Klanten beoordelen ons met een:

 • Betaal geen meerprijs voor een kleur
 • Behoud / opbouw schadevrije jaren
 • Gratis thuisbezorgd
 • Bestel eenvoudig online
 • Betaal geen meerprijs voor een kleur
 • Behoud / opbouw schadevrije jaren
 • Gratis thuisbezorgd
 • Bestel eenvoudig online

Elektrisch rijden nu voordeliger voor Privé Lease

Gepubliceerd op 4 juni 2020
Elektrisch rijden nu voordeliger voor Privé Lease

Je ziet steeds meer elektrische auto’s op de weg en binnenkort komen daar waarschijnlijk nog meer bij! Per 1 juli heeft de overheid een regeling ingesteld waarbij particulieren in aanmerking komen voor een subsidie van 4.000 euro bij de lease of aanschaf van een nieuwe elektrische auto. Met dit financiële steuntje in de rug wordt elektrisch rijden toegankelijker. Kies je voor een gebruikte EV? Dan kun je tot 2.000 euro subsidie ontvangen.

Wat zijn de voorwaarden voor het aanvragen van deze subsidie?

 • Je vraagt zelf met je DigiD de subsidie aan bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) op basis van je privé leaseovereenkomst.
 • De subsidie geldt alleen voor elektrische auto’s zonder emissie met een catalogusprijs tussen de 12.000 en 45.000 euro. De auto moet minimaal een actieradius van 120 kilometer hebben.
 • Als je in 2020 of 2021 een nieuwe elektrische auto leaset, ontvang je maximaal vier jaar lang 83, 33* euro per maand.
 • Kies je voor een langere leaseperiode dan vier jaar? Dan vervalt de subsidie na het vierde jaar. Je betaalt dan het volledige leasebedrag zelf.
 • De minimale leaseperiode om in aanmerking te komen voor de subsidie is vier jaar.
 • Het privé leasecontract moet verplicht worden afgesloten bij een deelnemer van het Keurmerk Private Lease.
 • De regeling loopt tot 2025. De RVO toont op haar website hoeveel subsidie er voor dit kalenderjaar nog beschikbaar is. Controleer dit voordat je een contract afsluit: alle aanvragen voor subsidie die worden ingediend wanneer het jaarbudget is bereikt, worden door de overheid automatisch doorgeschoven naar het volgende jaar.

Elektrisch leasen bij Privé Lease van Hitachi Capital Mobility

Hitachi Capital Mobility is aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. Als je een EV bij ons leaset, maak je dus aanspraak op deze nieuwe subsidie. Kies bijvoorbeeld voor de Hyundai Kona Electric: een krachtige maar compacte SUV met een actieradius van 449 kilometer (WLTP). Wil je meer weten over deze regeling of welke elektrische auto bij jou past? Neem gerust contact op: onze medewerkers staan je graag te woord.

* (€ 4.000 : 48 =) € 83,33

Al 6 jaar klant

"6 jaar geleden een Clio estate genomen heb deze twee maal na het contract vernieuwd. Na 5 jaar gekozen voor een Capture, deze zat niet in het aangeboden assortiment maar hoorde binnen een paar dagen wat deze zou gaan kosten. De verdere afhandeling verliep weer uitstekend".

Zorgeloos rijden

"Gewoon top, gewoon doen, en zorgeloos rijden. Gewoon heel goed, stel je vraag en je krijgt een goed antwoord. Dit is de 3e auto en de service is in helder Nederlands".

Zeer loyaal bedrijf

"Zeer goed geholpen van begin tot eind en nog steeds. Zeer meedenkende mensen."

Lekke band

"Het succes van privé lease; ik had een lekke band vanmorgen, gebeld en binnen het half uur gerepareerd en geen banden gewisseld, top service".

Bram Reinders

Grote glimlach

"Vandaag zelf mijn UP gehaald. Goede ontvangst en omdat ik 2 families had geadviseerd naar Privé Lease te gaan een MEGA GROTE bos bloemen ontvangen. En de 260 km naar huis met een grote glimlach gereden".

Jacqueline Postma

Wat een ontvangst

"Wat een ontvangst! Heel vriendelijk en zijn super geholpen! Ga zo door".

Saskia van Etten- van Nijatten

Goede service

"Bedankt voor de goede service en we zijn zeer netjes geholpen" .

Cor Kiekens

Geen kleine lettertjes

"Een jaar geleden hebben we na veel speurwerk op internet, voor Hitachi Capital Mobility gekozen. Ook al is het 150km bij ons vandaan. Nu een jaar later zijn we nog steeds tevreden en staat er helemaal niets geks in de kleine lettertjes en is alles wat het lijkt ook echt waar. Gewoon TOP!"

Dhr. Mooijen

Beoordeling door klanten: 10.0/10 - 161 beoordelingen