Kia Picanto

1.0 MPi 67pk 4-zits EconomyPlusLine

Prijs per maand-

Looptijd 
Kleur 
Interieur 
Schadevrije jaren 
Kilometer 

 
Traction control
Electronic stability program (ESP)
Stuurbekrachtiging
Airco
Centrale vergrendeling
Elektrische ramen
Wegenbelasting
Vervangend vervoer

Autogegevens

Zwart

De leaseprijs is onder voorbehoud van definitieve toetsing door de verzekeraar aan de hand van het Roy Data Systeem.

Bij een leasetermijn van 60 maanden kan er maximaal 25000km per jaar gekozen worden.
POI Personen Ongevallen Inzittenden verzekering en keert een vast bedrag uit voor iedere inzittende die door een ongeval blijvend invalide raakt of overlijdt. Er bestaat geen relatie tussen het uitgekeerde bedrag en de werkelijk geleden schade.
SVI Schade Verzekering Inzittende en dekt letselschade van inzittende en bestuurder als gevolg van een ongeval tot een maximum van het verzekerde bedrag. Mogelijke schade kan bestaan uit zaakschade (kleding, brillen etc.), medische kosten, inkomensderving, huishoudelijke hulp, vervoers- en uitvaartkosten.
Rechtsbijstandverzekering dekt rechtsbijstand (advocaatkosten, schade-expert, deurwaarder etc.) bij een juridisch conflict als gevolg van een ongeval met de verzekerde auto.
Een all season band levert door de profielopbouw en materiaalsamenstelling goede en veilige prestaties onder alle weersomstandigheden. De banden beschikken over belangrijke kenmerken van zowel zomerbanden als winterbanden.
In tegenstelling tot andere aanbieders, hebben wij dit wel standaard in ons contract.
Bij Private Lease van Hitachi Capital Mobility gewoon standaard in het contract.
U heeft recht op een vervangende auto, zowel bij reparatie, onderhoud als bij schade. Indien de reparatie langer dan 48 uur in beslag neemt, zijn de kosten vanaf het eerste moment dat u beschikking heeft over de vervangende auto voor rekening van Hitachi Capital Mobility. Indien het onderhoud, de reparatie of het schadeherstel minder dan 48 uur in beslag neemt zijn de kosten van vervangend vervoer voor uw rekening. In het buitenland geldt dit na 48 uur.
Bij Private Lease van Hitachi Capital Mobility gewoon standaard in het contract.
De eerste kilometers gratis bij Private Lease van Hitachi Capital Mobility.
Bij Private Lease van Hitachi Capital Mobility gewoon standaard in het contract.
Elke auto is standaard uitgerust met air conditioning. Ook hier betaalt u niks extra's voor.

Elke Privé Lease auto heeft standaard WA-casco dekking met een eigen risico van € 225,- bij een niet-verhaalbare schade.

088 28 28 495 Stel uw vraag

Uw Gegevens

We gebruiken dit uitsluitend voor onze vervolgcommunicatie.
Wij vragen uw e-mailadres om toelichting kunnen te geven op uw prijsberekening. Uw gegevens zullen nooit worden gebruikt voor ongewenste communicatie.
Wij vragen uw telefoonnummer om toelichting kunnen te geven op uw prijsberekening. Uw gegevens zullen nooit worden gebruikt voor ongewenste communicatie.