Klanten beoordelen ons met een:

  • Betaal geen meerprijs voor een kleur
  • Behoud / opbouw schadevrije jaren
  • Gratis thuisbezorgd
  • Bestel eenvoudig online
  • Betaal geen meerprijs voor een kleur
  • Behoud / opbouw schadevrije jaren
  • Gratis thuisbezorgd
  • Bestel eenvoudig online

Coronavirus: houd ook je auto besmettingsvrij

Gepubliceerd op 31 maart 2020
Coronavirus: houd ook je auto besmettingsvrij

Iedereen blijft zo veel mogelijk thuis, maar het is natuurlijk goed mogelijk dat je toch met de auto op pad moet. Dan is het goed om erbij stil te staan dat je ook in je auto maatregelen kunt nemen om het coronavirus tegen te gaan. Wat kun je doen om ook je auto zo schoon mogelijk te houden?

Wat raak je aan?
Er zijn een aantal plekken op en in je auto die je regelmatig kunt schoonmaken om het risico op besmetting zo klein mogelijk te houden. Dit zijn de plekken die je het meeste aanraakt zoals de deur en deurgrepen, het stuurwiel en de versnellingspook, maar ook de achterklep of je navigatiesysteem.

Hoe desinfecteer je je auto?
Maak de plaatsen die je aanraakt regelmatig schoon met een schoonmaakmiddel dat ten minste 70 procent alcohol bevat. Alcohol beschadigt je bekleding niet en het is niet nodig om hard te poetsen. Neem de oppervlakken voorzichtig af zonder hard te drukken. Het is wel aan te raden om eventueel leer na het schoonmaken te behandelen met een beschermend middel.

Tanken
Ook bij het tanken kun je extra voorzorgsmaatregelen nemen. Gebruik bijvoorbeeld de plastic handschoenen die naast de pomp hangen om de kans op besmetting te verkleinen. Daarnaast vermijd je risico door contactloos te betalen met je pinpas of een app op je telefoon.

(Bron: AD)

Al 6 jaar klant

"6 jaar geleden een Clio estate genomen heb deze twee maal na het contract vernieuwd. Na 5 jaar gekozen voor een Capture, deze zat niet in het aangeboden assortiment maar hoorde binnen een paar dagen wat deze zou gaan kosten. De verdere afhandeling verliep weer uitstekend".

Zorgeloos rijden

"Gewoon top, gewoon doen, en zorgeloos rijden. Gewoon heel goed, stel je vraag en je krijgt een goed antwoord. Dit is de 3e auto en de service is in helder Nederlands".

Zeer loyaal bedrijf

"Zeer goed geholpen van begin tot eind en nog steeds. Zeer meedenkende mensen."

Lekke band

"Het succes van privé lease; ik had een lekke band vanmorgen, gebeld en binnen het half uur gerepareerd en geen banden gewisseld, top service".

Bram Reinders

Grote glimlach

"Vandaag zelf mijn UP gehaald. Goede ontvangst en omdat ik 2 families had geadviseerd naar Privé Lease te gaan een MEGA GROTE bos bloemen ontvangen. En de 260 km naar huis met een grote glimlach gereden".

Jacqueline Postma

Wat een ontvangst

"Wat een ontvangst! Heel vriendelijk en zijn super geholpen! Ga zo door".

Saskia van Etten- van Nijatten

Goede service

"Bedankt voor de goede service en we zijn zeer netjes geholpen" .

Cor Kiekens

Geen kleine lettertjes

"Een jaar geleden hebben we na veel speurwerk op internet, voor Hitachi Capital Mobility gekozen. Ook al is het 150km bij ons vandaan. Nu een jaar later zijn we nog steeds tevreden en staat er helemaal niets geks in de kleine lettertjes en is alles wat het lijkt ook echt waar. Gewoon TOP!"

Dhr. Mooijen

Beoordeling door klanten: 9.8/10 - 161 beoordelingen