Klanten beoordelen ons met een:

  • Betaal geen meerprijs voor een kleur
  • Onderhoud bij alle merkdealers
  • Behoud / opbouw schadevrije jaren
  • Betaal geen meerprijs voor een kleur
  • Onderhoud bij alle merkdealers
  • Behoud / opbouw schadevrije jaren

De toename van lease-auto’s draagt bij aan vergroening en veiligheid

Gepubliceerd op 9 mei 2019
De toename van lease-auto’s draagt bij aan vergroening en veiligheid

Win-win met toename lease-auto's

Steeds meer mensen kiezen voor het gemak van een lease-auto. Nederland telt eind 2018 het recordaantal van 1 miljoen lease-auto’s. Volgens de VNA draagt de toename van lease-auto’s op de Nederlandse wegen bij aan vergroening en veiligheid.

De populariteit van leasen vertoont al jaren een stijgende lijn en neemt verder toe. Zowel zakelijk, maar ook 150.000 consumenten kiezen voor het gemak van zorgeloze mobiliteit. Dit blijkt uit cijfers van het de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen.

Bijna de helft van de nieuw gekochte auto’s in ons land is een lease-auto. De voordelen van lease zijn dan ook onomstotelijk. Je rijdt in een nieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Vrijwel alle bijkomende lasten zijn bij deze prijs inbegrepen. Denk hierbij aan wegenbelasting, verzekeringen, onderhoud en reparaties.

De toename van het aantal lease-auto’s in Nederland veroorzaakt volgens de VNA ook een opvallend voordeel. Omdat de lease-auto’s nieuwe auto’s zijn, zijn deze schoner, zuiniger en veiliger dan wat er gemiddeld in Nederland rondrijdt. Het lijkt tegenstrijdig, maar met een toenemend aantal lease-auto’s wordt dus een bijdrage geleverd aan de vergroening en het veiliger maken van de automobiliteit in Nederland.

Lagere CO2-uitstoot

Een gemiddelde nieuwe lease-auto levert per kilometer zo’n 6% minder CO2-uitstoot dan de rest van Nederland. Ten opzichte van auto’s in eigendom van bedrijven is dat zelfs 15% minder.

Renate Hemerik, directeur VNA, verklaart: "Het is simpel, veel consumenten kiezen voor een private lease-auto en stappen daarmee uit een vaak oudere privéauto. Als je bedenkt dat de gemiddelde privéauto ruim 10 jaar oud is en men bij private lease in een nieuwe auto gaat rijden, dan is dat directe winst voor de CO2-uitstoot. Naast het feit dat nieuwe auto’s zuiniger rijden, hebben zij gemiddeld ook meer veiligheidsopties. En dat is weer goed voor de verkeersveiligheid en de doelstelling van het kabinet om het aantal verkeersslachtoffers in Nederland terug te dringen."

Hoe lease je als particulier een auto?

Een auto private leasen is heel eenvoudig. Je bekijkt de Private Lease modellen op onze website, kies jouw lievelingsauto en vraagt een offerte bij ons aan. Je bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Groningen. Daar kun je onze Private Lease selectie in het echt bekijken, een proefrit maken en meteen de auto kiezen die het beste bij je past. Je kunt ons direct een leasevoorstel laten maken.­­­

Ben je benieuwd naar ons private lease aanbod? Klik hier.

Bron: Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen

Lekke band

Het succes van privé lease, ik had een lekke band vanmorgen, gebeld en binnen het half uur gerepareerd en geen banden gewisseld, top service.

Bram Reinders

Grote glimlach

Vandaag zelf mijn UP gehaald. Goede ontvangst en omdat ik 2 families had geadviseerd naar Noordlease te gaan een MEGA GROTE bos bloemen ontvangen. En de 260 km naar huis met een grote glimlach gereden.

Jacqueline Postma

Wat een ontvangst!

Wat een ontvangst! ! Heel vriendelijk en zijn super geholpen! Ga zo door!!

Saskia van Etten- van Nijatten

Goede service

Bedankt voor de goeie service en we zijn zeer netjes geholpen!

Cor Kiekens

Complimenten

Nou ik moet mijn complimenten maken voor de ontvangst en hoe alles geregeld was .rij nu al een paar weken in de up en ben zeer tevreden .Veel positieve reacties en zelfs al de kinderen die ook over willen stappen

John Hensgens

Geen kleine lettertjes

Een jaar geleden hebben we na veel speurwerk op internet, voor Hitachi Capital Mobility gekozen. Ook al is het 150km bij ons vandaan. Mijn vrouw was wat sceptisch en het klonk te mooi om waar te zijn. Nu een jaar later zijn we nog steeds tevreden en staat er helemaal niets geks in de kleine lettertjes en is alles wat het lijkt ook echt waar. Gewoon TOP!

Dhr. Mooijen

Nooit meer kopen

Auto kopen? Nooit meer! Auto leasen? Altijd! Uitstekende ervaring. Nog even en dan zijn er 3 jaar voorbij en dan? Zeker weer leasen bij Privélease. Een aanrader voor iedereen! Auto rijden zonder zorgen en altijd goed via Hitachi Capital Mobility!!!

Familie Schuurman

Via onze zoon

Via onze zoon attent gemaakt op de mogelijkheid van Private Lease bij Hitachi Capital Mobility. Conclusie: we hadden het veel eerder moeten doen.

fam. Sabelis

Bedankt!

Wij zijn super tevreden over de auto. Lekker rijden, luxe, alles goed werkt, zuinig met brandstof. We hebben geen slapeloze nachten meer: garages zijn nu niet te betalen. Bedankt Hitachi Capital Mobility voor deze mogelijkheid!

Mw. Mooibroek

Klasse!

"Ben zeer tevreden over mijn Suzuki Swift,waar ik al bijna 32 maanden van geniet. Maar dat geldt ook voor de service en medewerkers van Prive Lease. Klasse!"

Dhr. de Brons

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 156 beoordelingen