Klanten beoordelen ons met een:

  • Betaal geen meerprijs voor een kleur
  • Onderhoud bij alle merkdealers
  • Behoud / opbouw schadevrije jaren
  • Betaal geen meerprijs voor een kleur
  • Onderhoud bij alle merkdealers
  • Behoud / opbouw schadevrije jaren

Nieuwsbrief Juli 2019

Gepubliceerd op 15 juli 2019
Nieuwsbrief Juli 2019
*|MC:SUBJECT|*
LEES NU VERDER
VERNIEUWD AANBOD E-BIKES
Met de wind in de haren genieten van de zomer?
Fiets de zomer tegemoet met ons vernieuwde aanbod van Lugano e-bikes. Lugano e-bikes hebben stille en krachtige motoren en het aluminium frame en de duurzame onderdelen zijn met zorg geselecteerd.
 
Heeft u wel eens een e-bike overwogen?
Door het gebruik van een e-bike kunt u files vermijden en uit onderzoek blijkt dat mensen die naar het werk of school fietsen, minder stress hebben. Bovendien is het natuurlijk goed voor uw gezondheid en het milieu.
BEKIJK NU HET VERNIEUWDE AANBOD
OPBOUWEN VAN SCHADEVRIJE JAREN
Wist u dat u bij Private Lease van Hitachi Capital Mobility, in tegenstelling tot sommige andere leaseaanbieders, uw opgebouwde schadevrije jaren kunt behouden en meenemen?
Heeft u de afgelopen jaren schadevrije jaren opgebouwd met uw privé auto? Dan gaan deze niet verloren als u kiest voor Private Lease bij Hitachi Capital Mobility. Wij zorgen dat u uw opgebouwde schadevrije jaren meeneemt in uw private leasecontract én daarnaast blijft u gedurende uw contract gewoon schadevrije jaren opbouwen.
WIN NU TICKETS!
Dé openingswedstrijd van het voetbalseizoen 2019 - 2020 is FC Emmen - FC Groningen. Wilt u hier op 3 augustus bij aanwezig zijn? Win nu tickets!
Wij verloten een set toegangstickets voor de wedstrijd FC Emmen – FC Groningen. Interesse? Laat uw gegevens achter en maak kans op toegangsbewijzen voor dé wedstrijd.
MAAK NU KANS OP TICKETS
AANBOD
Bekijk het aanbod aan Private Lease auto's van Hitachi Capital Mobility.
CONTACT
Heeft u vragen, wilt u persoonlijk advies of wilt u meer weten over Private Lease van Hitachi Capital Mobility? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.
 
NEEM NU CONTACT OP


Vestiging Groningen
Trondheimweg 5
9723 TX Groningen
T 088 - 28 28 495
Routebeschrijving
NOODNUMMERS
Heeft u pech, schade, een ongeval, is er ingebroken in uw auto of is uw auto gestolen? Heeft u hierbij direct hulp nodig? Dan helpen wij u snel weer op weg. Zet onderstaande nummers alvast in uw telefoon, dan heeft u deze in geval van nood bij de hand. Wij doen er alles aan om u weer snel op weg te helpen.

Pechhulp Nederland: Tel. (0800) 02 33 796
Pechhulp buitenland: Tel. (+31) 50 54 70 255

Ruitschade Nederland: Tel. (050)  54 70 256
Ruitschade buitenland: Tel. (+31) 50 54 70 256

 

Lekke band

Het succes van privé lease, ik had een lekke band vanmorgen, gebeld en binnen het half uur gerepareerd en geen banden gewisseld, top service.

Bram Reinders

Grote glimlach

Vandaag zelf mijn UP gehaald. Goede ontvangst en omdat ik 2 families had geadviseerd naar Noordlease te gaan een MEGA GROTE bos bloemen ontvangen. En de 260 km naar huis met een grote glimlach gereden.

Jacqueline Postma

Wat een ontvangst!

Wat een ontvangst! ! Heel vriendelijk en zijn super geholpen! Ga zo door!!

Saskia van Etten- van Nijatten

Goede service

Bedankt voor de goeie service en we zijn zeer netjes geholpen!

Cor Kiekens

Complimenten

Nou ik moet mijn complimenten maken voor de ontvangst en hoe alles geregeld was .rij nu al een paar weken in de up en ben zeer tevreden .Veel positieve reacties en zelfs al de kinderen die ook over willen stappen

John Hensgens

Geen kleine lettertjes

Een jaar geleden hebben we na veel speurwerk op internet, voor Hitachi Capital Mobility gekozen. Ook al is het 150km bij ons vandaan. Mijn vrouw was wat sceptisch en het klonk te mooi om waar te zijn. Nu een jaar later zijn we nog steeds tevreden en staat er helemaal niets geks in de kleine lettertjes en is alles wat het lijkt ook echt waar. Gewoon TOP!

Dhr. Mooijen

Nooit meer kopen

Auto kopen? Nooit meer! Auto leasen? Altijd! Uitstekende ervaring. Nog even en dan zijn er 3 jaar voorbij en dan? Zeker weer leasen bij Privélease. Een aanrader voor iedereen! Auto rijden zonder zorgen en altijd goed via Hitachi Capital Mobility!!!

Familie Schuurman

Via onze zoon

Via onze zoon attent gemaakt op de mogelijkheid van Private Lease bij Hitachi Capital Mobility. Conclusie: we hadden het veel eerder moeten doen.

fam. Sabelis

Bedankt!

Wij zijn super tevreden over de auto. Lekker rijden, luxe, alles goed werkt, zuinig met brandstof. We hebben geen slapeloze nachten meer: garages zijn nu niet te betalen. Bedankt Hitachi Capital Mobility voor deze mogelijkheid!

Mw. Mooibroek

Klasse!

"Ben zeer tevreden over mijn Suzuki Swift,waar ik al bijna 32 maanden van geniet. Maar dat geldt ook voor de service en medewerkers van Prive Lease. Klasse!"

Dhr. de Brons

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 156 beoordelingen