Logo Mazda

Mazda Private Leasen?

 • Deelnemer Keurmerk Private Lease
 • Laat uw auto afleveren op een gewenste locatie
 • Behoud / opbouw schadevrije jaren
 • Betaal geen meerprijs voor kleurkeuze
 • Onderhoud bij alle merkdealers

Mazda Private Lease

Mazda 2


Op zoek naar Mazda Private Lease? Met Private Lease van Hitachi Capital Mobility kunt u voordelig een Mazda leasen dankzij ons inkoopvoordeel. Zo is Private Leasen bij ons altijd voordeliger dan zelf een auto kopen.

Wij bieden standaard luxe uitgeruste auto's aan met een looptijd van 36, 48 of 60 maanden. De prijzen zijn inclusief verzekering, wegenbelasting, onderhoud, reparaties, banden en pechhulp. Dus géén bijtelling, u hoeft alleen nog te tanken!

Bekijk de populaire Mazda modellen en vind uw favoriet. U kunt direct de leaseprijs van uw favoriete model berekenen. Staat het model dat u wenst er niet tussen? Geef dan uw wensen aan en wij maken een offerte op maat voor u.
 

Populaire Mazda Private Lease auto's

Mazda 3 Hatchback Skyactiv-G 122pk

Mazda 3

€ 429 incl. BTW
60 maanden/10000 km per jaar

Navigatie & parkeersensoren

Meer informatie

Mazda CX-3 2.0 SKYACTIV-G 120pk Sport Selected

Mazda CX 3

€ 449 incl. BTW
60 maanden/10000 km per jaar

Navigatie & parkeersensoren

Meer informatie

Mazda CX-5 2.0 SKYACTIV-G 165pk 2WD Aut Business Comfort

Mazda CX 5

€ 599 incl. BTW
60 maanden/10000 km per jaar

Automaat

Meer informatie

Over Mazda Private Lease

459x258-Mazda

‘Jinba Ittai’ is één van de uitgangspunten van Mazda, letterlijk ‘de eenheid tussen paard en ruiter’. Dit gevoel van eenheid vertaalt Mazda in iedere auto, zodat mens en machine in perfecte harmonie zijn. Door de bestuurder als uitgangspunt te nemen wordt dit bij ieder ontwerp gerealiseerd. Met niet zomaar een ontwerp, maar pure vakmanschap waarbij mallen met de hand en een slijpsteen gevormd worden, kan het ook niet anders dan dat er keer op keer een waar meesterwerk wordt gecreëerd.

Het automerk Mazda is afkomstig uit het Japanse Hiroshima, een stad die veel tegenslagen gekend heeft. De veerkracht en wilskracht die de stad getoond heeft is terug te vinden in het merk Mazda.

In 1967 maakte Mazda zijn doorbraak mee met de Cosmo, een iconische, door een rotatiemotor aangedreven sportwagen. De toenmalige algemeen directeur van Mazda bestuurde het prototype tijdens de Tokyo Motor Show, waarmee hij veel indruk maakte. Door de strenge regelgeving in de jaren 80 zagen veel autofabrikanten af van de productie van lichtgewicht sportwagens. Ze dachten dat de auto’s te zwaar en te lomp zouden worden. Mazda bewees in 1989 het tegendeel met de introductie van de MX-Miata. In 1991 wist Mazda wederom te verrassen. Het bedrijf liet 787 raceauto’s met rotatiemotor meerijden op Le Mans. Ondanks dat de motoren van de concurrentie meer vermogen hadden, wist het Japanse team te winnen. In 2003 kwam de RX-8 op de markt met een moderne uitvoering van de rotatiemotor. De auto werd bekroond met de award voor ‘International Engine of the Year’ en ‘Best New Engine’.

Nieuwe innovaties
Dat ontwikkeling bij Mazda nooit stopt, wordt maar weer bewezen door bijzondere nieuwe innovaties als Skyactiv-X. Door eigenschappen van de diesel- en benzinemotor te combineren, heeft de Skyactiv-X het hoge vermogen en de krachtige koppel van een diesel en de schonere emissie en het rijgedrag van een benzinemotor. De introductie van de zuinige Skyactiv-X motor zal naar verwachting tegen het einde van 2019 plaatsvinden.

Deelnemer Keurmerk Private Lease

Keurmerk logo

Hitachi Capital Mobility Private Lease is houder van het Keurmerk Private Lease. Dit is een kwaliteitskeurmerk van de Stichting Keurmerk Private Lease.

Dankzij het Keurmerk Private Lease weet u zeker dat u veilig en verantwoord een leasecontract afsluit bij Privelease van Hitachi Capital Mobility. Wij doen helder en eerlijk zaken zodat u precies weet waar u aan toe bent. Dat is pas zorgeloos rijden. Lees verder over het Keurmerk.

Mazda Private Lease is standaard voorzien van o.a.:

 • Navigatiesysteem
 • Radio
 • Centrale deurvergrendeling
 • 5-deurs
 • Verwarmbare buitenspiegel
 • Kleur (u betaalt geen meerprijs)

Meer informatie over Mazda Private Lease

Heeft u interesse om een Mazda te Private Leasen? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte op maat aan.

Neem contact op

Vraag offerte op maat aan

Kom langs in onze showroom

Onze specialisten staan u graag te woord en onder het genot van een vers kopje koffie geven we met plezier antwoord op uw vragen over Private Lease.

Openingstijden
Maandag - vrijdag 9:30 - 18.00 uur
Zaterdag 10.00 - 16.00 uur

Plan een afspraak