Klanten beoordelen ons met een:

  • Betaal geen meerprijs voor kleurkeuze
  • Behoud / opbouw schadevrije jaren
  • Onderhoud bij alle merkdealers
  • Betaal geen meerprijs voor kleurkeuze
  • Behoud / opbouw schadevrije jaren
  • Onderhoud bij alle merkdealers

My Mobility

Alle gegevens bij de hand!


Met My Mobility bieden wij je een modern en eigentijds platform waarbij alle relevante informatie met betrekking tot je leaseauto altijd beschikbaar is.

Wat heeft onze app je te bieden?

1. Je gegevens bij de hand
In de applicatie vind je onder andere alle informatie over je auto zoals bijvoorbeeld je APK-vervaldatum en onderhoudshistorie.

2. Personaliseer je profiel
Elke bestuurder is uniek. Maak daarom je profiel persoonlijk! Plaats in de app een foto van jouw auto en van jezelf of voeg belangrijke contacten toe.

3. Onderhoud plannen
Plan gemakkelijk het onderhoud van jouw auto. Met één druk op de knop neem je contact op met een servicepartner in de buurt. Wel zo makkelijk!

4. Schade melden
Via de applicatie is het mogelijk om schade te melden bij Privé Lease van Hitachi Capital Mobility. Met behulp van de camera op jouw telefoon kun je een foto maken van de schade en direct naar ons toesturen. In het geval van een ongeval kun je tevens via het snelmenu direct contact opnemen met hulpinstanties.

5. Navigeer gemakkelijk naar een goedkoop tankstation
Zoek je een goedkoop tankstation? Geen probleem, My Mobility navigeert je naar de tankstations bij jou in de buurt.

6. Altijd dichtbij
Kom je ergens niet uit? Geen probleem, wij zijn je graag van dienst. In de app vind je links naar onze website en social media kanalen. Onder de belangrijke contacten vind je ook onze telefoonnummers.

Via één van onderstaande buttons kun je My Mobility downloaden.

App Store
Google play

Inloggegevens

Wil je inloggen, maar je hebt nog geen inloggegevens van ons ontvangen? Klik dan hier en vul het formulier in. Wij sturen je dan zo snel mogelijk de inloggegevens toe.

Heb je overige vragen over My Mobility?

Neem contact op met Privélease

Lekke band

Het succes van privé lease, ik had een lekke band vanmorgen, gebeld en binnen het half uur gerepareerd en geen banden gewisseld, top service.

Bram Reinders

Grote glimlach

Vandaag zelf mijn UP gehaald. Goede ontvangst en omdat ik 2 families had geadviseerd naar Noordlease te gaan een MEGA GROTE bos bloemen ontvangen. En de 260 km naar huis met een grote glimlach gereden.

Jacqueline Postma

Wat een ontvangst!

Wat een ontvangst! ! Heel vriendelijk en zijn super geholpen! Ga zo door!!

Saskia van Etten- van Nijatten

Goede service

Bedankt voor de goeie service en we zijn zeer netjes geholpen!

Cor Kiekens

Complimenten

Nou ik moet mijn complimenten maken voor de ontvangst en hoe alles geregeld was .rij nu al een paar weken in de up en ben zeer tevreden .Veel positieve reacties en zelfs al de kinderen die ook over willen stappen

John Hensgens

Geen kleine lettertjes

Een jaar geleden hebben we na veel speurwerk op internet, voor Hitachi Capital Mobility gekozen. Ook al is het 150km bij ons vandaan. Mijn vrouw was wat sceptisch en het klonk te mooi om waar te zijn. Nu een jaar later zijn we nog steeds tevreden en staat er helemaal niets geks in de kleine lettertjes en is alles wat het lijkt ook echt waar. Gewoon TOP!

Dhr. Mooijen

Nooit meer kopen

Auto kopen? Nooit meer! Auto leasen? Altijd! Uitstekende ervaring. Nog even en dan zijn er 3 jaar voorbij en dan? Zeker weer leasen bij Privélease. Een aanrader voor iedereen! Auto rijden zonder zorgen en altijd goed via Hitachi Capital Mobility!!!

Familie Schuurman

Via onze zoon

Via onze zoon attent gemaakt op de mogelijkheid van Private Lease bij Hitachi Capital Mobility. Conclusie: we hadden het veel eerder moeten doen.

fam. Sabelis

Bedankt!

Wij zijn super tevreden over de auto. Lekker rijden, luxe, alles goed werkt, zuinig met brandstof. We hebben geen slapeloze nachten meer: garages zijn nu niet te betalen. Bedankt Hitachi Capital Mobility voor deze mogelijkheid!

Mw. Mooibroek

Klasse!

"Ben zeer tevreden over mijn Suzuki Swift,waar ik al bijna 32 maanden van geniet. Maar dat geldt ook voor de service en medewerkers van Prive Lease. Klasse!"

Dhr. de Brons

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 156 beoordelingen