Klanten beoordelen ons met een:

  • Betaal geen meerprijs voor kleurkeuze
  • Behoud / opbouw schadevrije jaren
  • Onderhoud bij alle merkdealers
  • Betaal geen meerprijs voor kleurkeuze
  • Behoud / opbouw schadevrije jaren
  • Onderhoud bij alle merkdealers

Waarmee kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag over Private Lease of wil je dat wij contact met je opnemen? Bel, e-mail of app ons of vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen binnen één dag contact met je op.

Telefoonnummer (088) 28 28 495
E-mail privelease@hitachicapitalmobility.nl
WhatsApp 06-82731439


Als we je aanvraag buiten kantoortijd of in het weekend ontvangen, dan ontvang je de volgende werkdag voor 9.00 uur een reactie.

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om. Als je verder gaat, ga je akkoord met onze Privacy Statement.

Bezoekadres

Wil je je favoriete Private Lease auto zelf bekijken of uitproberen? Maak dan een afspraak en wij zorgen dat de auto er staat. Ons bezoekadres is:

Hitachi Capital Mobility Netherlands B.V.
Trondheimweg 5
9723 TX Groningen
088 – 2828495

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09.30 tot 18.00 uur
Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur

Wij zien je graag in onze showroom. Onze adviseurs staan klaar om je vragen te beantwoorden, uitleg te geven of op een andere wijze te assisteren bij het uitzoeken van je nieuwe Private Lease auto. 

Een schade melden

Schade aan je leaseauto? Meld hier je schade.

Opmerking / klacht indienen

Wil je een opmerking of klacht over Private Lease van Hitachi Capital Mobility indienen? Klik dan hier.

Lekke band

Het succes van privé lease, ik had een lekke band vanmorgen, gebeld en binnen het half uur gerepareerd en geen banden gewisseld, top service.

Bram Reinders

Grote glimlach

Vandaag zelf mijn UP gehaald. Goede ontvangst en omdat ik 2 families had geadviseerd naar Noordlease te gaan een MEGA GROTE bos bloemen ontvangen. En de 260 km naar huis met een grote glimlach gereden.

Jacqueline Postma

Wat een ontvangst!

Wat een ontvangst! ! Heel vriendelijk en zijn super geholpen! Ga zo door!!

Saskia van Etten- van Nijatten

Goede service

Bedankt voor de goeie service en we zijn zeer netjes geholpen!

Cor Kiekens

Complimenten

Nou ik moet mijn complimenten maken voor de ontvangst en hoe alles geregeld was .rij nu al een paar weken in de up en ben zeer tevreden .Veel positieve reacties en zelfs al de kinderen die ook over willen stappen

John Hensgens

Geen kleine lettertjes

Een jaar geleden hebben we na veel speurwerk op internet, voor Hitachi Capital Mobility gekozen. Ook al is het 150km bij ons vandaan. Mijn vrouw was wat sceptisch en het klonk te mooi om waar te zijn. Nu een jaar later zijn we nog steeds tevreden en staat er helemaal niets geks in de kleine lettertjes en is alles wat het lijkt ook echt waar. Gewoon TOP!

Dhr. Mooijen

Nooit meer kopen

Auto kopen? Nooit meer! Auto leasen? Altijd! Uitstekende ervaring. Nog even en dan zijn er 3 jaar voorbij en dan? Zeker weer leasen bij Privélease. Een aanrader voor iedereen! Auto rijden zonder zorgen en altijd goed via Hitachi Capital Mobility!!!

Familie Schuurman

Via onze zoon

Via onze zoon attent gemaakt op de mogelijkheid van Private Lease bij Hitachi Capital Mobility. Conclusie: we hadden het veel eerder moeten doen.

fam. Sabelis

Bedankt!

Wij zijn super tevreden over de auto. Lekker rijden, luxe, alles goed werkt, zuinig met brandstof. We hebben geen slapeloze nachten meer: garages zijn nu niet te betalen. Bedankt Hitachi Capital Mobility voor deze mogelijkheid!

Mw. Mooibroek

Klasse!

"Ben zeer tevreden over mijn Suzuki Swift,waar ik al bijna 32 maanden van geniet. Maar dat geldt ook voor de service en medewerkers van Prive Lease. Klasse!"

Dhr. de Brons

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 156 beoordelingen