Klanten beoordelen ons met een:

  • Betaal geen meerprijs voor kleurkeuze
  • Onderhoud bij alle merkdealers
  • Behoud / opbouw schadevrije jaren
  • Betaal geen meerprijs voor kleurkeuze
  • Onderhoud bij alle merkdealers
  • Behoud / opbouw schadevrije jaren

De voordelen van Privélease.nl

Gepubliceerd op 19 juli 2019
De voordelen van Privélease.nl

Privé lease biedt mooie voordelen waardoor steeds meer mensen er gebruik van maken. Maar er zijn inmiddels zoveel private lease aanbieders op de markt en het is lastig deze van elkaar te onderscheiden. Wij lichten daarom graag de voordelen en zekerheden van Privélease toe, zodat u een goede vergelijking kunt maken.

Wat mag u van ons verwachten?

Natúúrlijk rijdt u bij ons in een gloednieuwe auto tegen een vast bedrag per maand. U hoeft enkel te tanken. Onbezorgd, comfortabel en voordelig. Maar daarnaast zijn er nog meer redenen om voor een private lease auto te kiezen van Privélease.nl. Wij hebben enkele voordelen voor u op een rij gezet:

1. Behoud / opbouw schadevrije jaren
Heeft u schadevrije jaren opgebouwd? Deze worden meegenomen wanneer u een private lease contract afsluit. Tevens blijft u schadevrije jaren opbouwen.

2. U kiest uw favoriete kleur zonder extra kosten
Zoveel mensen, zoveel wensen; en dat geldt zeker voor lievelingskleuren. Voor kleurkeuze betaalt u bij Privélease geen extra kosten (bij andere aanbieders is dit vaak wel het geval).

3. Onderhoud bij alle merkdealers
U wilt graag uw auto laten onderhouden bij de merkdealer bij u in de buurt? Dat kan, want bij ons kunt u met een auto van Privélease.nl terecht bij alle merkdealers in heel Nederland. Wel zo prettig.

4. Wij brengen de auto bij u thuis
Lukt het niet uw nieuwe auto op te halen bij Privélease in Groningen? Dan bezorgen wij uw auto graag bij u thuis (voor €80,- in heel Nederland). Geen gedoe, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe auto.

5. Deelnemer Keurmerk Private Lease
Privélease.nl is aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. Dit keurmerk is hét kwaliteitskeurmerk om een betrouwbaar privé leasecontract af te sluiten. Hierdoor bent u verzekerd van de volgende 5 zekerheden:
- Eerlijke voorwaarden
- Compleet product
- Bescherming tegen te hoge financiële lasten
- 14 dagen bedenktijd
- Zekerheid bij klachten

Eerst uw nieuwe auto proberen? Dat kan!
Wilt u uw auto naar keuze eerst proberen voordat u definitief ‘ja’ zegt? Dat kan. Maak een afspraak met één van onze specialisten en we zorgen dat de auto voor u klaar staat. Zo bent u er zeker van dat u de juiste keuze maakt.

Bekijk hier het aanbod

Lekke band

Het succes van privé lease, ik had een lekke band vanmorgen, gebeld en binnen het half uur gerepareerd en geen banden gewisseld, top service.

Bram Reinders

Grote glimlach

Vandaag zelf mijn UP gehaald. Goede ontvangst en omdat ik 2 families had geadviseerd naar Noordlease te gaan een MEGA GROTE bos bloemen ontvangen. En de 260 km naar huis met een grote glimlach gereden.

Jacqueline Postma

Wat een ontvangst!

Wat een ontvangst! ! Heel vriendelijk en zijn super geholpen! Ga zo door!!

Saskia van Etten- van Nijatten

Goede service

Bedankt voor de goeie service en we zijn zeer netjes geholpen!

Cor Kiekens

Complimenten

Nou ik moet mijn complimenten maken voor de ontvangst en hoe alles geregeld was .rij nu al een paar weken in de up en ben zeer tevreden .Veel positieve reacties en zelfs al de kinderen die ook over willen stappen

John Hensgens

Geen kleine lettertjes

Een jaar geleden hebben we na veel speurwerk op internet, voor Hitachi Capital Mobility gekozen. Ook al is het 150km bij ons vandaan. Mijn vrouw was wat sceptisch en het klonk te mooi om waar te zijn. Nu een jaar later zijn we nog steeds tevreden en staat er helemaal niets geks in de kleine lettertjes en is alles wat het lijkt ook echt waar. Gewoon TOP!

Dhr. Mooijen

Nooit meer kopen

Auto kopen? Nooit meer! Auto leasen? Altijd! Uitstekende ervaring. Nog even en dan zijn er 3 jaar voorbij en dan? Zeker weer leasen bij Privélease. Een aanrader voor iedereen! Auto rijden zonder zorgen en altijd goed via Hitachi Capital Mobility!!!

Familie Schuurman

Via onze zoon

Via onze zoon attent gemaakt op de mogelijkheid van Private Lease bij Hitachi Capital Mobility. Conclusie: we hadden het veel eerder moeten doen.

fam. Sabelis

Bedankt!

Wij zijn super tevreden over de auto. Lekker rijden, luxe, alles goed werkt, zuinig met brandstof. We hebben geen slapeloze nachten meer: garages zijn nu niet te betalen. Bedankt Hitachi Capital Mobility voor deze mogelijkheid!

Mw. Mooibroek

Klasse!

"Ben zeer tevreden over mijn Suzuki Swift,waar ik al bijna 32 maanden van geniet. Maar dat geldt ook voor de service en medewerkers van Prive Lease. Klasse!"

Dhr. de Brons

Beoordeling door klanten: 9.3/10 - 143 beoordelingen