Klanten beoordelen ons met een:

 • Betaal geen meerprijs voor een kleur
 • Onderhoud bij alle merkdealers
 • Behoud / opbouw schadevrije jaren
 • Betaal geen meerprijs voor een kleur
 • Onderhoud bij alle merkdealers
 • Behoud / opbouw schadevrije jaren

Richtlijnen voor de inname van je Privelease auto

Inleveren leaseauto

Je laat je huidige Privé Leaseauto achter en gaat naar huis met een nieuwe Privé Lease auto uit ons aanbod? Of lever je deze in en ga je zonder nieuwe auto weer naar huis? Er zijn een paar aandachtspunten om rekening mee te houden. Hieronder vind je informatie over wat we van je nodig zijn en hoe de afhandeling zal verlopen.

Inname leaseauto

Wanneer je je leaseauto inlevert zijn we onderstaande documenten van je nodig. Op deze manier kunnen we ter plekke alles met je afhandelen.

 • Kentekenbewijs deel I en II (1a en 1b) of kentekencard
 • De groene kaart en het onderhoudsboekje van de leaseauto

Ook nemen we vanzelfsprekend de volgende zaken, horende bij de auto zelf, ook weer in ontvangst:

 • Alle sleutels (dus inclusief de reservesleutels)
 • Alle meegeleaste accessoires
 • Radioaccessoires, bijvoorbeeld de codekaart (indien van toepassing)
 • Software/dvd’s voor het navigatiesysteem (indien van toepassing)

Schades

De in te leveren Privé Leaseauto heeft in een paar jaar een aantal kilometers gemaakt. In deze periode is er waarschijnlijk hier en daar ‘gebruiksschade’ ontstaan. Voor acceptabele gebruiksschade worden geen kosten aan je doorberekent.

Maar er zijn ook schades die een grote invloed hebben op de waarde van de auto, bijvoorbeeld krassen en deuken ontstaan door een aanrijding. Voor deze schades kunt je je verzekering aanspreken. Je kunt er ook voor kiezen om het bedrag zelf te voldoen. Ons team staat voor je klaar om je te adviseren.

In onze algemene voorwaarden vind je ons innameprotocol. Hierin staat het verschil van acceptabele en niet-acceptabele schade uitgelegd. De auto wordt ter plekke bij ons bekeken door een expert die dit innameprotocol hanteert.

Terug naar Mijn Privé leaseauto

Lekke band

Het succes van privé lease, ik had een lekke band vanmorgen, gebeld en binnen het half uur gerepareerd en geen banden gewisseld, top service.

Bram Reinders

Grote glimlach

Vandaag zelf mijn UP gehaald. Goede ontvangst en omdat ik 2 families had geadviseerd naar Noordlease te gaan een MEGA GROTE bos bloemen ontvangen. En de 260 km naar huis met een grote glimlach gereden.

Jacqueline Postma

Wat een ontvangst!

Wat een ontvangst! ! Heel vriendelijk en zijn super geholpen! Ga zo door!!

Saskia van Etten- van Nijatten

Goede service

Bedankt voor de goeie service en we zijn zeer netjes geholpen!

Cor Kiekens

Complimenten

Nou ik moet mijn complimenten maken voor de ontvangst en hoe alles geregeld was .rij nu al een paar weken in de up en ben zeer tevreden .Veel positieve reacties en zelfs al de kinderen die ook over willen stappen

John Hensgens

Geen kleine lettertjes

Een jaar geleden hebben we na veel speurwerk op internet, voor Hitachi Capital Mobility gekozen. Ook al is het 150km bij ons vandaan. Mijn vrouw was wat sceptisch en het klonk te mooi om waar te zijn. Nu een jaar later zijn we nog steeds tevreden en staat er helemaal niets geks in de kleine lettertjes en is alles wat het lijkt ook echt waar. Gewoon TOP!

Dhr. Mooijen

Nooit meer kopen

Auto kopen? Nooit meer! Auto leasen? Altijd! Uitstekende ervaring. Nog even en dan zijn er 3 jaar voorbij en dan? Zeker weer leasen bij Privélease. Een aanrader voor iedereen! Auto rijden zonder zorgen en altijd goed via Hitachi Capital Mobility!!!

Familie Schuurman

Via onze zoon

Via onze zoon attent gemaakt op de mogelijkheid van Private Lease bij Hitachi Capital Mobility. Conclusie: we hadden het veel eerder moeten doen.

fam. Sabelis

Bedankt!

Wij zijn super tevreden over de auto. Lekker rijden, luxe, alles goed werkt, zuinig met brandstof. We hebben geen slapeloze nachten meer: garages zijn nu niet te betalen. Bedankt Hitachi Capital Mobility voor deze mogelijkheid!

Mw. Mooibroek

Klasse!

"Ben zeer tevreden over mijn Suzuki Swift,waar ik al bijna 32 maanden van geniet. Maar dat geldt ook voor de service en medewerkers van Prive Lease. Klasse!"

Dhr. de Brons

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 156 beoordelingen