146 x 130 fiat logo

Fiat Private Leasen? 

 • Deelnemer Keurmerk Private Lease
 • Laat uw auto afleveren op een gewenste locatie
 • Behoud / opbouw schadevrije jaren
 • Betaal geen meerprijs voor kleurkeuze
 • Onderhoud bij alle merkdealers

Fiat Private Lease

Fiat Panda


Op zoek naar Fiat Private Lease? Met Private Lease van Hitachi Capital Mobility heeft u keuze uit verschillende Fiat Private Lease modellen. Een Fiat leasen kan met Privelease zeer voordelig vanwege het inkoopvoordeel van Hitachi Capital Mobility. Daardoor is Private Leasen bij ons altijd voordeliger dan zelf een auto kopen.

Privélease biedt een looptijd van 36, 48 of 60 maanden. De Private Lease prijzen zijn inclusief verzekering, wegenbelasting, onderhoud, reparaties, banden en pechhulp. Géén bijtelling, u hoeft alleen nog te tanken!

Bekijk de populaire Fiat modellen en vind uw favoriet. Bereken bovendien direct de leaseprijs van uw favoriete model. Staat het model dat u wenst er niet tussen? Geef dan uw wensen aan en wij maken voor u een offerte op maat.

Voordelen van Privelease.nl

 • Behoud / opbouw schadevrije jaren
 • Betaal geen meerprijs voor kleurkeuze
 • Onderhoud bij alle merkdealers => dus altijd een dealer bij u in de buurt
 • Laat uw auto afleveren bij u thuis

Populaire Fiat Private leaseauto's - Vraag direct een offerte aan

Over Fiat Private Lease

459 x 258 -fiat interieur

Fiat staat voor Fabbrica Italiana di Automobili Torino en bestaat sinds 1899. In 1908 werd Fiat ook actief in de Verenigde Staten en breidde men het assortiment uit met trams, vrachtwagens en schepen. Fiat begon met het toepassen van cardanaandrijving, een techniek waar het bedrijf het patent op bezit.

Waar Fiat zich in het begin richtte op het hogere segment kwam het vanaf 1910 met modellen voor een breder publiek. Er werd een start gemaakt met de Fiat Tipo Zero in 1912, die al snel werd opgevolgd door de Fiat Tipo 501 in 1918. De Tipo 508 Balilla rolde in de jaren '30 van de band. Dit was het startsein voor productie van Fiat in andere Europese landen. Met de beroemde Fiat 500, ook wel de rugzak genoemd, kreeg Fiat een sterke naam in de productie van kleine auto's.

Fiat Group
Sinds januari 2011 is de Fiat Group opgesplitst in twee aparte ondernemingen. Fiat S.p.A. bevat alle auto-activiteiten, zoals de automerken Fiat, Lancia, Autobianchi, Alfa Romeo, Ferrari en Maserati. In Fiat Industrials zijn de overige activiteiten ondergebracht, zoals de vrachtwagenfabricant IVECO, Case New Holland en Fiat Powertrain Technologies.

Per juli 2011 heeft de Fiat Group een meerderheidsbelang van 53,3% in het Amerikaanse automerk Chrysler genomen. De opvolgers van huidige modellen zullen gezamelijk ontwikkeld worden. Voorbeeld hiervan is o.a. de Lancia Thema, wat in feite een ge-rebadgede Chrysler 300C is.

Elektrische modellen
Fiat is nog niet overtuigd van de economische haalbaarheid van elektrische modellen. Ze investeren wel rond elektrificatie maar zonder veel lawaai te maken. Fiat combineert elektriciteit eerst met een verbrandingsmotor om tot het juiste CO2-niveau te komen.

Fiat Private Lease is standaard voorzien van o.a.:

 • Radio
 • 5-deurs
 • Airbag bestuurders- en passagierszijde
 • Centrale deurvergrendeling
 • Metallic lak
 • Kleur (u betaalt geen meerprijs)

Deelnemer Keurmerk Private Lease

Keurmerk logo

Hitachi Capital Mobility Private Lease is houder van het Keurmerk Private Lease. Dit is een kwaliteitskeurmerk van de Stichting Keurmerk Private Lease.

Dankzij het Keurmerk Private Lease weet u zeker dat u veilig en verantwoord een leasecontract afsluit bij Privelease van Hitachi Capital Mobility. Wij doen helder en eerlijk zaken zodat u precies weet waar u aan toe bent. Dat is pas zorgeloos rijden. Lees verder over het Keurmerk.

Meer informatie over Fiat Private Lease

Heeft u interesse om een Fiat te Private Leasen? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte op maat aan.

Neem contact op

Vraag offerte op maat aan

Kom langs in onze showroom

Onze specialisten staan u graag te woord en onder het genot van een vers kopje koffie geven we met plezier antwoord op uw vragen over Private Lease.

Openingstijden
Maandag - vrijdag 9:30 - 18.00 uur
Zaterdag 10.00 - 16.00 uur

Plan een afspraak