingen