Klanten beoordelen ons met een:

  • Betaal geen meerprijs voor een kleur
  • Onderhoud bij alle merkdealers
  • Behoud / opbouw schadevrije jaren
  • Betaal geen meerprijs voor een kleur
  • Onderhoud bij alle merkdealers
  • Behoud / opbouw schadevrije jaren

De kleine lettertjes toegelicht

Gepubliceerd op 29 oktober 2019
De kleine lettertjes toegelicht

Een gloednieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand, zonder onverwacht hoge kosten door onderhoud of pech? Het kan met private lease! Maar waar moet je op letten bij het kiezen van de juiste aanbieder? De keuze is reuze en door de vele leaseaanbieders zie je ‘door de velgen de band niet meer’.

Wij hebben ‘de kleine lettertjes’ voor je inzichtelijk gemaakt. Dit maakt het voor jou gemakkelijker om een keuze te maken voor een leaseaanbieder. Zo weet je zeker dat je de juiste leaseaanbieder kiest.

Aanbod lease auto’s

Het aanbod van private lease auto’s verschilt nogal per aanbieder. Bij veel leaseaanbieders heb je keuze uit veel modellen en merken, maar bij enkele aanbieders heb je slechts de mogelijkheid om te kiezen uit een beperkt aantal modellen of één automerk.

Wij begrijpen heel goed dat je graag zelf bepaalt welke auto het beste bij jou past. Daarom vind je bij Privélease.nl een ruim en gevarieerd private lease aanbod. Staat jouw gewenste auto niet in het aanbod, dan kun je een ‘auto op maat’ aanvragen. Dit in tegenstelling tot veel andere private lease aanbieders.

Rijk uitgeruste auto of instapmodel

Bij Privélease.nl zijn alle auto’s rijk uitgerust met bijvoorbeeld airco, centrale deurvergrendeling en elektrische ramen. Bij veel andere leaseaanbieders worden zogenaamde ‘instapmodellen’ gepresenteerd. Dit is een auto waarbij de luxere opties zoals airco ontbreken, maar die je tegen een meerprijs wel kunt selecteren. Hierdoor zit er een fors verschil in de eerder gepresenteerde prijs en de uiteindelijke prijs voor jouw gewenste auto.

Kleurkeuze en metallic lak: standaard?

Bij sommige aanbieders betaal je extra voor een specifieke kleurkeuze of metallic lak. Hierdoor zal je meer moeten betalen voor jouw ideale auto in jouw lievelingskleur. Bij ons beschikken de auto’s standaard over metallic lak en betaal je niet meer voor je kleurkeuze.

Meer- of minderkilometers

Wanneer je meer kilometers rijdt dan in jouw contract is opgenomen, dan betaal je daar meer voor. Maar hoe zit het als je minder kilometers rijdt? Wij vinden dat je recht hebt op een eerlijke uitbetaling van de minder gereden kilometers. Voor het bedrag per kilometer wat je minder rijdt, ontvang je dus hetzelfde bedrag als wat je betaalt voor meer gereden kilometers. Hiervoor hanteren wij een minimum van 10.000 km per jaar. In jouw contract kan een ander minimum aantal kilometers zijn opgenomen. Voorheen lag dit minimum hoger, bijvoorbeeld op een minimum van 15.000 of 12.000 km per jaar. Tegenwoordig is dit 10.000 km per jaar.

Een duidelijke én eerlijke meer/minder kilometerprijs dus, maar dit is zeker niet bij alle leasemaatschappijen zo prettig geregeld. Bij veel leaseaanbieders betaal je een hoger bedrag voor de meer gereden kilometers. Ook wordt er regelmatig gewerkt met kilometerbundels. In beide gevallen krijg je minder geld terug van jouw leasemaatschappij.

Eigen risico in het geval van schade

Natuurlijk hopen wij dat het jou niet overkomt, maar het is soms niet te voorkomen… schade. Indien je schade rijdt, dan verschilt het eigen risico behoorlijk per leasemaatschappij. Daarnaast kan een maandelijks leasetarief verhoogd worden, om daarmee het eigen risico te verlagen. Privélease.nl hanteert een standaard eigen risico van €225.

Inleveren van je leaseauto

Mocht je bij de inlevering van jouw lease auto twijfels hebben over welke schades wij acceptabel vinden en welke niet? Dan hebben wij een duidelijke handleiding die je voorafgaand kunt raadplegen. Compleet met foto’s. Geen nare verrassingen achteraf dus. 

Opbouw en behoud schadevrije jaren

Heb je schadevrije jaren opgebouwd? Bij de meeste leasemaatschappijen behoud en bouw je geen schadevrije jaren op. Bij Privélease.nl kun je je schadevrije jaren wel behouden en blijven opbouwen. Wij registreren de schadevrije jaren in Roy-data en aan het eind van het contract geven wij de opgebouwde jaren vrij.

Kortom, prettig geregeld!

Heb je nog aanvullende vragen?

Je kunt ons bereiken via 088 28 28 400 of .

Lekke band

Het succes van privé lease, ik had een lekke band vanmorgen, gebeld en binnen het half uur gerepareerd en geen banden gewisseld, top service.

Bram Reinders

Grote glimlach

Vandaag zelf mijn UP gehaald. Goede ontvangst en omdat ik 2 families had geadviseerd naar Noordlease te gaan een MEGA GROTE bos bloemen ontvangen. En de 260 km naar huis met een grote glimlach gereden.

Jacqueline Postma

Wat een ontvangst!

Wat een ontvangst! ! Heel vriendelijk en zijn super geholpen! Ga zo door!!

Saskia van Etten- van Nijatten

Goede service

Bedankt voor de goeie service en we zijn zeer netjes geholpen!

Cor Kiekens

Complimenten

Nou ik moet mijn complimenten maken voor de ontvangst en hoe alles geregeld was .rij nu al een paar weken in de up en ben zeer tevreden .Veel positieve reacties en zelfs al de kinderen die ook over willen stappen

John Hensgens

Geen kleine lettertjes

Een jaar geleden hebben we na veel speurwerk op internet, voor Hitachi Capital Mobility gekozen. Ook al is het 150km bij ons vandaan. Mijn vrouw was wat sceptisch en het klonk te mooi om waar te zijn. Nu een jaar later zijn we nog steeds tevreden en staat er helemaal niets geks in de kleine lettertjes en is alles wat het lijkt ook echt waar. Gewoon TOP!

Dhr. Mooijen

Nooit meer kopen

Auto kopen? Nooit meer! Auto leasen? Altijd! Uitstekende ervaring. Nog even en dan zijn er 3 jaar voorbij en dan? Zeker weer leasen bij Privélease. Een aanrader voor iedereen! Auto rijden zonder zorgen en altijd goed via Hitachi Capital Mobility!!!

Familie Schuurman

Via onze zoon

Via onze zoon attent gemaakt op de mogelijkheid van Private Lease bij Hitachi Capital Mobility. Conclusie: we hadden het veel eerder moeten doen.

fam. Sabelis

Bedankt!

Wij zijn super tevreden over de auto. Lekker rijden, luxe, alles goed werkt, zuinig met brandstof. We hebben geen slapeloze nachten meer: garages zijn nu niet te betalen. Bedankt Hitachi Capital Mobility voor deze mogelijkheid!

Mw. Mooibroek

Klasse!

"Ben zeer tevreden over mijn Suzuki Swift,waar ik al bijna 32 maanden van geniet. Maar dat geldt ook voor de service en medewerkers van Prive Lease. Klasse!"

Dhr. de Brons

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 156 beoordelingen